Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک فعال بخش حمل و نقل جاده ای برای ترخیص سریع‌تر ناوگان عمومی وارداتی راهکاری ارایه کرد.

به گزارش تین نیوز، مصطفی محجوبی در تماس با ما گفت: سازمان راهداری  و حمل و نقل جاده ای از آذرماه گمرک را مکلف کرده است که ترخیص نهایی خودروهای وارداتی عمومی با تأیید اسقاط خودروهای فرسوده، انجام شود.

بیشتر بخوانید: نوسازی واقعی؛ مستلزم نظارت دقیق در مراحل اسقاط ناوگان حمل کالا

وی افزود: به شرکت‌هایی که در حال ترخیص هستند پیشنهاد می‌شود به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای  به صورت مکتوب اعلام شود زمانی که کشنده فرسوده خریداری شده و به مراکز اسقاط منتقل شده، کارت هوشمند، بیمه، شناسنامه و اوراق مالکیت خودوری فرسوده باطل و عملیات اسقاط به صورت ضمنی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که موضوعاتی همچون بریدن شاسی، تأیید راهور، تأیید کارشناس ستاد سوخت، تأیید راهداری و نامه‌نگاری با گمرک و... زمان‌بر است، عنوان کرد: در این مرحله سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای می تواند طی نامه‌ای مکتوب به گمرک ترخیص نهایی را تأیید کند و از طرفی به شرکت ترخیص‌کننده ابلاغ کند چنانچه مثلاً تا سه ماه گواهی اسقاط ارائه نشود، مجوز فعالیت و کارت هوشمند کشنده وارداتی باطل خواهد شد.

وی تاکید کرد: در این صورت هم در ترخیص تسریع شده است و هم قانون بند به بند اجرا شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کامیون فرسوده نوسازی ناوگان نوسازی ناوگان فرسوده قیمت کامیون واردات کامیون دست دوم اسقاط کامیون حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته

ایسنا/فارس سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس گفت: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۴ میلیون و ۷۳۴ هزار تن کالا در محورهای مختلف فارس جابه‌جا شده است.

محسن عمادی امروز، ۱۰ اردیبهشت با بیان اینکه حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ و در مقایسه با سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۰ درصد رشد داشته است، گفت: علی‌رغم این افزایش شاهد رشد ۷ درصدی بارنامه در این مدت هستیم.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس اظهار کرد: سیمان، اوره، انواع بنزین، آهن اسفنجی، گوجه فرنگی، خاک نسوز، سیمان فله تیپ ۲، گازوییل، شمش فولاد و سنگ لاشه کالاهای عمده جابه‌جا شده در این بازه در استان فارس هستند.

عمادی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش و فعالان حوزه حمل و نقل اظهار کرد: ۳۰۳ شرکت حمل و نقل کالا در استان فارس مشغول به فعالیت هستند که تقاضا داریم رانندگان حتما توجه داشته باشند قبل از اقدام به بارگیری و حین سفر قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را با دقت رعایت کنند تا مشکلی متوجه آنان نشود.

سرپرست اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس در پایان گفت: رانندگان بخش حمل و نقل کالا و یا سایر کاربران جاده‌ای در صورت داشتن هرگونه شکایت، انتقاد و یا پیشنهاد می‌توانند با تلفن ۱۴۱ تماس حاصل کنند و یا با مراجعه به سایت www.۱۴۱.ir نسبت به ثبت شکایت و یا انتقاد و پیشنهاد خود اقدام کنند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • رفع ۲۰ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی استان مرکزی
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • ۵۲ گروه راهداری در جاده‌های استان همدان فعالیت دارند
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • رفع خطر ۱۸ نقطه پر تصادف شناسایی شده استان