Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:33:13 GMT

موفقیت طلاب در گروه سلیقه تبلیغی و حضور در اجتماع است

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۶۸۹۱۲

موفقیت طلاب در گروه سلیقه تبلیغی و حضور در اجتماع است

ایسنا/قم نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: موفقیت تبلیغی طلاب در گروه سلیقه تبلیغی و حضور در اجتماع است.

حوزه/ مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قم بیان کرد: سعه صدر و سلیقه و جامعه شناسی از رموز موفقیت طلاب است.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن اکبری در نشست شورای پایگاه بسیج شهدای روحانی مرکز مدیریت حوزه های علمیه گفت: بسیج طلاب امام بسیجیان است و روحانیت امام جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام رسالتی که خداوند به عهده انبیای عظام و پیامبر اکرم(ص) گذاشته امروز به دست روحانیت است.

وی افزود: اگر روحانیت با این نگاه حرکت نکند در ماموریت ذاتی و تخصصی که دارد ناکام می ماند. اگر امامی نتواند روی جامعه سایه بیندازد نمی تواند به ماموریت خود از سوی خداوند عمل کند. برای انتقال معارف الهی به بندگان باید به نحوی عمل شود که بازخورد حقیقی خود را در جامعه داشته باشد. 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قم بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی که نشأت گرفته از یک نهضت جهانی در مسیر دولت فراگیر است، باید مسیری توسط امامان امروز دنبال شود که تکلیف مهم آنها به نتیجه برسد. 

وی گفت: امر خداوند به ما طلاب آن است که شما که داعی الی الله هستید باید ابتدا به فهم عمیق برسید، زیرا اگر این فهم عمق را نداشته باشد، کار شما نتیجه کافی را در جامعه نخواهد داشت. این ماموریت در حوزه علمی و فرهنگی و اقتصادی سرایت دارد و اگر هر بخشی بلنگد به همان میزان بخش ها نیز خواهند لنگید. این امور باید به همراه هم حرکت کنند و امام نیز باید این فضا را در جامعه ایجاد کند.

اکبری یادآورشد: مقام معظم رهبری در سال ۸۴ در جمع مردم قم فرمودند که هرکسی که ماموریت و مسئولیت در جامعه می پذیرد باید ابتدا تقوا داشته باشد. زیرا تقوا مسیر زشتی و زیبایی را برای انسان روشن می کند و به انسان قدرت تشخیص می دهد و انسان را چراغی می کند که مردم از او بهره ببرد. علما و حاکمان دین چنین حکمی دارند.

وی افزود: گزارشی که از این پایگاه بسیج عرضه شد بسیار خوب است، ولی رسالت ما این است که به شکلی حرکت کنیم که همه اقشار از این مجرا و منبع استفاده کنند و اگر غیر از آن باشد ممکن است به ایده آل هایی که درون جانمان قرار دادیم نرسیم. امام علی(ع) بیان می دارند که یک عالم و مربی و معلم و پیشگام و پرچمدار و کسی که به عنوان قائم در جامعه قرار می گیرد باید پیش از همه، فهم لازم را از جامعه داشته باشد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قم بیان کرد: امام راحل بیان کردند، عالم باید به احوال جامعه آگاه باشد. ایشان اجازه نمی دادند کسی این تفکر را نشر دهد که طلاب در یک چهاردیواری تربیت شوند و همیشه بیان می کردند که طلاب باید در جمع مردم باشند و به احوال و امور جامعه آگاه باشند.

وی گفت: عالم باید سعه صدر داشته باشد، زیرا اگر با کمترین مشکلی از جامعه قهر کند در انجام تکلیف مهم خود ناکام می ماند. پیامبر اکرم(ص) امر خداوند را جاری می کرد و عملی می نمود و در حین ماموریت سنگ می خورد و خون از بدن ایشان خارج می شد. ایشان زیر سایه سنگ های داغ حجاز نفسی تازه می کرد و به سراغ مردم می رفت. به حدی حرکت کردند تا مردم به ایشان و خلق حسن دینی ایشان انس بگیرند.

حجت الاسلام والمسلمین اکبری یادآورشد: عالمان نباید صحنه را خالی کنند زیرا خود حضور سازنده و تعیین کننده است. سلامت نفس در کنار سعه صدر از مهمترین ارکان موفقیت یک طلبه است. امام علی(ع) می فرمایند که اگر عالم علمش را ضایع کند قطعا جاهلان به سراغ آن علم نخواهد رفت.

وی افزود: سلیقه  از دیگر رموز موفقیت عالمان دینی است، زیرا اگر یک عالم سلیقه نداشته باشند در تعلیم آن علوم به مردم موفق نخواهد بود. طلاب باید با روی خوش و باز با مردم در کوچه و بازار رفتار کنند تا مردم نیز با آنها مانوس شوند. اینکه مقام معظم رهبری می فرمایند که سیمای قم در تراز قم نیست به این دلیل است که فرزندان قم به وظیفه خود عمل نمی کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری روحانیون و طلاب نماینده ولی فقیه در سپاه ولی فقیه در سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدیدنوآوریکننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها، شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری‌نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس وتشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رئیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری‌نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

وی افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری‌نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی کتاب باشد
  • عدم تامین معیشت؛ مانع استقبال روحانیون از مسئولیت امامت جماعت
  • موفقیت کمپین تحریم اسرائیل در کشورهای اسلامی
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکیِ اجتماع طرح عفاف و حجاب
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • رمز موفقیت استقلال با عدد هفت! (عکس)
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند