Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استانی با حضور معاون وزیر صمت و رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران و جمع محدودی از فعالان صادراتی استان برگزار شد.

فرهاد دلق‌پوش در این مراسم با بیان اینکه صادرات کارآمدترین راه‌حل برای عبور کشور از این شرایط سخت و بحرانی است، اظهار کرد: صادرات در شرایط دشوار اقتصادی و تحریم‌های خصمانه از منظر سیاسی، صادرات، راهبردی دشمن‌شکن و نشانگر اقتدار کشور است و از منظر اقتصادی، بیانگر قدرت بالای تعاملات تجاری و ارتقای کیفی محصولات تولیدی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس سازمان صمت گیلان با ابرار خرسندی از رشد چشمگیر صادرات غیرنفتی در گیلان گفت: در سال ۱۳۹۶ میزان صادرات غیرنفتی گیلان فقط ۱۱۴ میلیون دلار بوده و هم‌اکنون در ۱۱ ماهه سال اخیر علیرغم تحریم‌های شدید و همچنین چالش ویروس کرونا توانستیم با جهش چند برابری، بیش از ۵۹۲ میلیون دلار صادرات رسیده است.

وی صادرات را به‌منزله بلوغ و رشد یافتگی پروسه تولید محصول و یا خدمات تلقی کرد و افزود: توسعه صادرات نفوذ در بازارهای خارجی تخصص می‌خواهد، لذا بسیاری از تولیدکنندگان که در این مدت چند سال از آن‌ها بازدید داشتیم محصولات منحصربه‌فرد و باکیفیتی را تولید می‌کند.

دلق‌پوش با تأکید بر شناسایی بازار هدف کشورهای حاشیه دریای خزر بیان کرد: بسیاری از شرکت‌های تولیدی  علیرغم تولید محصولات باکیفیت در حوزه بازار و بازاریابی تیم و تشکیلات قدرتمندی ندارند و تمام دغدغه‌های مدیران واحدهای صنعتی تولید و حواشی آن است.

رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به تأثیر حرکت واحدهای تولیدی به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: باید واحدهای تولیدی به سمت دانش‌بنیان حرکت کنند زیرا این اقدام  کمک می‌کند تا محصولاتی باکیفیت و قابل‌رقابت در بازارهای جهانی ارائه دهند.

وی صادرات را راهی برای جهانی‌شدن و بلوغ صنعتی و گفت: تشکیل شرکت‌های مدیریت صادرات و خدمات صادراتی بسیار ضروری می‌شود و خوشه‌های صادراتی و برندسازی منسجم و ترسیم راه و تعریف استراتژی صادراتی تیم تخصصی می‌خواهد.

دلق‌پوش با اشاره به اولویت این سازمان در بهره‌مندی از همه ظرفیت‌ها در راستای رفع دغدغه صادرکنندگان افزود: شناسایی فرصت‌ها و راه‌های مؤثر در جهت توسعه صادرات غیرنفتی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های لجستیکی فنی و علمی موجود در کشور به جهت خدمت‌رسانی به صادرکنندگان و رفع دغدغه‌های ایشان از اولویت‌های این سازمان است.

به گزارش فارس در پایان این مراسم از ۱۹ برگزیده صادراتی به‌عنوان صادرکننده نمونه استان گیلان با اهدا لوح و تندیس تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: صادرات گیلان رشد دلار رئیس سازمان صمت گیلان صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور