Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:10:20 GMT

تجلیل از پیشکسوتان انقلاب به فرهنگ عمومی تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۰۱۲۱

تجلیل از پیشکسوتان انقلاب به فرهنگ عمومی تبدیل شود

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم سه شنبه شب در مراسم تجلیل از پیشکسوتان انقلاب اسلامی با بیان اینکه چنین آئین‌هایی در حقیقت به نوعی امر به معروف و عمل به فرایض الهی و دینی است، افزود: مبارزان راه انقلاب جزو کسانی هستند که اعمال صالح انجام داده و در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی اقدامات مهم و تاثیرگذاری در آن دوران خفقان رژیم  ستم شاهی به انجام رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی قدردانی از پیشکوتان و افراد دارای تجربه در عرصه ها و رشته های مختلف را امری پسندیده برشمرد و اظهار داشت: چنین برنامه هایی بدون تردید ضمن اینکه مورد پسند جامعه است، برای نسل جوان و آینده کشور نیز دارای پیام های مشخص بوده و آثار مثبتی در الگوسازی برای آنها دارد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به آیات قرآنی و روایات دینی درباره پیشکسوتان و افراد مجرب، ادامه داد: تجلیل و اکرام چنین افرادی در تمام کشورها و جوامع دارای اهمیت است و باید آنها همواره مورد احترام قرار بگیرند، چون تکریم افراد با تجربه جزو آموزه های دینی و مذهبی ماست و از معروفات مهم به شمار می رود.

وی از برخورد غیرمنصفانه تعدادی از مدیران تازه کار نسبت به مدیران قبلی انتقاد و یادآوری کرد: اینکه این مدیران در اولین گام از عملکرد گذشته ها دایم انتقاد کرده و عملکرد آنها را زیرسئوال ببرند، خوب نیست، در حالیکه باید کارهای خوب مدیران گذشته را اعلام کنند و درصدد جبران ضعف های مدیران قبلی باشند نه اینکه فقط به افترا بستن فکر کنند.

حجت السلام آل هاشم مبارزان راه انقلاب اسلامی در دوران رژیم قبلی را  کسانی توصیف کرد که در ایمان به خدا از دیگران سبقت گرفته و با عملکرد خود موجب خشنودی خداوند شدند.

وی ادامه داد: در تبریز بسیاری از افراد بودند که با الهام از  امام راحل سخت ترین شکنجه ها را متحمل شدند، اما هرگز از راهی که در پیش گرفته بودند پشیمان نشدند که در این میان نباید از تلاش ها و راهنمایی های آیت الله شهید قاضی طباطبائی، آن مرد الهی و شجاع غافل شد که به راستی مثل خمینی آذربایجان عمل کرد.

به گزارش ایرنا، در این مراسم از حجج الاسلام عبدالحمید و جواد باقری بنابی، میرزا نجف آقازاده، محمدتقی قاضی طباطبائی، کریم ارصلانی، ابوالفضل اصلان زاده، محمدعلی نژادساریخانی، جعفر رضائی، مهدی گلابی، محمدحسن عبدیزدانی و بیوک آسایش جاوید به عنوان پیشکسوتان و مبارزان راه انقلاب در آذربایجان شرقی با اهدای لوح تجلیل به عمل آمد.   

برچسب‌ها پیروزی انقلاب اسلامی ایران تبریز تکریم و تجلیل سید محمدعلی آل هاشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی ایران تبریز تکریم و تجلیل پیروزی انقلاب اسلامی ایران تبریز تکریم و تجلیل اخبار کنکور آل هاشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • صحن شورای شهر اصفهان به صحنه‌ تقدیر و تجلیل از معلمان و قهرمان ورزشی تبدیل شد
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»