Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور نام نویسی از داوطلبان عضویت در انتخابات ششمین دوره شورا‌های اسلامی شهر از امروز آغاز شده به مدت ۷ روز ادامه دارد و پایان وقت اداری روز سه شنبه ۲۶ اسفند پایان می‌یابد.

مانند هر ثبت نامی این ثبت نام هم شرایطی دارد که افراد در صورت داشتن این شرایط می‌توانند ثبت نام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شرایط داوطلبان انتخابات شورا‌ها اکرمی رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی شرایط ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌های را به این شرح اعلام کرد: تابعیت کشور جمهوری اسلامی داشتن حداقل ۲۵ سال سن اعتقاد و الزام عملی به اسلام و ولایت فقیه ابراز وفاداری به قانون اساسی جمهوری اسلامی سواد خواندن و نوشتن برای شورا‌های روستا‌ها تا ۲۰۰ خانوار مدرک دیپلم برای شورا‌های روستا‌های بالای ۲۰۰ خانوار مدرک فوق دیپلم برای شورا‌های شهر تا ۲۰ هزار نفر جمعیت مدرک لیسانس هم برای شورا‌های شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر است کسانی که بعنوان معتمد از سوی فرمانداری و یا بخشدار دعوت می‌شوند نمی‌توانند ثبت نام کنند مگر از لیست معتمدین استعفاء دهند.

اما نکته‌ای که حائز اهمیت است مدارک است که در همه روش‌ها داوطلبان باید به هراه داشته باشند.

مدارک ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ها

معاون سیاسی استاندار مرکزی مدارک ثبت نام داوطلبان را به شرح زیر بیان کرد:

اصل گواهی عدم سوء پیشینه که تاریخ آن بیش از سه ماه نگذشته باشد شناسنامه عکس دار تصویر همه صفحات شناسنامه کارت ملی و تصویر آن کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم و یا مدرکی که دال بر مشخص بودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی برای آقایان یک قطعه عکس ۳*۴ جدید مدرک تحصیلی معتبر فوق دیپلم یا معادل آن برای داوطلبان شورای شهر تا ۲۰ هزار نفر جمعیت مدرک لیسانس یا معادل آن برای داوطلبان شورای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر اصل و تصویر گواهی پذیرش استعفای مقامات موضوع ماده ۳۲ قانون انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا

کسانی که یک دوره کامل عضویت اصلی شورا را دارا باشند به شرطی که در همان حوزه انتخابیه نامزد شوند از شرط مدرک تحصیلی معاف هستند

اصل و تصویر مدرک معتبر ایثارگری شامل جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندشهدا و رزمندگان با حداقل ۶ ماه سابقه حضور در جبهه جهت برخورداری از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر هم از جمله مدارک است

با توجه به شرایط کرونایی در سراسر کشور به خصوص استان مرکزی ثبت نام به چند روش صورت می‌گیرد.

نحوه ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ها

اکرمی رئیس ستاد انتخابات استان مرکزی با تاکید بر ثبت نام غیرحضوری گفت: ثبت نام به ۴ روش صورت می‌گیرد و داوطلبان می‌توانند یکی از انی روش‌ها را انتخاب کنند.

از طریق اپلیکیشن موبایلی از طریق نسخه دسکتاپ از طریق دفاتر پیشخوان دولت مراجعه حضوری به فرمانداری شهرستان

البته داوطلبان باید بدانند که زمانی ثبت نام قطعی و نهایی شده که داوطلب کدرهگیری را از سوی فرمانداری دریافت کند.

انتهای پیام / ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات شوراها استان مرکزی داوطلبان انتخابات شورا ها ثبت نام داوطلبان برای شورا ۲۰ هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۹۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط صدور دستور موقت

محمد مهدی ترحمی؛* دستور موقت یا دادرسی فوری، مکانیسمی است که در ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی پیش‌بینی شده و مطابق آن ذی‌نفع می‌تواند از دادگاه درخواست کند که برای جلوگیری از دخل و تصرف مادی در خواسته دعوا و جلوگیری از ورود ضرر به آن، مال تا زمان تعیین تکلیف دادگاه از هرگونه تصرف در امان بماند و توقیف شود.

معمولاً به منظور حفظ حقوق و جلوگیری از وقوع آسیب یا خسارت بیشتر به طرفین صادر می‌شود که می‌تواند شامل مواردی ممنوعیت از انجام یا ادامه اقدامات خاص، تعیین زمانبندی و شرایط خاص برای ادامه پرونده و ... باشد. وکلای دادگستری از دستور موقت به عنوان یک ابزار حقوقی در پرونده‌های حقوقی استفاده می‌کنند. این تصمیمات توسط دادگاه یا قاضی صادر و معمولاً تا زمان صدور تصمیم نهایی و اجرای آن اعتبار دارند.

در صورتی که در یک پرونده حقوقی یا قضایی، طرفین یا مردم احساس کنند که وجود یک شرایط اضطراری یا نیاز به اقدام فوری و موقت وجود دارد، می‌توانند این موضوع را به دادگاه مطرح کرده و درخواست صدور دستور موقت نمایند. دادگاه بر اساس شرایط و اطلاعات موجود، می‌تواند تصمیم به صدور دستور موقت بگیرد و اقدامات لازم را انجام دهد. بنابراین، در برخی موارد و با توجه به شرایط خاص، مردم می‌توانند درخواست صدور دستور موقت را به دادگاه ارائه نمایند.

درخواست صدور دستور موقت ممکن است در دو مرحله مختلف ارائه شود، قبل از تقدیم دادخواست و یا در فرایند رسیدگی دادگاه، که این امر وابسته به شرایط خاص هر پرونده و قوانین مربوطه است، لذا مراحل آن بدین ترتیب است که، ابتدا باید یک درخواست رسمی برای صدور دستور موقت تهیه کنید. این درخواست باید شامل جزئیات دقیق در مورد شرایط و دلایلی که نیاز به دستور موقت را الزامی می‌سازد، باشد، سپس برای تقویت درخواست خود، باید مدارک، شواهد و اطلاعات مربوطه جمع آوری شود.

این مدارک می‌توانند شامل قراردادها، فاکتورها، شواهد مکتوب یا شفاهی، عکس‌ها و سایر اسناد مرتبط با پرونده باشند. درخواست صدور دستور موقت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه مربوطه تقدیم میشود این مرحله ممکن است نیازمند پرداخت هزینه‌های مربوطه و تکمیل فرم‌های خاص باشد.

پس از تقدیم درخواست، ممکن است دادگاه یک جلسه برگزار کند تا شرایط و دلایل درخواست صدور دستور موقت بررسی شود. در این جلسه، شما و سایر طرفین می‌توانید دلایل و شواهد خود را ارائه۰ کنید. نهایتا بعد از بررسی درخواست و شواهد ارائه شده، دادگاه تصمیم خود را در مورد صدور یا عدم صدور دستور موقت اعلام خواهد کرد. اگر دستور موقت صادر شود، شرایط و مقررات مربوطه برای اجرای آن باید رعایت شود. به طور کلی، برای درخواست صدور دستور موقت، باید اقدامات لازم را طبق مراحل فوق انجام داد و به شرایط و قوانین مربوطه توجه کرد تا از اجرای صحیح و موثر این دستور اطمینان حاصل شود.

می‌توان درخواست صدور دستور موقت را به وکلای دادگستری سپرد یا به صورت شخصی اقدام نمود. انتخاب بین این دو گزینه بستگی به ترجیحات شما، شرایط پرونده و دسترسی شما به منابع حقوقی دارد. اگر توسط وکیل دادگستری این موضوع پیگیری شود، وکیل شخصا در دادگاه اقدامات لازم را انجام می‌دهد. چنانچه به صورت شخصی درخواست صدور دستور موقت داده شود، باید مراحل مربوطه را شخصا طی نمود و درخواست خود را به دادگاه ارائه داد که در این صورت، باید با قوانین و مقررات مربوطه آشنا بود و به دقت اقدامات لازم را انجام داد، لذا، می‌توان به صورت شخصی یا با وکیل درخواست صدور دستور موقت را انجام داد، لیکن باید توجه داشت که هر یک از این روش‌ها مزایا و معایب خود را دارند که باید در نظر گرفته شوند.

دادگاه اختیار دارد که درخواست صدور دستور موقت را قبول یا رد کند. در صورتی که شواهد و مدارک ارائه شده توسط طرفین و شرایط پرونده نشان دهنده ضرورت صدور دستور موقت باشد، درخواست را قبول کند و دستور موقت را صادر کند. این اقدام معمولاً در شرایط اضطراری و برای جلوگیری از وقوع آسیب‌های بیشتر انجام می‌شود. از طرف دیگر، اگر دادگاه به این نتیجه برسد که شواهد یا مدارک کافی برای صدور دستور موقت وجود ندارد یا شرایط ضروری برای صدور آن فراهم نیست، ممکن است درخواست را رد کند. بنابراین، دادگاه دارای اختیارات قانونی برای قبول یا رد درخواست‌های صدور دستور موقت است و تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص بر اساس شرایط و مدارک و چارچوب قانونی انجام می‌شود.

*حقوقدان

دیگر خبرها

  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • داوطلبان عضویت در هیات مدیره موسسه ملل مدارکشان را تحویل بدهند
  • چگونگی و مراحل رأی دادن در انتخابات الکترونیک
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • شرایط صدور دستور موقت
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • آمار داوطلبان دور دوم انتخابات
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی | چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟