Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مهران احمدی بلوطکی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: فهرست  مشاغل گروه یک در پیک قبلی خیلی کمتر بود اما در پیک سوم بیماری که شیوع گسترده تری دارد یک سری تغییرات در مشاغل گروه ها انجام شده که کار را برای ما سخت تر می کند.

وی افزود:در بازرسی از بازارها در نگاه اول می بینیم که تقریبا تمام اصناف فعال هستند درحالی که انتظار ما این است که باید بسته شوند ولی پس از بررسی ها متوجه می شویم که این اصناف جزو گروه یک بوده و طبق مصوبه ستاد کرونا مجاز به فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز گفت: اکنون بسیاری از واحدهای صنفی که پلمب می شوند جزو گروه یک هستند که از لحاظ قانونی باید باز باشند اما به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب می شوند.

وی با بیان اینکه وضعیت بازار به لحاظ رعایت پروتکل های بهداشتی در مرکز شهر بهتر از مناطق حاشیه است افزود: تاکنون ۷۰ درصد اهدافمان در بازار غرب اهواز تامین شده ولی همچنان در رابطه با بازارهای حاشیه شهر با مشکل مواجه هستیم.

احمدی بلوطکی در خصوص نظارت بر اداراتی که باید با ۱۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند گفت: در منطقه غرب اهواز ۱۴ نفر به صورت ویژه  و روزانه کار نظارت بر ادارات را انجام می دهند و هر اداره ای که ملزم به رعایت استفاده از ۱۰ درصد پرسنل خود است و نسبت به آن بی توجهی کند بدون تعارف به ستاد استانی کرونا معرفی می شود.

وی ادامه داد: اداراتی مثل اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، کمیته امداد و ... بار مراجعاتشان آنقدر نیست که بخواهند از تمام نیروهای خود استفاده کنند. قطعا ۲۵ اداره در نظر گرفته شده می توانند با ۱۰ درصد ظرفیت پاسخگوی مراجعانشان باشند.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز بیان کرد: روز گذشته از اداره آموزش پرورش بازدید کردیم که ۳۰ درصد نیروهای ستادی آن در محل حاضر بودند که تاکید کردیم با ۱۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند.

در حال حاضر ۱۱ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز شیوع کرونا  و هشت شهرستان در وضعیت نارنجی هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز پروندهٔ خبری کرونا و تداوم شرایط قرمز در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز اخبار کنکور غرب اهواز گروه یک ۱۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۲۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • وضعیت «نارنجی» هوا در دو شهر خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • شرحی بر قدیمی‌ترین فهرست‌نامه‌های کتابخانه آستان قدس رضوی/خدمتی به گذشته، امروز و آینده
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟