Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@04:39:17 GMT

آتش سوزی، صدرنشین رشته های بیمه ما

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۱۸۸۰

آتش سوزی، صدرنشین رشته های بیمه ما

خبرگزاری آریا - آمار پایان بهمن ماه سال جاری نشان داد که رشته آتش سوزی صدرنشین رشته های بیمه ای از لحاظ تولید حق بیمه در شرکت بیمه ما است.
به گزارش خبرگزاری آریا، شرکت بیمه ما با نماد "ما"، گزارش فعالیت یک ماهه منتهی به 30 بهمن ماه 99 را منتشر کرد که بر اساس آن، این شرکت بیمه ای خصوصی، در 11 ماهه امسال، 14.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

015 میلیارد و 268 میلیون ریال حق بیمه تولید کرده و در مقابل، 5.585 میلیارد و 626 میلیون ریال نیز به بیمه گزاران خود، خسارت پرداخت کرده است.
بر اساس این گزارش، در بین رشته های بیمه ای، آتش سوزی با سهم 32 درصدی از کل حق بیمه تولیدی شرکت بیمه ما، رتبه نخست را از این لحاظ به خود اختصاص داده و تنها 7 درصد خسارت های شرکت متعلق به این رشته است.
میزان حق بیمه تولیدی این شرکت در رشته آتش سوزی در 11 ماهه سال جاری معادل 4.507 میلیارد و 61 میلیون ریال و خسارت پرداختی در این رشته، 395 میلیارد و 654 میلیون ریال گزارش شده است.
رشته زندگی اندوخته دار هم در زمینه تولید حق بیمه در شرکت بیمه ما، جایگاه دوم و سهمی 17 درصدی را از آن خود کرده و 2.397 میلیارد و 124 میلیون ریال حق بیمه در این رشته تولید شده است.
میزان خسارت پرداختی بیمه ما در رشته زندگی اندوخته دار هم 1.028 میلیارد و 434 میلیون ریال اعلام شده که معادل 18 درصد کل خسارت های پرداختی شرکت است.
رشته ثالث اجباری هم در جایگاه سوم میزان تولید حق بیمه در این شرکت بیمه ای ایستاده و با سهمی 16 درصدی، 2.295 میلیارد و 315 میلیون ریال از کل حق بیمه شرکت را به خود اختصاص داده است.
میزان خسارت پرداختی بیمه ما در رشته ثالث اجباری هم 19 درصد کل خسارت های شرکت و معادل 1.064 میلیارد و 217 میلیون ریال اعلام شده است.
در عین حال رشته درمان با اختصاص 10 درصد حق بیمه تولیدی، 1.361 میلیارد و 795 میلیون ریال از حق بیمه های تولیدی بیمه ما را تولید کرده و 22 درصد خسارت های شرکت معادل 1.230 میلیارد و 933 میلیون ریال هم در این رشته پرداخت شده است.
این گزارش حاکی است، شرکت بیمه ما در یک ماهه منتهی به پایان بهمن ماه امسال، 1.777 میلیارد و 669 میلیون ریال بیمه نامه فروخته و 573 میلیارد و 405 میلیون ریال نیز خسارت به زیان دیدگان پرداخت کرده است.
آتش سوزی با سهم 38 درصدی، ثالث اجباری با سهم 18 درصدی و زندگی اندوخته دار با سهم 16 درصدی در جایگاه های اول تا سوم شرکت از لحاظ تولید حق بیمه در یک ماهه قرار گرفته اند. این در حالی است که سهم رشته آتش سوزی از خسارت های پرداختی در یک ماهه تنها دو درصد بوده است.
ثالث اجباری، درمان و زندگی غیر اندوخته دار نیز در یک ماهه منتهی به 30 بهمن ماه 99 در زمینه سهم از خسارت های پرداختی، رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند. 
شرکت بیمه ما با سرمایه 4.000 میلیارد ریال و نماد "ما" از شرکت های بیمه ای فعال در بازار سرمایه کشور است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تولید حق بیمه حق بیمه تولید شرکت بیمه ما میلیون ریال اندوخته دار ثالث اجباری یک ماهه آتش سوزی بهمن ماه بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات

 ملک زاده مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه درپی صدور هشدار سطح نارنجی همه دستگاه‌ها در آماده باش بودند، گفت: خسارات این بارندگی‌ها کم بود و بیشترین خسارات در بخش راه، بد لیل گستردگی بارش‌ها گزارش شده است ودر بخش کشاورزی هم فراخوان داده شده تا کشاورزان و باغداران نسبت به مستندسازی اولیه خسارات اقدام کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر  بارندگی اخیر به ۲۱ رشته قنات  خسارت زده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان اضافه کرد: در بخش منابع طبیعی هم ۲ هزارو ۲۰۰ سازه آبی و خاکی داشته ایم که ۳۰ درصد از این سازه‌ها آبگیری کامل شده که برای تغذیه سفره‌های زیرزمینی از این آب‌ها استفاده می‌شود. 

ملک زاده ضمن تشکر از خدمات ۴۹۰ تیم خدماتی در دستگاه‌ها وتلاش ۲۵۰ تیم جهادی در کنار این تیم‌ها اضافه کرد: با تمرین‌ها ومانور‌های گوناگون و استفاده از تجربیات بارندگی‌های قبلی خوشبختانه میزان خسارات نسبت به بارندگی‌های قبلی کمتر بوده و حتی در این بارندگی در برخی نقاط ضعف‌ها نیز احصا شده تا رفع شوند و در بارندگی‌های بعدی دیگر شاهد این نقاط ضعف نباشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • وعده صادق قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • آبگیری ۳۰ درصد سازه‌های آبی در استان یزد/ خسارت سیل به ۲۱ رشته قنات
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • جلوگیری از وارد آمدن خسارت به استان ایلام را در دستور کار داریم
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • آتش سوزی یک مدرسه دخترانه در اهواز + جزییات
  • بارندگی های اخیر ۱۸۴ میلیارد ریال به بناهای تاریخی سیستان و بلوچستان خسارت زد