Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ به نقل از برنا، عباس سلیمی‌نمین، فعال سیاسی اصولگرا، در رابطه مطرح شدن بحث کاندیداتوری لاریجانی برای انتخابات۱۴۰۰ گفت: این یک بازی تبلیغاتی بیش نیست که منجر به تخریب جایگاه لاریجانی می شود، احمدی نژاد مسیر تخریب جایگاه لاریجانی در نزد اصولگرایان را در پیش گرفت و در این بین برخی از اصلاح طلبان هم در این مسیر قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی یک نیروی اصولگرا است البته نظراتی متفاوت با او در برخی از بخش ها دارم اما آنچه مسلم است این است که لاریجانی یک اصولگرا است.

او تاکید کرد:‌ احمدی نژاد تلاش زیادی کرد که لاریجانی را تخریب کند و این تخریب را هم به دست برخی از نیروهای اصولگرا صورت داد. مانند انچه که در قم و جاهای مختلف علیه او صورت گرفت تحریک آن با احمدی نژاد بود اما توسط خیلی از کسانی که نمی دانستند در چه میدانی بازی می کنند صورت گرفت.

 

تلاش کردند لاریجانی را از طیف اصولگرایی جدا کنند

 

او ادامه داد: تلاش کردند لاریجانی را از طیف اصولگرایی جدا کنند اما هرگز تخم مرغ های خودشان را در سبد ایشان قرار نخواهند داد، فقط می خواهند یک ژستی بگیرند کما اینکه در حوزه ناطق نوری هم فراتر از این ژست نرفتند. لذا من فکر می کنم این یک بازی سیاسی است و قطعا به زیان لاریجانی تمام می شود و جایگاه لاریجانی را تخریب می کند. خیلی از کارهای سیاسی امروز مباح تلقی می شود این هم یکی از موارد است.

سلیمی نمین در رابطه با سکوت لاریجانی بیان کرد: لاریجانی همانند گذشته با این بازی همراه نخواهد شد و اینگونه وارد میدان نخواهد شد، طبیعتا لاریجانی اگر بخواهد کاندیدا شود چشم به اصولگرایان خواهد داشت، اگر جریانات موثری از طیف اصولگرا از او حمایت نکنند قطعا  لاریجانی به میدان نخواهند امد.

او در رابطه با اینکه آیا اصولگرایان از لاریجانی حمایت خواهند کرد، گفت: قطعا ائتلاف اصلی حول لاریجانی شکل نمیگیرد در این تردیدی نیست، زیرا در این مقطع که فشارهای غرب روز به روز بیشتر می شود نیاز به کسی داریم که تحرک کاری داشته باشد، لاریجانی در بخش های فکری و مدیریتی توانمندی ها و قابلیتهایی دارد اما در زمینه تحرک فیزیکی برای دور زدن تحریم ها و هماهنگ کردن امور در داخل کشور و پیش بردن مسائل، طبیعی است که لاریجانی با این شرایط خیلی منطبق نیست یا لااقل عناصر قوی تر از او و اجرایی تر از او وجود دارند که اگر قرار باشد ائتلاف صورت بگیرد باید حول آنها صورت بگیرد.

این فعال سیاسی در پاسخ به این سوال که به نظر شما اگر لاریجانی از سوی طیف اصولگرا حمایت نشود ممکن است با اصلاح طلبان همراه شود، اظهار کرد: این یک بازی سیاسی است و به نظر من به هیچ وجه درست نخواهد بود.

او همچنین در مورد کاندیدا شدن یک چهره نظامی گفت: برخی از اصلاح طلبان مطرح کردند که در این مقطع برای پیشرفت امور یک نظامی مد نظر قرار بگیرد و از او پشتیبانی شود تا او بتواند مسائل کشور را حل کند این بحث را آقای حجاریان مطرح و برایش مصادیقی عنوان کرد این هم یک بازی ناشایستی بود، بحث ما روی کار آمدن یک نظامی نیست بلکه همه قابلیت ها مطرح است سوال این است آیا قانون هم اجازه می دهد یک نظامی کاندیدا شود؟ بله می تواند اما به عنوان نظامی می آید یا به عنوان یک فرد حضور می یابد؟ پاسخ این است که خیر به عنوان یک قابلیت می آید که این قابلیت می تواند پزشکی یا مهندسی و یا نظامی باشد. حرفه در بحث اصلی قابلیت است اگر انسانی قابلیت هایی به لحاظ مدیریتی تحرک و پایبندی به آرمان های ملت داشته باشد این بحث ها مطرح است وگرنه فرقی نمی کند که طرف پزشک است یا مهندس است یا نظامی است.

 

بحث نظامیان یک بحث غلطی است که برخی مطرح کردند

 

او افزود: خصوصیات اصلی یک نامزد این است که در چهارچوب قانون حرکت کند نه در چهارچوب قانون نظام گری یا نظام پزشکی یا نظام مهندسی. هر کدام از اینها بیایند به نظامات خودشان پایبند نخواهند بود، به قانون اساسی و چهارچوب های کلان کشور پایبند می شوند، بحث نظامیان یک بحث غلطی است که برخی مطرح کردند که اکنون دورانی است که نظامی باید بیاید اینها یک اهداف تخریبی از این بحث داشتند که گویا دیگر کشور بر اساس دموکراسی اسلامی قابل اداره نخواهد بود و نظام اسلامی به بن بست خورده و باید دیگر دموکراسی را کنار گذاشتند و نظامی گری را در کشور دنبال کرد، خیر اصلا چنین چیزی مطرح نیست. در سخت ترین شرایط نه امام و نه رهبری نپذیرفتند که حتی انتخابات را تاخیر بیندازیم و یک شرایط ویژه اعمال کنیم. در شرایط جنگ بعضی ها مایل بودند که یک شخصیت نظامی هم امور اداری کشور را به عهده داشته باشد هم امور جنگ را در دست داشته باشد، اما امام هرگز نپذیرفت، امروز هم رهبری چنین چیزی را نخواهند پذیرفت که چهار چوب های قواعد دموکراسی را کنار بگذاریم و نظامی گری را در کشور دنبال کنیم، به هیچ‌وجه چنین چیزی مدنظر نخواهد بود.

 

در رابطه با کثرت کاندیداها قطعا عوامل مختلف تاثیر خواهد گذاشت

 

او در رابطه با کثرت کاندیداها در جناح اصولگرا گفت: در ارتباط با این کثرت کاندیداها قطعا عوامل مختلف تاثیر خواهد گذاشت و از طریق ائتلاف ها از این تعداد فاصله میگیریم، با این وضعیت وارد صحنه انتخابات نمی شویم که این عامل شکست است، ائتلاف مقداری قویتر شده است، تعدادی از کاندیداها از سوی شورای نگهبان کاسته خواهند شد یعنی بستگی دارد که شورای نگهبان چندنفر از این افراد را در واقع رجال سیاسی بداند. باید ببنیم کدام یک از آنها برنامه دقیق تری و کاملتری دارند. چه جریان اصلاح طلب چه جریان اصولگرا که می آیند همه سرمایه کشور هستند.

منبع خبر : برنا

منبع: جماران

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 اصلاح طلبان عباس سلیمی نمین علی لاریجانی محمود احمدی نژاد انتخابات 1400 جشنواره فیلم فجر سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 طیف اصولگرا یک بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • افشاگری سلیمی نمین علیه مهدی نصیری
  • سلیمی نمین: همه حواسشان باشد فریب تندروها را نخورند / هدف تندروها بالاکشیدن خودشان است /نیاز به مجلس عقلانی داریم نه شعاری
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • ببینید | تذکر مهم رهبر انقلاب به مسئولان کشور
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • میزگرد نگاهی به هشت چالش تاریخی؛ پروژه کوروش درخدمت اسرائیل؟
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند