Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اداره مرکزی نظارت بر انرژی هسته‌ای امارات امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد : مجوز بهره برداری از واحد دوم نیروگاه انرژی هسته‌ای « براکة » را برای شرکت «نواة للطاقة» ( هسته انرژی) که مسئولیت بهره برداری از واحد اول نیروگاه را نیز برعهده دارد، صادر کرده است .

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی امارات (وام) ، بر اساس این مجوز، بهره برداری از واحد دوم نیروگاه هسته‌ای براکة تا ۶۰ سال آینده به شرکت نواة للطاقة که زیر مجموعه موسسه انرژی هسته‌ای امارات است واگذار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اداره مرکزی نظارت بر انرژی هسته‌ای امارات پس از دریافت درخواست شرکت نواة للطاقة در سال ۲۰۱۵ برای بهره برداری از واحدهای اول و دوم نیروگاه هسته‌ای براکه و انجام فرآیند بررسی سیستماتیک شامل ارزیابی جامع  اسناد پیوست شده به نامه درخواستی، اقدامات نظارتی دقیق و انجام بازرسی‌های دقیق از کارخانه در مرحله ساخت و توسعه این مجوز بهره برداری را صادر کردند. 

بر اساس این گزارش، این فرآیند پنج ساله همچنین شامل ارزیابی گسترده از جمله بررسی طراحی نیروگاه هسته‌ای و تجزیه و تحلیل جغرافیایی و جمعیتی محل آن، بررسی طراحی راکتور هسته‌ای، سیستم‌های خنک کننده و ایمنی، اقدامات امنیتی، برنامه‌های آمادگی برای مقابله با حوادث غیر منتظره، مدیریت پسماند رادیواکتیو و سایر جنبه‌های فنی بوده است. 

اداره مرکزی نظارت بر انرژی هسته‌ای امارات برای صدور این مجوز بیش از ۲۲۰ مورد بازرسی دقیق، درخواست مجوز ۱۴ هزار صفحه‌ای را برای واحدهای اول و دوم نیروگاه براکه مورد بررسی قرار داده و  ۲ هزار مورد اطلاعات اضافی برای واحد دوم در موضوعات مختلف از جمله طراحی راکتور، عوامل سلامت و ایمنی و سایر موارد برای اطمینان از انطباق با تمام استانداردهای کنترل را درخواست کرده بوده است.  

پیشتر اداره مرکزی نظارت بر انرژی هسته‌ای امارات در بهمن سال گذشته (۱۳۹۸) مجوز بهره برداری از اولین واحد نیروگاه هسته‌ای براکه را برای شرکت نواة للطاقة وابسته به موسسه انرژی هسته‌ای امارات صادر کرده بود. 

قرار بود سال ۲۰۱۷ میلادی نیروگاه هسته‌ای براکه راه‌اندازی شود، اما آغاز به کار آن بارها به تأخیر افتاده بود. 

راکتور براکه یکی از چهار رآکتور هسته‌ای امارات است و با بهره ‌برداری از آن، نام این کشور به عنوان نخستین کشور عربی دارای انرژی هسته‌ای ثبت شد. 

چهار راکتور هسته‌ای امارات در مجموع  پنج هزار و ۶۰۰ مگاوات برق تولید خواهند کرد. 

"سهیل المزروعی" وزیر انرژی امارات ژانویه ۲۰۱۹ (دی ۹۷) بدون ذکر جزئیات اعلام کرد که موعد بهره‌ برداری از رآکتور براکه به عنوان نخستین رآکتور هسته‌ای امارات که قرار بود اواخر سال ۲۰۱۹ به بهره‌برداری برسد تا ابتدای سال جدید به تأخیر افتاده است. 

آژانس انرژی اتمی نیز ماه ژوئیه ۲۰۱۹ (تیر/مرداد) اعلام کرد که گروه بررسی زیرساخت‌های هسته‌ای مرحله سوم بررسی پروژه هسته‌ای امارات را به پایان رساند و پیش از شروع به کار این رآکتور مناطقی را که نیاز به کار بیشتری دارد، مشخص کرد. 

رآکتور براکه در نزدیکی ابوظبی قرار دارد و ظرفیت تولید یکهزار و ۴۰۰ مگاوات برق را داراست. 

عملیات ساخت نیروگاه‌ هسته‌ای براکه از سال ۲۰۱۲ در کنسرسیومی به مدیریت شرکت "کپکو" کره جنوبی آغاز شده بود. امارات برای ساخت این چهار رآکتور هسته‌ای و خدمات پس از راه‌اندازی آن‌ها مجموعا ۴۰ میلیارد دلار هزینه خواهد کرد. 

لینک کوتاه: asriran.com/003FUf

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۳۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده ۲۳ است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، محسن منصوری، در جلسۀ بررسی مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان، گفت: 7500 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی این سفر هزینه‌ شده‌است.

او اضافه کرد: بخش مهمی از مصوبات دور اول سفر رئیس‌جمهور به لرستان نهایی شده‌است و یا با درصد پیشرفت فیزیکی بالا در دست تکمیل است.

تهاتر نفت برای اتمام عملیات راه‌آهن خرم‌آباد + فیلم

معاون اجرایی رئیس‌جمهور یادآور شد: چند پروژۀ شاخص لرستان به منابع مالی بالایی نیاز دارد و لازم است جذب اعتبار برای تسریع در پیشرفت این پروژه‌ها در دستور کار قرار گیرد.

منصوری بیان کرد: کارخانه پارسیلون، راه‌آهن دورود به خرم‌آباد و سد معشوره از مهم‌ترین پروژه‌های شاخص لرستان است که به‌صورت ویژه پیگیری می‌شود.

او با بیان اینکه زیرساخت‌های کارخانه پارسیلون خرم‌آباد بسیار مناسب است، اما تجهیزات این کارخانه باید به‌روزرسانی شوند، متذکّر شد: جلسه‌ای را با حضور مراجع ذی‌ربط برای پیگیری این پروژه در هفتۀ آینده برگزار می‌کنیم.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: پیگیری‌های لازم برای تأمین اعتبارات راه‌آهن خرم‌آباد از جمله تهاتر نفت انجام شده‌است و فعالیت مجدد این پروژه آغاز می‌شود.

منصوری با اعلام اینکه مهم‌ترین مانع برای اجرای سد معشوره کسب مجوز ماده 23 است، گفت: این مجوز نیز به‌زودی دریافت و روند جذب اعتبارات این پروژه آغاز می‌شود.

او با تأکید بر اقدام جهادی مدیران برای تحقق شعار مهم دولت سیزدهم عنوان کرد: پروژه‌های با بیشترین درصد پیشرفت فیزیکی باید در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • مجوز بازگشت «راهیان» به لیگ دسته اول فوتبال صادر شده‌ است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • خبر خوش برای لرستانی‌ها؛ مجوز سد معشوره صادر می‌شود‌
  • کشف دومین منزل انباشت زباله در بجنورد!
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • دومین پیروزی شطرنج باز خوزستان در مسابقات بین المللی امارات
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت