Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:07:24 GMT

افزایش آگاهی شهروندان پرتغالی از پسماندهای نامرئی

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۴۳۳۳

افزایش آگاهی شهروندان پرتغالی از پسماندهای نامرئی

بازیافت مواد زائد از مهم‌ترین اهدافی است که طی چند دهه اخیر مورد توجه مقامات رسمی اغلب شهرهای جهان قرار گرفته شده است؛ مدیران شهرهای پرتغالی نیز در نظر دارند اقدامات کارآمدی در این زمینه انجام دهند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، برنامه‌ریزان شهر سینترا واقع در ناحیه لیسبون پرتغال، نیز از طریق افزایش آگاهی مردم از فرآیند تولید پسماندها به آن‌ها در بازیافت مواد زائد کمک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا، کنفرانسی در بیست و هفتم ماه ژانویه برگزار شد که در آن بحران‌های عصر حاضر در زندگی بشر مورد ارزیابی قرار گرفت. در پایان کنفرانس، مفهوم زباله‌های نامرئی برای مردم شرح داده و قرار شد به آن‌ها در بازیافت چنین موادی یاری شود. بدیهی است که پسماندهای نامرئی با مواد زائد معمولی که در خانه‌ها تولید می‌شود، بسیار متفاوت است.

ضایعات نامرئی به آلاینده‌هایی برای محیط زیست اشاره دارد که طی فرآیندهای تولید اقلام مختلف نظیر وسایل الکترونیکی، باطری‌ها، داروها، روغن خوراکی مصرفی و سایر موارد مشابه در هوا منتشر می‌شود. جالب است بدانید که به منظور تولید یک تلفن همراه هوشمند با وزن تقریبی ۲۰۰ گرم، حدود ۸۶ کیلوگرم مواد زائد در هوا منتشر می‌شود. این نوع ضایعات را که از دید اغلب مردم جهان پنهان مانده است و لطمه‌هایی جدی به محیط زیست و سلامت انسان وارد می‌کند، مواد زائد نامرئی می‌نامند.

مقامات رسمی سینترا تصمیم گرفته‌اند به افزایش آگاهی مردم در مورد این نوع مواد زائد بپردازند و از این طریق به تولید کمتر پسماندهای نامرئی کمک کنند. در واقع، کارشناسانی برای این کار استخدام شده‌اند که به مردم یاد می‌دهند از منابع خود به درستی استفاده کنند تا از طریق تولید کمتر وسایل الکترونیکی و سایر موارد مشابه، گاز کربن کمتری در هوا منتشر شود. بدون شک، این کار نه تنها در پرتغال، بلکه در سایر نقاط دنیا به کاهش سطح آلاینده‌های هوا کمک خواهد کرد و جهان را در مسیر پایداری به سمت جلو پیش خواهد برد.

کد خبر 480265

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بازیافت بازیافت پلاستیک پرتغال پسماند شهري پسماند مدیریت پسماند تفکیک پسماند شهرهای جهان لیسبون شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مواد زائد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۳۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم از طرف دولت به مجلس و تمرکز این لایحه بر کاهش مالیات بر تولید و تشویق مردم به مشارکت در تولید و تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم گفت: مسیر رسیدن به توسعه، سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی از محل افزایش جذابیت پروژه‌های تولیدی خواهد بود که در این میان مهم‌ترین مشوق در دسترس دولت برای توسعه اقتصادی، اعطای مشوق‌های مالیاتی است که تاکنون اثرگذاری موفقیت‌آمیزی در تحریک سرمایه‌گذاری مولد نداشته است.

وی بیان کرد: یکی از معدود روش‌های مشارکت دادن مردم در تولید و تشویق آنها روی آوردن به اقدامات شفاف و مولد اقتصادی و حمایت جدی دولت از بازار سرمایه است.

نماینده مردم سپیدان در مجلس اظهار کرد: مالیات‌های بالا، نبود انگیزه برای توسعه زنجیره ارزش و مالیات سنگین بر کار افراد، مانع از جهش تولید و سرمایه‌گذاری خرد مردم در اقتصاد مولد شده در حالی که تغییرات حاصل شده در این لایحه موجب افزایش جذابیت تولید و کاهش ریسک آن خواهد شد. 

علیزاده ادامه داد: مردم بخش خردی از سهامی که در اختیار دارند را می‌توانند از طریق بازار سرمایه در مسیر تولید تزریق کنند تا به این وسیله سرمایه آنها به بخش شفاف اقتصاد وارد شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم گفت: می‌توانیم با جذب واقعی سرمایه‌هایی که در دست مردم است در بخش تولید اقدام به سرمایه‌گذاری در حوزه مولد کنیم و باعث خروج رکود از چرخه تولید شویم.

نماینده مردم سپیدان در مجلس با بیان اینکه معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد، افزود: کاهش مالیات‌های تولید نه‌تنها به کسب‌وکار‌های موجود انگیزه می‌دهد تا فعالیت‌های خود را افزایش دهند، بلکه بازیگران جدید را برای ورود به بازار تشویق می‌کند و رقابت و نوآوری را تقویت می‌کند. 

علیزاده بیان کرد: از طرف دیگر تغییر پایه‌های مالیاتی مبتنی بر اخذ مالیات از مجموع درآمد به جای اخذ مالیات از نیروی کار موجب خواهد شد که تولید بیشتر از قبل رقابت‌پذیر شود و به این ترتیب سرمایه به این سمت جریان خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • کنایه مورینیو به رم: مردم از من انتظار برد با تیم‌هایی را دارند که برای قهرمانی ساخته نشدند!
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد