Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، علی مصطفوی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی روز سه شنبه در آیین تجلیل از تسهیلگران نمونه طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی، با اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی و زندگی پیروان اقوام و ادیان مختلف در استان اظهار داشت: این شرایط ویژه موجب شده با معضلات مختلف اجتماعی در استان روبرو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با قدردانی از تلاش تسهیلگران اجتماعی در اجرای طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی اظهار داشت:تسهیلگران فعال در این طرح، در شرایط کرونایی، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و ایثارگرانه این طرح را اجرا کردند.

او ادامه داد: بدون شک اجرای طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی در مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر شهری و روستایی در کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی موثر خواهد بود.

مصطفوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور در یکسال گذشته و فراز و فرود‌های این کنترل این بیماری در این یکسال، گفت: با اجرای طرح‌های فاصله گذاری هوشمند و اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی در شرایط ثبات این بیماری قرار داریم و امیدواریم مردم با احترام به اجرای محدودیت‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و نرفتن به سفر در ایام نوروز بتوانیم مانع از شیوع گسترده این بیماری در جامعه بشویم.

او  همچنین به آغاز ثبت نام کاندیدا‌های شورا‌های اسلامی شهر از فردا به مدت یک هفته اشاره کرد و اظهار داشت: از تمامی صاحب نظران، فعالان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و بویژه بانوان جهت ثبت نام و حضور در این انتخابات دعوت کرد.

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: این طرح در راستای اجرایی سازی ماده ۱۰۱ قانون برنامه ششم توسعه تحقق بند ۱۲ از اولویت‌های تخصصی رییس جمهور در امور زنان و خانواده و اجرای یکی از برنامه‌های پیش بینی شده در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان تنظیم و اجرایی می‌شود.

علیلو هدف اهداف این طرح را ارتقای آگاهی سطح سلامت روانی و جسمانی و اجتماعی زنان و خانواده‌ها و افزایش تاب آوری اجتماعی خانواده‌ها در مقابل آسیب‌های اجتماعی و توسعه مشارکت در امور شهری و ارتقای فرهنگ شهرنشینی و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی در مناطق حاشیه نشین و آسیب پذیر شهری و روستایی ۱۲ شهرستان استان اظهار داشت: افزود: در گام اول این طرح تسهیلگران تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی را آموزش دیدند و در گام دوم با ورود این تسهیلگران به جامعه به توان افزایی گروه‌های هدف و ارتقا تاب آوری اجتماعی پرداختند.

علیلو گفت: در اجرای این طرح ۶۰۰ نفر از اعضای جوامع محلی ساکن در ۲۵ محله کم برخوردار به مدت ۶۰ ساعت آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

در پایان این مراسم از تسهیلگران نمونه این طرح تجلیل شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات شوراها استانداری آذربایجان غربی انتخابات 1400 طرح توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع محلی زنان و خانواده اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • کلید اولیه نوبت نخست کنکور فردا منتشر می شود/ ۵ روز فرصت اعتراض داوطلبان
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد