Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم اجرای قوانین زیست‌محیطی باعث شده که سالانه میلیاردها تومان حق و حقوق دهیاری‌ها و شهرداری‌های مهاباد توسط پتروشیمی پرداخت نشود. - اخبار استانها -

جلال محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  ارومیه ، با اشاره به تذکر به رئیس‌جمهور اظهار داشت: روحانی باید پاسخگو باشد که دلیل عدم انتخاب مدیران توانمند به ویژه مدیران استانی که اغلب برنامه‌ها و وظایف قانونی محیط‌زیست کشور را اجرایی نمی‌کنند چیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: همچنین باید دلیل عدم کنترل کارگاه‌های آلاینده از جمله پتروشیمی‌ها، عدم رعایت فاصله قانونی کارگاه‌ها با سایر تاسیسات پیشین و مراکز سکونت انسانی و روستاها را عنوان کند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: برای نمونه مجوز احداث پتروشیمی مهاباد را چسبیده به واحدهای مرغ مادر و گوشتی کشت و صنعت که قدمت 100 ساله دارد بدون هیچ فاصله‌ای و در فاصله اندک با روستاهای اطراف از جمله روستاهای دریاس، دارلک، توت آغاجی و پادگان آموزشی صادر کرده است.

وی بیان کرد: در این راستا اگر تیمی تنها این مورد را بررسی کند متوجه می‌شوند که آیا محیط زیست به وظایف قانونی خود عمل کرده یا تسلیم لابی‌ها شده است.

آذربایجان‌غربی| پیگیری مطالبات مردم از شرکت پتروشیمی مهاباد نتیجه دادآیا کارخانه سیمان مارگون آلودگی زیست محیطی دارد؟

محمودزاده تصریح کرد: با وجود این موارد و خسارات زیست‌محیطی پتروشیمی برای حیات مردم این منطقه، وجود ذرات معلق، دود و بخار، تاثیر مستقیم آن بر اکوسیستم طبیعی منطقه، تاثیر نامناسب سرپوشش گیاهی و باغات، آلودگی فلزی ناشی از بخار دیگ‌ها در فصول سرد، نشست پساب‌ها در اطراف پتروشیمی و نفوذ به منابع آبی و آلودگی سفره‌های آب زیرزمینی و ده‌ها مشکل دیگر به وجود آمده است.

وی افزود: متاسفانه با وجود تمامی این آلودگی‌های آب‌های زیرزمینی، آلودگی هوا و عدم رعایت کوچکترین اصول فاصله زیست محیطی با فعالیت‌های تولیدی موجود، کسانی که باعث شکل‌گیری پتروشیمی در جوار و چسبیده به دیوار به دیوار کشت و صنعت و با فاصله اندک با پادگان آموزشی و روستاها شد با تایید عدم آلایندگی سبب شده که پتروشیمی از درآمدهای میلیاردی و سرشار خود ریالی به دهیاری‌های روستاهای اطراف از جمله روستاهای دارلک، دریاس، قم قلعه، کوسه کهریز، قره خان، توت آغاجی، قزلقوپی و لج و نیز شهرداری‌های مهاباد، کوکتپه و خلیفان پرداخت نکنند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون مشخص نیست که چرا عدم اجرای قوانین زیست محیطی باعث می‌شود که سالانه میلیاردها تومان حق و حقوق دهیاری‌ها و شهرداری‌های مهاباد توسط پتروشیمی پرداخت نشود.

وی اظهار داشت: هر چند که مجموعه محیط زیست از وظایف قانونی خود در سطح کشور در زمینه‌های مختلف از جمله ارزیابی ظرفیت قابل تحمل محیط در زمینه مکان یابی پسماند و زباله شهری، برخورد با زمینه‌های بحرانی محیط زیست، شناسایی و پیشگیری عوامل آلوده کننده و مخرب و چگونگی استقرار پدیده‌های عمرانی در کشور کوتاهی کرده است.

محمودزاده بیان کرد: همچنین محیط زیست از استفاده از فناوری‌های سازگار با محیط، آلودگی هوا و ریزگردها، مسائل محیط زیستی منطقه‌ای و همکاری با کشورهای همسایه در این زمینه، آلودگی مواد نفتی، سموم، فلزات سنگین، فاضلاب انسانی، آلودگی دریایی و تالاب‌ها، ارزش گذاری اقتصادی زیست محیطی و دهه وظیفه دیگر قانونی تاکنون کوتاهی تاریخی کرده است.

انتهای پیام/7548/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زیست محیطی شهرداری ها دهیاری ها محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • آشنایی دانش آموزان مهابادی با آموزه های زیست محیطی
  • برگزاری کلاسهای آموزش محیط زیست در ارومیه
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌