Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@16:03:05 GMT

دانشگاه ها کانون کارآفرینی و پیشرفت هستند

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۳۲۹۷

دانشگاه ها کانون کارآفرینی و پیشرفت هستند

به گزارش خبرنگار ایرنا، ارسلان زارع روز سه شنبه در ارتباط ویدئوکنفرانسی با بیست و سومین کنگره ملی همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی که به صورت وبیناری در دانشگاه گیلان در حال برگزاری است، ارتباطات سازنده و پایدار مراکز علمی و صنعتی را برای جامعه موثر و اثربخش دانست و افزود : دولت از مشارکت و همکاری دانشگاه ها و مراکز علمی استقبال می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیشرفت فناوری تنها به کارکرد داخلی صنایع وابسته نیست، بلکه متاثر از تعامل و روابط بنگاه های تولیدی با دانشگاه و سازمان های مرتبط است، خاطر نشان کرد: در اقتصاد مبتنی بر دانش، همکاری سه رکن اساسی یعنی دانشگاه ها و سازمان های تحقیق و توسعه، بخش صنعت و دولت همیشه به‌ منظور توسعه فناوری مورد تاکید بوده و یکی از سیاست های دولت ها ارتباط بین این سه رکن، تقویت و ایجاد نهادهای واسطه ای است.

نماینده عالی دولت در استان بیان داشت: با در نظرداشتن تحریم های غیرقانونی علیه ملت ایران و استمرار تلاش دشمنان برای وابسته ماندن کشور در بخش های مختلف، تقویت ارتباط میان دانشگاه، صنعت و دولت  اهمیت دو چندانی می یابد تا نیازهای کشور تامین و در بخش های مختلف به خودکفایی برسیم.

وی در ادامه وجود مراکز علمی قوی در کنار صنایع را از مهمترین شاخص های زیربنایی پیشرفت کشور عنوان کرد و گفت : تحقق این مهم نیازمند روابط مستحکم بیشتر آنها است ضمن اینکه رفع نیازهای اساسی و ایجاد مزیت رقابتی در صنعت و ارتقاء توان صادراتی نیز مستلزم دانش نوین و فناوری های جدید و ارتباط موثر دانشگاه و صنعت است.

زارع با بیان اینکه همکاری های نظام مند مراکز آموزشی و پژوهشی همواره مورد تاکید و اهتمام دولت تدبیر و امید بوده است، خاطر نشان کرد: نادیده گرفتن استعداد، توانایی ها و علم پژوهشگران باعث می شود که سرمایه گذاری ها متناسب با امکانات و ظرفیت های بالقوه مناطق صورت نگیرد و با وجود اجرای برنامه های متعدد توسعه ملی و منطقه ای همچنان روند توسعه نیافتگی مناطق ادامه یابد.

وی در ادامه بیان داشت: رفع نیازهای اساسی و ایجاد مزیت رقابتی در صنعت و ارتقاء توان صادراتی مستلزم استفاده از دانش نوین و فناوری‌های جدید و ارتباط موثر دانشگاه و صنعت است.

 وی با بیان اینکه اگر چه تاکنون در این حوزه اقدامات مختلفی به منظور تقویت این ارتباط در کشور صورت گرفته است اما تکمیل چرخه نوآوری در کشور و به حرکت درآوردن بخش‌های صنعت و خدمات در مسیر رشد، نیازمند وجود نهادی است که ارتباط میان دانشگاه، صنعت و دولت را بطور موثری برقرار و هدایت کند.

زارع با اشاره به جایگاه خوب دانشگاه گیلان در بین دانشگاه های کشور و با بیان اینکه این مرکز آموزش عالی یک برند برای استان و کشور است، ابراز امیدواری کرد : تا با استفاده از ظرفیت‌ های این دانشگاه و ظرفیت های دیگر مراکز آموزش عالی استان از یکسو و همکاری و هم‌ افزایی کارشناسان و مدیران سازمان‌ ها برای انجام امور به صورت علمی و تسهیل این ارتباط، بتوان این استان را مولد و توانمندتر از قبل ساخته و استانی پیشرو باشیم.

بیست و سومین کنگره سراسری همکاری های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی با هدف بررسی و تعیین نقش دولت، دانشگاه ها و بخش خصوصی در تحکیم ارتباط فی ما بین، دستیابی به ساز و کارهای لازم و تعیین استراتژی های مناسب برای تحقق این امر امروز چهارشنبه در دانشگاه گیلان آغاز به کار کرد و در قالب برنامه ها و پانل های تخصصی تا فردا ادامه دارد.

برچسب‌ها رشت دانشگاه گیلان گیلان همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت دانشگاه گیلان گیلان رشت دانشگاه گیلان گیلان همایش اخبار کنکور دانشگاه و صنعت دانشگاه گیلان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش گفت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر عاشوری، دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش در نشستی خبری اظهار داشت: در نمایشگاه نفت امسال، بسیاری از تفاهم‌نامه‌های گذشته پالایشگاه‌های کشور به قرارداد تبدیل خواهد شد و تفاهم‌نامه‌های جدیدی نیز منعقد می‌شود که بخشی از این قراردادها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

وی افزود: با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت و در 3 پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیروهای متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری از بروز چالش برای پالایشگاه لاوان در پی مهاجرت نیروهای متخصص این پالایشگاه خبر داد و گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچاربه‌دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشورهای خارجی را دارند؛ به‌طوری که از کشورهای همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق 600 تا 700 میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش تصریح کرد: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است؛ ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه‌ نزول است و خودروهای فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروسازی ما نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسانده که به‌جای اینکه قرار بود صادرات بنزین داشته باشیم، در سال گذشته حدود 3 میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

عاشوری متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور را 115 میلیون لیتر اعلام کرد و گفت: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

وی افزود: دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است که این روند، زمان‌بر است، به‌جای آن بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش خاطرنشان کرد: اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های 20 تا 40 هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر 10‌تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها را حدود 200 همت دانست و گفت: یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی 50 همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آنها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در 6 فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت گام به گام هند در صنعت فضایی
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • واردات ۳ میلیارد دلار بنزین در سال گذشته
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود