Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@13:08:33 GMT

هنرمندان فرهنگ‌ نودوستی را ترویج می‌دهند

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۸۳۶۰

هنرمندان فرهنگ‌ نودوستی را ترویج می‌دهند

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: استفاده از ابزار هنر و رسانه برای اشاعه فرهنگ نیکوکاری و خیری اقدامی راهبری و هوشمندانه است؛ هنرمندان و فیلمسازان با ابزار جادویی هنر، فرهنگ سلامت محور و نو دوستی در میان مردم ترویج می‌دهند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سخنگوی وزارت بهداشت امشب (دوشنبه) در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت که در دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در واپسین روزهای هفته احسان و نیکوکاری به سر می‌بریم، احسان یکی از مفاهیم ارزشمند اخلاقی است که در تعالیم دین مبین اسلام تاکید جدی بر آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیما سادات لاری ادامه داد: انسان‌ها همواره به هم‌نوع خود عشق می‌ورزیدند، اما در بحران این همبستگی بیشتر می‌شود. در یکسال گذشته متاسفانه شاید بحران شیوع ویروس کرونا در کشور بودیم، در این ایام جلوه‌های الهی به اوج خود رسید و آحاد این مرز و بوم با همدلی و کمک‌های مومنانه تلاش کردند تا از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

وی تاکید کرد: هم‌اکنون بیش از یکسال است که کادر درمان خواب را از چشمان خود محروم کردند تا سلامتی را دوباره به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ هدیه دهند. این افراد دست از جان خانواده و خود کشیده‌اند و مایه غرور ملی است.

سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: در طول سال‌های گذشته خیرین ما یار و یاور دولت درجهت خدمات بهتر و بیشتر بودند. این حضور در یکسال گذشته اهمیت مضاعفی دارد، خیرین ما نیک می‌دانند نقش آفرینی در عرصه سلامت و توسعه زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی ارزشمند است.

لاری با بیان اینکه "استفاده از ابزار هنر و رسانه برای اشاعه فرهنگ نیکوکاری و خیری اقدامی راهبری و هوشمندانه است" تصریح کرد: هنرمندان و فیلمسازان با ابزار جادویی هنر، فرهنگ سلامت محور و نو دوستی در میان مردم ترویج می‌دهند.

وی در پایان از خیرین خواست تا در ساخت خوابگاه‌های دانشجویی ویژه دانشجویان علوم پزشکی نیز ورود کنند.

کد خبر 480358

منبع: ایمنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت سخنگوی وزارت بهداشت جشنواره فیلم کوتاه مهر سلامت دومین جشنواره ملی فیلم کوتاه مهر سلامت جشنواره مهر سلامت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • گذشت و بخشش باید در جامعه تبدیل به فرهنگ شود
  • سیاست‌های مشوق جمعیتی دولت در فرهنگ جوانی جمعیت اثرگذار است
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی