Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل رئوفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه تولید محصول گواهی شده کشاورزی از سال ۹۶ در استان گیلان آغاز شده و هر ساله تعداد بیشتری از  محصولات برتر استان تحت پوشش پایلوت های مرتبط قرار می گیرد، افزود : امسال تولید محصول گواهی شده برنج، بادام زمینی، فندق، پرتقال، کیوی، باقلا، زیتون، کدوحلوایی، چای و هندوانه انجام شد که برای این محصولات گواهی یا نشان حد مجاز آلاینده ها صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارائه آموزش و فرهنگ سازی برای تولید محصولات گواهی شده کشاورزی در گیلان اضافه کرد: آموزش تولید محصولات گواهی شده برای کشاورزان پیش رو در حوزه زنان با تمرکز بر توانمندی زنان روستایی و آموزش و به کارگیری مدیران کنترل کیفیت و شرکت های بازرسی مربوطه  که پس از گذراندن دوره های متعدد علمی و عملی، دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند در استان انجام می گیرد.

وی با بیان اینکه این اقدامات همگام با دیگر اقدامات اجرایی و آموزشی مجموعه جهادکشاورزی برای تامین امنیت غذایی جامعه است، خاطر نشان کرد: علاقمندان برای بهره مندی از این آموزش ها باید به سامانه حد مجاز آلاینده ها در سایت وزارت جهاد کشاورزی مراجعه کنند ضمن اینکه افراد پس از طی مراحل مربوطه دارای پروانه نشان حدمجاز آلاینده ها شده و  از مشوق ها و تسهیلات برخوردار می شوند.

رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهادکشاورزی گیلان بیان داشت: نشان گواهی رعایت حد مجاز آلاینده ها با همکاری سازمان ملی استاندارد و وزارت جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان محصولات کشاورزی که متقاضی و واجد شرایط دریافت این نشان هستند، ارائه می شود.

رئوفی با بیان اینکه تولید محصولات گواهی‌ شده در راستای تامین سلامت جامعه است، افزود: در تولید محصولات دارای گواهی یا نشان استاندارد حد مجاز آلاینده ها، مصرف نهادهای شیمیایی مجاز و ایمن مطابق با استانداردهای مربوطه کاملا رعایت می شود و در این رابطه تمامی آزمایشات مورد نیاز از جمله آزمون های آب و خاک در مرحله قبل از کشت تا آزمون های لازمه از محصول تولیدی به عمل می آید.

محصول گواهی‌شده محصولی است که در آن باقیمانده سموم، آفت‌کش‌ها و عناصر سنگین و آلاینده از حد مجاز پایین‌تر و یا در حداقل می باشد و از نظر تغذیه‌ای به اندازه کافی حاوی عناصر غذایی برای سلامت انسان و دام است و فرآیندی دوست دار محیط زیست می باشد.

استان گیلان دارای ۳۱۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی است، ۳۱۷ هزار نفر از مردم استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند، برنج، چای، زیتون، پیله ابریشم، بادام زمینی، زیتون، فندق و مرکبات عمده ترین محصولات کشاورزی گیلان هستند.

این خطه در مجموع ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد،  برنج، چای، زیتون و بادام زمینی از عمده محصولات کشاورزی گیلان است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان وزارت جهاد کشاورزی رشت گیلان اخبار کنکور حد مجاز آلاینده ها محصول گواهی شده تولید محصولات محصولات گواهی تولید محصول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۹۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برداشت سه تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکز زواره
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد