Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-03@22:26:38 GMT

نقش زنان در پیشبرد اهداف توسعه پایدار

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۲۵۰۱

نقش زنان در پیشبرد اهداف توسعه پایدار

نماینده ترکیه در نشست مجازی پارلمانی زنان اقتصاد خانواده محور ضمن اشاره به نقش زنان در پیشبرد اهداف توسعه پایدار بر ضرورت ارتقاء جایگاه آنها در حوزه‌های علمی، تجاری و اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، آسومان اردوغان نماینده مجلس ترکیه در نشست مجازی پارلمانی زنان اقتصاد خانواده محور ضمن تبریک به مناسبت روز جهانی زنان گفت: ما باید بتوانیم به دنبال حذف تبعیض بین زنان و مردان بوده و به گونه‌ای در جامعه زندگی کنیم که هم زنان و هم مردان را در جایگاه شایسته خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه این مهم در برهه‌هایی از تاریخ محقق شده بود، بر ضرورت توانمندسازی زنان و مردان و به طور خاص زنان و قرار دادن آنها در جایگاه شایسته خود تأکید کرد.

اردوغان تصریح کرد: ما باید با آموزش و ایجاد شرایط شغلی مناسب و آگاهی‌رسانی به گونه‌ای جایگاه زنان را ارتقاء دهیم که به پیشرفت جامعه کمک کند و به طور قطع نمایندگان مجالس این وظیفه خطیر را برعهده دارند.

وی با اشاره به تأثیر برگزاری این کنفرانس در ارتقاء جایگاه زنان یادآور شد: ما به صورت تصاعدی شاهد ورود زنان به مجامع مختلف و ایفای نقش آنها در حوزه‌های اجتماعی، علمی و اقتصادی بوده‌ایم اما شکی نیست که با وقایع کنونی می‌توان گفت هنوز با ایده‌آل و اهداف در حوزه ارتقاء جایگاه زنان فاصله داریم بنابراین باید به دنبال ایجاد چارچوب تقنینی مناسبی باشیم تا بتوانیم مسائل زنان را به طور ویژه پیگیری کنیم.

اردوغان با بیان اینکه توانمندسازی زنان باید با شتاب بیشتری تداوم یابد، خاطر نشان کرد: ما باید شرایطی را تضمین کنیم که زنان از مزایای چارچوب قانونی استفاده کرده و بهره‌مند شوند و در این راستا باید گام‌های عملی و واقعی اتخاذ شود.

وی با اشاره به مثالی در خصوص نحوه توانمندسازی زنان افزود: توسعه پایدار پیش نیاز توانمندسازی زنان در حوزه اشتغال است ضمن اینکه باید شرایط مناسب‌تری برای اشتغال آنها فراهم شده، کما اینکه باید محیط کارشان مناسب‌سازی شود، همچنین در زیست اقتصادی دخیل شوند تا بتوانند سهم خود را در پیشبرد اهداف توسعه پایدار ایفا کنند. هر چند تاکنون نقش برجسته آنها باعث رشد اقتصادی شده است. همچنین در حوزه‌های علم و فناوری و سایر حوزه‌ها نیز توانستند به خوبی نقش آفرینی کنند.

اردوغان با اشاره به اینکه نیاز زنان در حال تغییر است، یادآور شد: هم اکنون باید شرایط به گونه‌ای فراهم شود که زنان بتوانند ضمن فعالیت در سطح اجتماعی، مراقبت از فرزندان را به خوبی انجام داده ضمن اینکه باید حمایت از مادران شاغل در دستور کار قرار گیرد حتی نمایندگان مجلس در زندگی بیرون از مجالس نیاز به حمایت دارند.

وی افزود: ما باید بتوانیم با کمک زنان بر آثار سوء حاصل از پاندمی کرونا غلبه کرده و برای نیل به تمام این اهداف نیاز به گفت‌وگوی بین آحاد اقشار جامعه و اتخاذ تصمیماتی در سطوح مختلف وجود دارد.

اردوغان اظهار کرد: فراموش نکنیم موضوع مهاجرت و زنان از دیگر موضوعاتی است که باید به آن بپردازیم چرا که شکست و عدم توانایی در برآورده کردن نیازهای داخلی و خارجی زنان می‌تواند منجر به شکست هر نوع برنامه‌ریزی شود.

نماینده مجلس ترکیه ضمن تأکید بر ضرورت ارتقاء جایگاه زنان در مجامع علمی و دنیای تجارت در بیان آمار میزان مشارکت زنان ترکیه در عرصه‌های مختلف تأکید کرد: در ترکیه در سال 2018 مشارکت زنان در مجامع سیاسی 37 درصد یعنی نزدیک به میانگین مشارکت زنان در اروپا بوده است؛ همچنین در سال 2020 تعداد سفرای زن نسبت به مردان به 25 درصد رسید و مشارکت زنان در مجامع علمی به 45.1 رسید که این میزان بیش از میانگین اروپا است. از سوی دیگر برای مشارکت زنان در دنیای تجارت و کسب و کار مشوق‌هایی همچون معافیت مالیاتی و پشتیبانی خاص در نظر گرفته شد.

اردوغان در پایان تأکید کرد که انتظار دارد بعد از برگزاری این کنفرانس شاهد شکل‌گیری دیپلماسی موثری در جهت ارتقاء جایگاه زنان باشیم.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: زنان مسلمان مجلس شورای اسلامی زنان مجلس ارتقاء جایگاه زنان توانمندسازی زنان مشارکت زنان توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام‌ یدالله صفری ظهر پنجشنبه در آیین گرامیداشت مقام معلم در مدرسه علمیه تخصصی ولی‌‍ عصر(عج) گرمی با تبیین ارزش و جایگاه معلم و استاد اظهار کرد: جایگاه معلم بسیار بزرگتر از یک شغل و منصب است چرا که انسانیت در گرو تربیت معلم است و معلمان میراث‌دار راه و روش انبیا و اولیای الهی می‌باشند.

وی خاطرنشان کرد: اگر امانتداری برجسته‌ترین اوصاف انسان و انسان گرانبهاترین امانت الهی است پس معلم بی‌نظیرترین امین و امانتدار می‌باشد چرا که وظیفه تربیت انسان را بر عهده دارد.

منتخب مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری به ایثار و اخلاص اساتید حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: اساتید خواهر حوزوی با ایثار و اخلاص خود در مسیر تربیت فرزندان این جامعه همواره در تلاش و کوشش هستند و اجر و پاداشی خاص در نزد خداوند متعال دارند.

حجت‌الاسلام‌ صفری تصریح کرد: حوزه‌های علمیه اعم از برادران و خواهران مهمترین نقش تربیتی را در جامعه ایفا می‌کنند به‌خصوص خواهران طلبه که با ایثار و فداکاری خود نهال مقدس خانواده را آبیاری کرده و به مرحله کمال می‌رسانند.

کد خبر 6095136

دیگر خبرها

  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • اتفاقات سکوهای زنان دردسرساز شد؛ اولین اقدام کمیته انضباطی در خصوص پرسپولیس و سپاهان
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • توسعه پایدار با مولدسازی سرمایه‌های مردمی رقم می‌خورد
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • دوانتصاب در کمیته ملی پارالمپیک
  • تعطیلی آخرین نیروگاه زغال‌سنگ بریتانیا برای پیشبرد هدف کربن‌صفر