Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، صادق حقیقی‌پور، مدیرعامل آبفا خوزستان امروز در جلسه‌ای که با وزیر نیرو برگزار شد اظهار کرد: پروژه‌ای که طی امروز افتتاح خواهد شد آبرسانی به ۴۲ روستای استان خوزستان در ۶ شهرستان است که شامل هفت مجتمع آبرسانی است.

وی افزود: در مجموع بیش از ۱۱ هزار نفر آمار جمعیت ساکنین این روستاها است که حدود هفت هزار و ۲۰۰ نفر از این جمعیت فاقد هرگونه شبکه آبرسانی بودند و پیش از این پروژه آبرسانی با تانکر صورت می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل آبفا خوزستان عنوان کرد: خوشبختانه از مدتی پیش و با ورود این پروژه‌ها به مدار، آبرسانی به این مجموعه‌ها ضمن رسیدن به پایداری، مطابق با شاخص‌های کمی و کیفی استاندار شده است.

وی افزود: مجموعه عملیات اجرایی که در این پروژه‌ها تشکیل شده شامل ۹۸ کیلومتر خطوط انتقال، ۹۷ کیلومتر شبکه توزیع، احداث آبگیر، تصفیه‌خانه‌ها بوده و در مجموع ۴۰ لیتر در ثانیه افزایش آب را داشتیم.

حقیقی‌پور گفت: بعد از یکپارچه‌سازی و پروژه‌های غیزانیه، آبادان، خرمشهر و دیگر مناطق استان داشتیم حدود ۲۰۰ روستای دیگر با جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفر به زودی برای آبرسانی آماده می‌شوند.

مدیرعامل آبفا خوزستان در پاسخ به ارائه خلاصه‌ای از وضعیت روستاهای استان بیان کرد: از چهار هزار و ۱۵ روستایی که در استان وجود دارد حدود دو هزار و ۷۴۱ روستا زیر پوشش آبفا روستایی هستند و بقیه روستاها خودگردان یا بر عهده امور عشایر هستند.

وی افزود: از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر جمعیت روستایی رقمی حدود ۹۷۰ هزار نفر تحت پوشش شرکت آبفا خوزستان هستند اما به غیر از این ۲۶ روستا، ۸۹ روستا با تانکر آبرسانی می‌شود و ۱۸۵ روستا خودگردان هستند.

حقیقی‌پور گفت: شاخص بهره‌مندی استان در یک سال گذشته از ۶۹ درصد به ۷۸ درصد رسیده و همچنین از سال ۱۳۹۴ تا به امروز ۶۱۶ میلیارد تومان هزینه‌هایی بود که جهت پروژه‌های آبرسانی به روستاها صرف شد.

وی افزود: بیش از یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع آب در روستاهای خوزستان اجرا شده اما کماکان ۴۰۰ روستای دچار تنش آبی باقی مانده که انشالله بتوانیم تا قبل از پایان دولت این مشکل را نیز برطرف کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل آبفا خوزستان تنش آبی روستاهای خوزستان وزیر نیرو اردکانیان آبفا خوزستان پروژه ها هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۵۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب

مدیرشرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری از زون‌بندی شبکه آب‌رسانی شهر شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی خبر داد.

محمد کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در جهت ایجاد تعادل فشار آب در شبکه توزیع آب‌رسانی در غرب و شرق شهرکرد عملیات اجرایی زون‌بندی با اجرای رینگ‌های اصلی شروع شد

وی با بیان این‌که شرکت آب‌وفاضلاب تلاش‌های جهادی و شبانه‌روزی خود را برای تأمین آب آشامیدنی ادامه خواهد داد، افزود: لزوم زون‌بندی، توپوگرافی شهر شهرکرد است که اختلاف ارتفاع در برخی نقاط شهر به ۱۵۰ متر هم می‌رسد، همچنین اجرای طرح زون‌بندی شبکه آب آشامیدنی می‌تواند به توزیع عادلانه آب در تمام مناطق شهر کمک کند.

مدیر شرکت آب‌وفاضلاب چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: شبکه آب آشامیدنی شهر شهرکرد از طریق مخازن ذخیره دوازده‌گانه که گنجایش ۶۰ هزار متر مکعب آب را دارند، تغذیه می‌شود.

کریمی با اشاره به انجام عملیات آب‌رسانی برای کوی شهرداری و سرچشمه‌ها در غرب شهرکرد و همچنین محله معلم و بروم پهنه در شرق شهر، تاکید کرد: به علت توسعه شهر در قسمت‌های جدید و نیاز به آب بیشتر، شبکه آب‌رسانی شهرکرد و لوله‌ها کار شده برای آینده‌نگری نیاز به تقویت دارند که این کار در راستای توزیع عادلانه آب آشامیدنی انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: پس از احساس نیاز به انجام زون‌بندی شبکه آب‌رسانی در بخش‌های مختلف شهرکرد برای انجام مطالعات تخصصی این کار به مشاور واگذار شد که با تکمیل مطالعات و تصویب در شورای فنی، پیمانکار تعیین، قرارداد بسته شد و مصالح و اتصالات مورد نیاز نیز تهیه شد که پس از انجام هماهنگی‌های لازم با نظارت مدیریت آب و فاضلاب شهرستان شهرکرد عملیات اجرایی این پروژه آغاز شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال‌وبختیاری ادامه داد: از آن جایی که حفاری ترانشه، لوله‌گذاری و بازسازی معابر زمان‌بر است و از صبر و شکیبایی شهروندان تشکر می‌کنیم.

به گزارش ایمنا، هم اکنون شرکت آب و فاضلاب استان به ۸۷ هزار مشترک در شهر شهرکرد آب‌رسانی می‌کند.

کد خبر 747241

دیگر خبرها

  • رفع اتفاقات شبکه آبرسانی روستاهای شهرستان خوی
  • گزارش خبرگزاری مهر رتبه دوم جشنواره آب و رسانه را کسب کرد
  • اصلاح ۱۰۰ متر شبکه آبرسانی روستای یزدکان شهرستان خوی
  • پروژه فیبر نوری در خوزستان ظرف ۴ ماه به پایان می‌رسد
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • تنش‌های آبی در دیلم رفع شود
  • زون‌بندی شبکه آبرسانی شهرکرد در راستای توزیع عادلانه آب
  • اصلاح و بهسازی حدود ۱۰۱ کیلومتر از شبکه و خطوط آبرسانی لرستان
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • آغاز لوله‌گذاری آبرسانی به روستا‌های محروم خرمشهر