Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: طی مذاکراتی که با وزارت کشور داشته ایم قرار بر این شد که به خاطر محدودیت دستگاه های انتخابات الکترونیکی همه کلانشهرها غیر از شهر تهران انتخابات الکترونیکی داشته باشند و ضمن افزایش تعداد شعب اخذ رای مذاکراتی با دولت در خصوص واکسینه کردن مجریان و ناظران بر انتخابات انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سید حمیدرضا کاظمی در نشست خبری هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای کشور اظهار کرد: مستحضرهستید که  جایگاه شوراها خیلی مهم است. شوراهای شهر یعنی واگذاری کارهای مردم به خود مردم. مردم ایران در همه مقاطع مختلف امتحان خود را پس داده اند امیدواریم در این مقطع حساس نیز برگ زرینی دیگری را ورق زده و با نگاه شایسته سالاری نمایندگان خود را در شوراهای شهر  و روستا انتخاب کنند.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی در مورد نامزدهایی که برای انتخابات شوراها نام نویسی می کنند گفت: این افراد باید آمادگی از خودگذشتگی داشته باشند آنها باید بدانند که مردم انتظار بزرگ از آنها دارند. وزارت کشور وظیفه اجرای این انتخابات و هیات نظارت مرکزی بر انتخابات وظیفه نظارت بر این عرصه را دارد.

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس یازدهم در مورد الکترونیکی شدن انتخابات پیشرو در ایران گفت: وزارت کشور از ما درخواست کرد که در شرایط کرونایی انتخابات و البته ثبت نام الکترونیکی نامزدها را داشته باشیم پاسخ ما به وزارت کشور این بود که اگر این وزارتخانه امکانات فنی و زیرساختی آن را تامین کند ما از آنها حمایت می کنیم. هم اکنون ۷۲ هزار شعبه اخذ رای در کشور داریم و وزارت کشور ۳۲ هزار دستگاه رای گیری الکترونیکی دارد. اگر در هر شعبه ۳ دستگاه مستقر کنیم فقط ۱۰ هزار حوزه پوشش داده خواهد شد؛ به همین علت تصمیم نهایی ما این شد که همه کلانشهرها به غیر از شهر تهران انتخابات الکترونیکی داشته باشند.

وی در مورد چرایی عدم برگزاری انتخابات الکترونیکی در تهران گفت: از آنجا که ۴ انتخابات به صورت همزمان برگزار خواهد شد و امکان برگزاری یک انتخابات به صورت الکترونیکی و انتخابات دیگر به صورت غیر الکترونیکی در یک حوزه وجود ندارد نمی توانید در تهران انتخابات الکترونیکی داشته باشید. در عین حال وزارت کشور تمهیداتی در خصوص شرایط کرونایی انتخاب کرده است مثلا پیشنهاد شد که تعداد شعب اخذ رای افزایش پیدا کند که با این مهم موافقت کرد.

کاظمی در مورد دیگر تمیهدات وزارت کشور در خصوص شرایط کرونایی و انتخابات گفت: نظر ما و وزارت کشور این است که مذاکراتی با دولت در خصوص واکسینه کردن مجریان و ناظران انتخابات انجام دهیم این مهم نیازمند مذاکراتی در خصوص تامین اعتبار است که به زودی صورت خواهد گرفت و نتیجه آن به اصحاب رسانه اعلام خواهد شد.

رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی با بیان اینکه هیات نظارت رفتاری غیر سیاسی، انقلابی، شرعی و قانونی خواهد داشت گفت: ما از دو ماه پیش شروع به کار کرده ایم. هیات های استانی ما آماده شده اند. ۱۲۴۴ شهر داریم که انتخابات در آنها برگزار می شود. ۵۴ هزار و ۸۸۸ نفر در سال گذشته برای شوراها و ۳۸ هزار و ۷۱ نفر برای روستاها ثبت نام کرده اند. اعضای اصلی شوراهای کشور در سال گذشته ۶۷۵۱ نفر بوده  و ۴۱۸۵ نفر عضو علل البدل داشته است. اعضای شورای روستاها نیز ۱۲۶ هزار نفر به صورت اصلی و ۴۲ هزار نفر به صورت علل البدل فعالیت می کردند.

کاظمی در خصوص اعضای ناظر بر مجری انتخابات گفت: حدود ۱۴۰ هزار نفر در سطح کشور برای نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستا مستقر خواهیم کرد و با نظارت دقیق از رای مردم امانت داری خواهیم کرد. ان شاءالله از فردا (۲۰ اسفند) که ثبت نام آغاز می شود سعی خواهیم کرد با ملاک قانون و از طریق مجاری قانونی به روند بررسی صلاحیت افراد را نظارت کنیم. حق اشخاص را زایل نکنیم. اگر کسی بدون سند و مدرکی به صورت غیرمنصفانه راجع به نامزدی تصمیمی بگیرد موظف هستیم که اعتراض افراد را پیگیری کنیم.

این عضوکمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر چگونگی تایید یا رد صلاحیت دیدگاه های مختلف سیاسی گفت: ما در جایگاهی نیستیم که در مورد نظر شورای نگهبان اظهار نظر کنیم اما جلسات متعددی در خصوص تایید صلاحیت داشته ایم. ما فقط به قانون عمل خواهیم کرد. نگاه ما اصلاح طلبی و اصول گرایی نیست موظفیم فضای را فراهم کنیم که مردم احساس کند همه طیفها در انتخابات شرکت کرده اند.

وی در پایان مجددا در خصوص شرکت مردم در انتخابات شوراها تاکید و نسبت به پرشور برگزار شدن این انتخابات ابراز امیدواری کرد./ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی تهران انتخابات الکترونیکی وزارت کشور خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شد

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد سیزدهم اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه، بیستم اردیبهشت ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور، دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، در مرحله دوم هم ملاک خواهد بود.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

کد خبر 749951

دیگر خبرها

  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • اتخاد تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران‌
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز شد
  • دور دوم انتخابات با صلابت و امنیت برگزار شود
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود