Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: نگران قطع جنگل‌ها توسط روستائیان در فصل زمستان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، غلامحسین حکمتیان ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: رسانه‌ها را همواره به عنوان بازوی منابع طبیعی دانسته، چرا که رسانه رسالت آگاهی بخشی به جامعه را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 90 درصد از استان را مرتع و منابع طبیعی تشکیل داده و با توجه به این موضوع وظیفه خطیری در حفاظت، احیا و توسعه منابع طبیعی بر دوش همه ما است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از مهمترین کارها در راستای حفاظت از منابع طبیعی فرهنگ سازی نوع استفاده از منابع طبیعی است که چگونه از این منابع خدادادی استفاده کنیم که نسل‌های آینده نیز از این نعمت برخوردار باشند.

وی با اشاره به اینکه انتظار داریم که رسانه‌ها در زمینه فرهنگ سازی استفاده از طبیعت ما را یاری کنند، ادامه داد: در هفته منابع طبیعی همکاری مناسب و درخور تقدیری از تمام نهادها و تشکل‌ها و حتی مدیران ارشد استانی با منابع طبیعی شکل می‌گیرد و این تعلق خاطر به منابع طبیعی از طرف مردم استان جای خرسندی و امیدواری دارد.

جنگل حاشیه رود ارس در پارس‌آباد دچار حریق شدکلیه مراتع، جنگل‌ها و منابع طبیعی 2،800،000 هکتاری آذربایجان شرقی تا پایان سال 1400 سنددار می‌شودسوداگران چوب‌ به جان جنگل‌های گلستان افتادند/نظارت‌ها و برخوردها با قاچاقچیان تشدید می‌شود

حکمتیان ابراز کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در راستای حفاظت از منابع طبیعی اقدام به ایجاد طرح‌های آبخیزداری برای جلوگیری از فرسایش خاک، توسعه منابع آب زیر زمینی، پیشگیری و کاهش آسیب سیلاب، حفظ و ارزش تفرجگاه‌های طبیعی را داشته است.

وی افزود: از ابتدای سال جاری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی یک هزار و 908 هکتار جنگل کاری با بذر، 232 هکتار جنگل کاری با نهال و قریب به 420 هزار اصله نهال جنگلی از طرف اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد کاشت و تولید شده است.

حکمتیان اصل همچنین از اهدا 270 دستگاه آبگرمکن خورشیدی به خانواده‌ها در مناطق غیر برخوردار از نعمت گاز خبر داد و گفت: با اهدا آبگرمکن های خورشیدی علاوه بر جلوگیری از قطع جنگل به معیشت خانواده‌ها نیز کمک می‌شود.

انتهای پیام/544

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آتش سوزی جنگل ها و مراتع آتش سوزی جنگل ها و مراتع منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی عصر سه شنبه در دیدار با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با توجه به گرمسیری بودن این شهرستان مرزی، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای آن مورد تاکید جدی قرار گیرد.

وی گفت: یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بود که این طرح که از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است لذا برای تحقیق این مهم باید به صورت عملیاتی در دستور کار منابع طبیعی قرار بگیرد.

وی به جذب اعتبارات در حوزه های مختلف منابع طبیعی با توجه به وسعت شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد سازه های آبخیزداری و پخش سیلاب و از همه مهمتر کاشت نهال در عرصه های بیابانی و کانون های گرد و غبار از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه قرار بگیرد هرچند در سالهای گذشته نیز اقدامات خوبی در حوزه های یاد شده صورت گرفته است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: حفاظت و حراست از عرصه های ملی از موضوعات مهم و سازمانی است که همواره مورد توجه همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوده است.

جلیل فرهادی تصریح کرد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است ودر راستای برنامه دولت مبنی بر کاشت یک میلیار درخت و توجه و تحقق به منویات مقام معظم رهبری پویش‌های مختلف کاشت درخت با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، میمه و زرین آباد و دشت‌های برتش، بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و کار های آبخیزداری در شهرستان همچنان تداوم دارد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل گرما در شهرستان و برداشت محصولات کشاورزی منابع طبیعی شهرستان برای جلوگیری از حریق های احتمالی تیم های واکنش سریع تشکیل داده است.

فرهادی ادامه داد: باتوجه به اینکه وسعت شهرستان دهلران زیاد است انتظار می رود همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، دهیاران و شورا ها و اقشار مختلف مردم به عنوان همیار طبیعت کارکنان منابع طبیعی را یاری کنند.

کد خبر 6093778

دیگر خبرها

  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند