Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران-  سوپر دیوتی یکی از محصولات محبوب فورد در کلاس پیکاپ است که اولین بار در سال 1999 معرفی و تا کنون 5 نسل از آن ارائه شده است. نسل پنجم سوپر دیوتی در سال 2017 رونمایی شد و در سال 2020 فیس لیفت مهمی را پشت سر گذاشت. اکنون تصاویر مدل 2022 آن توسط فورد در اختیار رسانه ها قرار گرفته که این پیکاپ قدرتمند را فناورانه تر از دوران قبل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهمترین بروزرسانی های این محصول باید به حضور آپشن نمایشگر 12 اینچی تمام دیجیتال اطلاعات امپر، توسعه قابلیت های نمایشگر 8 اینچی سیستم سرگرمی از جمله امکان برقراری ارتباط بی سیم جهت پشتیبانی از اپل کارپلی و اندروید اوتو که سابقا فقط از طریق یو اس بی فراهم بود و ... اشاره کرد.

برای مدل 2022 تزئینات کرومی در قسمت دماغه و بطور جزئی تر در سایر بخش های بدنه در نظر گرفته شده است. همچنین رینگ های آلومینیومی 20 اینچی نیز به عنوان یک آپشن پیش روی مشتریان قرار دارد.

در بخش پیشرانه این پیکاپ از نمونه 8 سیلندر 7.3 لیتری استفاده شده که در مدل 2020 نیز همین پیشرانه فعال است. میزان خروجی آن برابر با 430 اسب بخار و گشتاور 664 نیوتن متر است.

همچنین نمونه دیزل 6.7 لیتری با 475 اسب بخار خروجی و گشتاور 1423 نیوتن متر نیز جز گزینه ها در بخش پیشرانه خواهد بود.

مازیار دانیالی بیشتر بخوانید: *حراج یکی از کمیاب ترین انواع فورد (+تصاویر) *73 هزار دلار برای هیولای خیابانی فورد! (+تصاویر) *قلبی که در آمریکا برای ایتالیا می تپد! (+فیلم و تصاویر) *تبدیل فورد اف-150 به هیولای برفی آرکتیک تراکس! (+تصاویر) *ماستنگ هایی با رکورد دلاری/ "اولین ها" همیشه گران قیمت هستند! (+تصاویر) *لیکوئید کربن؛ جادوی فیبرکربن در خاص ترین محصول کمپانی فورد (+فیلم و تصاویر) *کمیاب ترین "مار سمی" معرفی شد/ خودرویی که فقط 250 دستگاه خواهد بود! (+تصاویر) *فورد اف-150 نسخه Tremor مدل 2021؛ ماجراجوی جان سخت با موتور 6 سیلندر (عکس و فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/003FVC

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۸۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، یک رسانه آلمانی جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین را فاش کرد.

روزنامه آلمانی «دی ولت» در گزارشی اعلام کرد که روسیه و اوکراین در بهار ۲۰۲۲ به توافق صلح نزدیک بودند. در آن توافق کی یف آماده تعهد به بی طرفی بود. با این حال اصرار مسکو بر اینکه اوکراین، زبان روسی را دومین زبان رسمی خود قرار دهد یکی از موانع بود.

این روزنامه آلمانی با استناد به یک سند ۱۷ صفحه‌ای به تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۲، مدعی شد که توافقی میان مسکو و کی یف انجام شده بود و قرار بود هرگونه اختلاف باقی مانده در نشست بین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و همتای اوکراینی وی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

به نوشته این رسانه آلمانی، بنا به مفاد این توافق اوکراین متعهد به بی‌طرفی دائم می‌شد و موافقت می‌کرد که به سلاح‌ها و نیروهای خارجی اجازه ورود به این کشور را ندهد. همچنین کی یف بنا به توافق مذکورتضمین می‌کرد که مانورهای نظامی با دیگر کشورها برگزار نخواهد کرد.

در مقابل، روسیه متعهد می‌شد که دیگر به اوکراین حمله نکند و کی‌یف می‌توانست تضمین‌های امنیتی را از آمریکا، انگلیس، فرانسه و چین دریافت کند.

کد خبر 6090259

دیگر خبرها

  • حاج‌صفی وارد بازی قهرمانی شد
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • سوپر گل پاک‌پرور همه را شوکه کرد
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • سلطان سلجوقی چگونه در طرشت زمین‌گیر شد؟
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟