Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری آنا، علی مطهری در پاسخ به با توجه به اعلام کاندیداتوری برای ۱۴۰۰ از طرف شما، آیا نهاد اجماع‌ساز از شما برای گفت‌وگو در این زمینه دعوتی صورت گرفته است؟ گفت: هنوز از بنده برای حضور در نهاد اجماع‌‍ساز دعوت صورت نگرفته، البته آنها تا قبل از اعلام بنده، اطلاع نداشتند که کاندیدای ریاست‌جمهوری می‌شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه حدود ده روز از اعلام کاندیداتوری‌ام می‌گذرد اما از طرف این نهاد دعوتی از بنده صورت نگرفته است.

این چهره نزدیک به جریان اصلاح‌طلب ضمن تأکید بر استقلال خود از اصلاح‌طلبان افزود: البته بنده به صورت مستقل وارد عرصه رقابت انتخابات شدم اما به تصمیمات نهاد اجماع‌ساز هم احترام می‌گذاریم چراکه باید منتظر ماند و مشاهده کرد که در آینده چه شرایطی ایجاد می‌‍شود و چه کسانی کاندیدای اصلی خواهند بود که در نهایت متناسب با همان تصمیم گرفته شود.

مطهری در واکنش به اینکه با توجه به عضویت اشخاص حقیقی در نهاد اجماع‌ساز آیا از شما برای حضور در نهاد دعوت کردند؟ تصریح کرد: خیر از بنده برای حضور در نهاد اجماع‌ساز به عنوان عضو حقیقی دعوت نکردند. در حقیقت به دلیل اینکه بنده به عنوان اصلاح‌طلب اصطلاحی به شمار نمی‌روم و اصلاح‌طلب حزبی تلقی نمی‌کنند لذا طبیعی است که از بنده برای حضور در چنین گروه‌هایی دعوت نمی‌کننند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره پایگاه حزبی خود و اینکه متعلق به کدام جریان سیاسی است، اظهار کرد: بنده اصول‌گرای اصلاح‌طلب هستم.

مطهری در مورد اینکه پیش از این گفته بودید بهتر است اعضای شورای شهر و شهرداران از احزاب انتخاب شوند تا پاسخگو باشند، اما در عین حال به عنوان کاندیدای مستقل پا به عرصه انتخابات ۱۴۰۰ گذاشتید، متذکر شد: انتخاب شهرداران از میان احزاب در شرایطی مطرح است که احزاب قوی، فراگیر و با نفوذ وجود داشته باشند اما در حال حاضر احزاب قوی نداریم.

این چهره نزدیک به جریان اصلاح‌طلب در خصوص اینکه یکی از انتقادات وارده به رئیس‌جمهور فعلی این است که به دلیل عدم عضویت در هیچ حزب و جناحی به هیچ نهادی پاسخگو نیست، باتوجه به عدم عضویت شما در احزاب و جناح‌ها، در صورتی پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ به کدام نهاد پاسخگو خواهید بود؟ خاطرنشان کرد: بنده به مردم پاسخگو هستم. البته روحانی به برخی از وعده‌های خود عمل نکرد اما در هر صورت باید به مردم پاسخگو باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: نهاد اجماع ساز نهاد اجماع برای حضور اصلاح طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۶۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • مرحوم مجتهدی غرب را می‌شناخت اما غرب زده و شیفته غرب نبود
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • حاجی بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد