Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش مسلمی گفت: در بخش صیانت از جنگل های مازندران، برخورد با قاچاق چوب و نیز در حوزه زارعت چوب سپاه کربلا تفاهم نامه هایی را با اداره منابع طبیعی منقعد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار سیاوش مسلمی عصر امروز در آئین نمادین غرس یک میلیون اصل نهال میوه و صنعتی در سراسر استان که در اردوگاه امام خامنه‌ای گهرباران ساری با حضور مسئولین منابع طبیعی و آبخیزداری استان برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت مظلومانه امام موسی بن جعفر (علیه السلام) با اشاره به اینکه اگر بتوانیم احادیث ائمه معصومین (علیهم السلام) را در زندگی روزمره خود بکار بگیریم، در تمامی زمینه خانواده بیمه می‌شوند، گفت: امروز در فضای غبارآلود فرهنگی، باید فرهنگ و سبک زندگی ائمه معصومین (علیه السلام) را در جامعه نهادینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده سپاه کربلا در ادامه با اشاره به تفاهم نامه بسیج سازندگی از غرس  یک میلیون درخت پرثمر و صنعتی در سراسر استان خبر داد و، افزود:  تا به امروز ۳۰۰ هزار درخت تهیه و تا ابتدای ماه سال آینده ۷۰۰ هزار درخت نیز غرس خواهد شد.

مسلمی با بیان اینکه سپاه آماده همکاری با منابع طبیعی برای تولید بانک نهال است، اضافه کرد:اگر منابع طبیعی زمینی در اختیار ما قرار دهد، سپاه میتواند  درسال ۵ میلیون نهال را با نظارت منابع طبیعی تامین و در اختیار این سازمان قرار دهد.
 
فرمانده سپاه کربلا در بخش دیگری از سخنان خود با تصریح بر استفاده ظرفیت و قدرت بسیج، اضافه کرد: بسیج نعمتی بود که خدای متعال آن را به سپاه داده است و امروز در هر صحنه‌ای ورود پیدا کنیم، بسیج حضور همیشگی دارد.
 
مسلمی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم در راه اعتلای نظام و فراهم کردن زمینه های ظهور حضرت حجت(اروحناه فداه) از نعمت بسیج به درستی استفاده کنیم، اضافه کرد: به واسطه بسیج است که ما در بحران ها حضور فعال داریم و نیز با ظرفیت بسیج  به کمک دولت آمدیم و هرجا دولت نیاز داشته باشد بسیج حاضر است.
 
به گفته فرمانده سپاه کربلا  بسیج در همه عرصه ها پیشقدم و پای کار مردم ایستاده است .
 
 مسلمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حفظ منابع طبیعی ، خاطرنشان کرد: نگهداری و صیانت از طبیعت و منابع خدادادی باید با اجرای قانون انجام بگیرد لذا  مسئولین برای حفظ منابع خدادادی کمک کنند  چرا که  یکی از خطراتی که مازندران را تهدید می کند، از بین رفتن جنگل است.
 
فرمانده سپاه کربلا با تصریح بر اینکه اگر استان مازندران جنگل نداشته باشد هیچ ارزشی ندارد خاطرنشان کرد: سپاه کربلا در حوزه صیانت از جنگل ، برخورد با قاچاق چوب و نیز در حوزه زارعت چوب تفاهم نامه هایی با اداره منابع طبیعی  منقعد کرده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرمانده سپاه کربلا منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۴۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • مطالبات کارگران مازندران پیگیری می شود
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان