Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@16:36:40 GMT

روزانه ١٨٠ تن زباله وارد سایت پسماند ایرانشهر می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۴۵۹۸

روزانه ١٨٠ تن زباله وارد سایت پسماند ایرانشهر می‌شود

شهردار ایرانشهر در جنوب سیستان و بلوچستان گفت:روزانه به طور میانگین ۱۸۰ تن زباله وارد سایت پسماند این شهرستان می‌شود که با توجه به مشترک بودن این سایت با شهر بمپور، محمدان و دهیاری‌های اطراف از این زباله‌ها مقدار بسیار کمی قابلیت بازیافت را دارد.

به گزارش ایمنا، وراحمد درخوش سرانه تولید زباله هر شهروند ایرانشهری را حدود ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ کیلوگرم عنوان کرد و افزود: این مقدار سرانه تولید پسماند شهروندان که دو برابر سرانه تولید کشور و چهار برابر استاندارد جهانی است، ایرانشهر را جزو بالاترین تولیدکنندگان زباله در کشور قرار می‌دهد.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات در این مسیر نداشتن آگاهی شهروندان از جداسازی و تفکیک اولیه زباله در مبدا و نبود کارخانه پالایش و بازیافت در شهر ایرانشهر است.

شهردار ایرانشهر گفت: تفکیک زباله از مبدا بهترین راه برای کاهش هزینه و زمان بازیافت زباله است؛ موضوع حائز اهمیت اینکه با وجود آموزش‌ها برای راهنمایی شهروندان با شیوه‌های تفکیک زباله اما هم‌اینک بسیاری از مردم با راه‌های درست تفکیک آشنا نیستند.

وی با بیان اینکه کارکنان شهرداری در سه شیفت با ٩ دستگاه اعم از پرس زباله و کامیون و دو دستگاه لودر برای جمع آوری و دفن زباله و پسماند تلاش می‌کنند، اظهار کرد: با این اقدامات ثروت زیادی در دفن زباله زیر خاک می‌رود در حالی که در صورت بازیافت می‌توان بسیار از کارهای توسعه و عمران شهر را انجام داد.

منبع: ایرنا

کد خبر 480276

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زباله شهر پسماند پسماند شهري ایرانشهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان

 اقبال حمیدی در آخرین روز از هفته زمین پاک در نشستی تخصصی با شهردار سنندج و مدیرکل امور شهری استانداری کردستان بیان کرد: تفکیک از مبدا زباله باید در اولویت مدیریت پسماند شهرداری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روزبه‌روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهر‌های کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله‌تر و خشک با یکدیگر دفع شده است که موجب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله پرداختند و جلوتر از ما هستند و کمتر درگیر مشکلات زیست‌محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری سنندج هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

شهردار سنندج نیز در این نشست با ارائه آمار و عملکرد کاری شهرداری در این مدت؛ خاطرنشان کرد: امور زیست محیطی شهری از اولویت کاری ماست.

انور رشیدی گفت: گسترش فضای سبز، پویش سنندج سبز، غرض ۴۰ هزار اصله نهال در نقاط مختلف شهر در سال ۱۴۰۲ و ایجاد زیر ساخت‌های زیست محیطی از مهمترین برنامه‌های شهرداری سنندج بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • عاملان تیراندازی در ایرانشهر زمین گیر شدند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود