Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در آخرین جلسه این شورا در سال ۱۳۹۹ با تسلیت شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع) به ملت ایران و همه علاقمندان و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت گفت: اگر چه ائمه معصومین (ع) همه نور واحد و همانند صفحات قرآن کریم بودند، اما در دوران ۲۵۰ ساله پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام با ویژگی‌ها و شرایط متفاوت عصر خود، ولی با هدفی یکسان عمل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی، تصور امام صبر برای امام حسن مجتبی (ع) و امام جنگ برای امام حسین (ع) را نادرست خواند و تاکید کرد: زندگی ائمه هدی (ع) با رویکرد‌های متفاوت، اما با هدف مشترک معرفی اسلام و تشیع به عنوان یک مکتب نجات بخش در چارچوب احکام خدا، علوم دینی و علوم طبیعی استمرار یافته است.

رئیس جمهور گفت: از دوران پس از رحلت حضرت رسول اکرم (ص) در یک نگاه کلی دوران زندگی ائمه اطهار را می‌توان اینگونه تقسیم بندی کرد که در هر دوره‌ای که هر یک از ائمه اطهار فرصت ترویج و تبلیغ معارف دینی را پیدا کردند در دوره پس از ایشان فشار مضاعفی توسط حکام جائر بر امام بعدی وارد آمده است.

روحانی با تشریح دوران امامت امیرالمومنین (ع) و فرصت‌هایی که برای شکوفایی دین به وجود آمد، افزود: پس از این دوران فشار‌های طاقت سوز بر امام حسن مجتبی، امام حسین و امام سجاد علیهم السلام تشدید شد، اما هر یک از این امامان با شیوه خود و به تناسب اقتضائات آن دوره به تبلیغ و حفظ دین پرداختند.

رئیس جمهور با اشاره به فرصت‌های به وجود آمده در عصر امام محمدباقر و امام جعفر صادق علیهم السلام برای آموزش علوم و معارف دینی و حتی علوم طبیعی و پرورش شاگردان بسیار در این دوران تصریح کرد: پس از این دوره مجددا شاهد تشدید فشار طاقت فرسایی بر امام موسی کاظم (ع) و زندانی کردن طولانی ایشان هستیم.

روحانی با تشریح شرایط عصر امام هشتم (ع) و اوج گیری فعالیت‌های تبلیغی و ترویج احکام اسلام توسط ایشان گفت: می‌توان دوره ایشان را دوره رسمیت یافتن تشیع و عمومیت یافتن مناظره‌های علمی و جلسات تشریح دیدگاه‌های شیعه نامید و به همین دلیل آن بزرگوار به عالم آل محمد ملقب شده است.

رئیس جمهور اضافه کرد: به همین دلیل پس از امام رضا (ع) شاهد تشدید روزافزون فشار‌ها و سخت گیری‌های حکام ظالم و فاسد بر امام جواد (ع) و امامان بعد از ایشان تا امام یازدهم هستیم.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: حضور و مضجع شریف و مقدس فرزندان حضرت موسی بن جعفر در ایران به ویژه مرقد حضرت امام رضا (ع)، حضرت معصومه و حضرت احمد ابن موسی (ع) در طول قرون گذشته و آینده همواره پناهگاه روحی و معنوی همه شیعیان به ویژه ملت ایران بوده و از این منظر شهادت امام هفتم (ع) مورد توجه خاص ایرانیان است.

رئیس شورایعالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از سخنانش گفت: سال ۹۹ سال سختی بود و در ماه‌های ابتدایی این سال حتی جلسات شورایعالی انقلاب فرهنگی را نتوانستیم برگزار کنیم. اگر چه در ادامه، جلسات شورا برگزار شد و مصوبات خوبی هم داشتیم.

رئیس جمهور با تاکید مجدد بر اینکه سال ۹۹ بسیار بر ما سخت گذشت، اضافه کرد: برای اینکه روحیه مردم تضعیف نشود و دشمن سواستفاده نکند خیلی درباره سختی‌هایی که بر ما گذشت چیزی نگفتیم، اما واقعا کشور در زمینه‌های مختلف از حمل و نقل تا صادرات و مبادلات بانکی محروم و محصور بود.

روحانی تصریح کرد: دشمنان و تحریم کنندگان یقین داشتند که کشور بر اثر این فشار‌ها دچار فروپاشی خواهد شد، اما با مقاومت مردم و با هدایت‌های مقام معظم رهبری این روز‌های سخت را پشت سر گذاشتیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز خود تحریم کنندگان به صراحت اعتراف می‌کنند که فشار حداکثری و تهدید جواب نداده و کار غلطی بوده است، خاطرنشان کرد: تحریم کنندگان و محصورکنندگان ایران امروز علاوه بر اذعان به شکست راه برون رفت را بازگشت به مسیر پیش از آغاز جنگ اقتصادی معرفی می‌کنند.

روحانی ادامه داد: خیلی از حقایق و وقایعی که در این سه سال بر ما گذشت، هیچ کجا بیان نشده، اما در آینده حقایق روشن خواهد شد و تاریخ گواهی خواهد داد که ملت ایران نه تنها در برابر فشار حداکثری تسلیم نشد، بلکه به خوبی از عهده اداره امور برآمد.

رئیس جمهور گفت: در شرایط فشار حداکثری و تحریم و حصر که دشمن به دنبال ایجاد قحطی است، بسیاری در سال ۹۷ به ما پیشنهاد می‌دادند تنها راه کوپنی کردن توزیع کالا‌های اساسی است، اما خدا توفیق داد و نه تنها سیستم توزیع کوپنی برقرار نشد، بلکه وفور کالا نیز وجود داشت و اگر برخی گرانی‌های کالا‌ها زندگی و معیشت مردم را تحت فشار گذاشته از عوارض تحریم گسترده کشور است.

روحانی اضافه کرد: در سال گذشته با همه گیری کرونا حتی کشور‌های توسعه یافته که هیچ تحریمی هم نداشتند در تامین و توزیع کالا دچار مشکل شدند، اما جمهوری اسلامی با گام‌های استوار هم شیوع کرونا و هم فشار و تحریم همه جانبه را مدیریت کرد و بر خلاف انتظار دشمن نه تنها در برابر سختی‌ها زانو نزد بلکه مسیر توسعه کشور را نیز به پیش برد.

رئیس جمهور با اشاره به فعالیت‌ها و اقداماتی که در گذر از مشکلات ناشی از پاندمی کووید ۱۹ انجام گرفته است، گفت: رئیس جمهور سابق آمریکا در آغاز شیوع کرونا پیام داده بود که می‌خواهد ۴ دستگاه ونتیلاتور به ایران بفرستد تا به خیال خودش به ایران در مقابله با این بیماری کمک کند، اما به آن‌ها پاسخ دادیم که ایران در حال صادرات ونتیلاتور است.

روحانی افزود: امروز به مدد استعداد و تلاش جوانان کشور در تولید انواع تجهیزات و نیاز‌های پزشکی و درمانی به خودکفایی رسیدیم و در حال رسیدن به مرحله تولید انبوه واکسن ایرانی کرونا هستیم.

رئیس جمهور گفت: امیدواریم در مسیر پیش رو و در آستانه قرن جدید بتوانیم ایرانی قدرتمند و رو به رفاه فراگیر و گسترده را شاهد باشیم.

در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی با رای اعضا دکتر بهمن نامور مطلق علاوه بر عضویت در فرهنگستان هنر، برای مدت ۴ سال به ریاست این فرهنگستان منصوب شد.

در این جلسه همچنین با بررسی گزارش وزارت کشور درمورد آسیب‌های اجتماعی لزوم ریشه‌یابی و اقدام برای پیشگیری از اینگونه آسیب‌ها مورد تاکید قرار گرفت.

در همین راستا وزیر کشور و دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی موظف شدند با تشکیل کمیته مشترکی به بررسی دقیق‌تر و تدوین سیاست‌های موثر برای کنترل و برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی پرداخته و نتیجه آن را برای بررسی و تصویب به جلسه بعدی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حسن روحانی شورای عالی انقلاب فرهنگی شورای عالی انقلاب فرهنگی رئیس جمهور بر امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۷۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: سفر سید ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور کشورمان به پاکستان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های پاکستانی داشته است.

شبکه‌های خبری پاکستان از جمله جیو نیوز، سما تی وی، هم نیوز، آی آر وائی، دان نیوز، جی تی وی، ۹۲ نیوز، پی تی وی نیوز، دنیا نیوز، ۲۴ ایج دی نیوز، آج نیوز، جی این این نیوز و صدها شبکه‌ خبری محلی برنامه‌های دکتر رئیسی را به صورت زنده پوشش دادند.

در این سه روز برنامه‌های آیت الله رئیسی خبر اول هزاران خبرگزاری‌ و روزنامه‌ خبری بوده است.

جنگ نیوز پربازدیدترین روزنامه اردو زبان پاکستان در صفحه اول خود را به سخنرانی دکتر رئیسی اختصاص داد و با این تیتر «حمله اسراییل به ایران، نابودی اسراییل» نوشت: رییس جمهور ایران با بیان اینکه موضع اسلام آباد و تهران در قبال غزه یکی است، گفت: فلسطینی‌ها در جنگ با اسراییل پبروز خواهند شد، به رژیم صهیونیستی هشدار می‌دهیم که اگر دوباره مرتکب اشتباه یعنی حمله به سرزمین ایران شود، وضعیت کاملاً دیگر خواهد شد و اسراییل نابود شده و از آن چیزی باقی نخواهد ماند. در مسئله فلسطین رویکرد ایران و پاکستان یکسان است.

این روزنامه اردو زبان در روز نخست سفر رییس جمهور کشورمان به پاکستان با تیتر «تصمیم ایران برای تجارت ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان» نوشت: رییس جمهور ایران دکتر رئیسی در اولین روز از سفر رسمی خود به پاکستان با محمد شهباز شریف نخست وزیر این کشور دیدار کرد و دو کشور ۸ یادداشت تفاهمنامه را امضا کردند. سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان عزم یکدیگر را نیز برای هدفگذاری مراودات تجاری ۱۰ میلیارد دلاری اعلام کردند.

روزنامه ایکسپریس نیوز پاکستان هم نوشت: رییس جمهور ایران در نشست خبری مشترک با نخست وزیر گفته است که مواضع ایران و پاکستان در مبارزه با تروریسم مواضع یکسانی است. مبارزه با جرایم سازمان یافته، مبارزه با مواد مخدر و مبارزه با انواع ناامنی‌ها که امروز هم دو کشور و هم منطقه را تهدید می‌کند نگاه مشترک دو کشور است. دفاع از حقوق بشر و حقوق انسان محورهای همکاری‌های دو کشور است.

این روزنامه معروف پاکستان نوشت: رییس جمهور ایران اعلام کرد که سطح روابط تجاری میان ایران و پاکستان قابل قبول نیست و این روابط در گام اول باید به ۱۰ میلیارد دلار برسد. ایران و پاکستان ۸ سند همکاری امضا کردند.

همچنین رونامه دیلی پاکستان ضمن پوشش خبری بازدید رییس جمهور کشورمان از دانشگاه دولتی جی سی لاهور نوشت: قلب ما با پاکستانی‌ها می تپد، هیچ قدرتی در دنیا نمی‌تواند روابط ایران و پاکستان را خراب کند. بین دو کشور پیوندهای عمیق تاریخی، مذهبی و فرهنگی وجود دارد، توجه ویژه به دانش و مهارت و علم و فناوری نیاز امروز است.

روزنامه دنیا نیوز هم نقل از دکتر رئیسی نوشت: ابراهیم رئیسی، رییس‌جمهور ایران، پس از ورود به لاهور گفت: «می‌خواستم در یک اجتماع عمومی در پاکستان سخنرانی کنم اما به دلایلی ممکن نشده است.»

رییس جمهور ایران در سفر شهر لاهور با مریم نواز شریف، سر وزیر ایالت پنجاب، فرماندار پنجاب دیدار و درباره گسترش روابط بین دو کشور گفت‌وگو کرد.

روزنامه سما هم در صفحه اول خبر اصلی خود را به سخنرانی دکتر رییسی اختصاص داد و نوشت: رییس‌جمهور ایران پس از بازدید از آرامگاه اقبال لاهوری و مجموعه فرهنگی لاهور در سخنانی گفت: وحدت بین ایران و پاکستان، وحدت ناگسستنی است. همانطور که رهبر معظم فرمودند، پیروز این میدان فلسطینی‌ها و مردم غزه هستند.

روزنامه ۹۲ هم از قول دکتر رئیسی نوشت: هیچ قدرتی نمی‌تواند بین ایران و پاکستان جدایی بندازد.

دان نیوز یکی از روزنامه‌های مهم پاکستان هم با تیتر «هدفگذاری ایران و پاکستان برای تجارت ۱۰ میلیارد دلاری» نوشت: رییس جمهور ایران دکتر رئیسی در نشست خبری با نخست وزیر شهباز شریف با بیان اینکه سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور قابل قبول نیست، اظهار داشت: در نشست هیئت‌های عالی‌رتبه ایران و پاکستان تصمیم گرفتیم برای ارتقای سطح تعاملات تجاری و اقتصادی در گام اول مبادلات تجاری را به میزان ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهیم.

شبکه خبری ای آر وی نیوز نیز با تیتر «رییس جمهور ایران قبل از عزیمت به پاکستان چه گفت» به بررسی اهداف و برنامه‌های سفر رییس جمهور کشورمان به پاکستان پرداخت و تمامی برنامه‌های دکتر رئیسی را به صورت ویژه پوشش داد.

شبکه خبری ۲۴ نیز در مورد سفر رییس جمهور کشورمان یک برنامه ویژه با این موضوع تدارک دید و طی آن کارشناسان مطرح این کشور در مورد توافق‌های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی ایران و پاکستان صحبت کردند.

روزنامه کی ۲ نیز نوشت: مقامات پاکستانی از ایران برای سرمایه گذاری در شهرهای کراچی و لاهو دعوت کردند.

در پایان درمورد موضع گیری یکی از دیپلمات برجسته پاکستانی بخوانیم که به شدت مورد تقدیر و حمایت مردم پاکستانی قرار گرفت. ملیحه لودهی، سفیر پیشین پاکستان در ایالات متحده امریکا در یکی از مصاحبه‌های خود با جیو نیوز درباره سفر دکتر رئیسی و نگرانی آمریکا نسبت به آن گفت: «در مورد روابط با ایران با پاکستان خودمان باید تصمیم بگیریم نه آمریکا، اگر روابط خوب پاکستان و ایران به نفع ایالات متحده نیست، این به خود آمریکا مربوط است. ما باید طبق منافع خودمان عمل کنیم».

کد خبر 6088344

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • رئیسی: ایران تحریم‌ناپذیر است
  • ایران صادرکننده خدمات مهندسی و تکنولوژی های روز دنیاست
  • بازتاب گسترده سفر رئیسی به پاکستان در رسانه‌های این کشور
  • ایران امروز کشوری پیشرفته است / تهدیدها و تحریم‌ها ملت ایران را متوقف نکرده است
  • ادعای اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • افتتاح ۳ مگاپروژه حوزه انرژی سریلانکا توسط سید ابراهیم رئیسی/ امضای ۵ سند همکاری میان ایران و سریلانکا/رئیسی: تهدیدها و تحریم ها ملت ایران را متوقف نکرده است/ رئیس جمهور سریلانکا: از حمایت های ایران تشکر می کنیم
  • اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم