Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@06:01:22 GMT

طرح فاز پنجم شهر جدید سهند تصویب شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۰۳۱۱

طرح فاز پنجم شهر جدید سهند تصویب شد

بابک نجفیان، روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با تصویب فاز پنجم شهر جدید سهند، زمینه برای ابلاغ دومین طرح توسعه و عمران (جامع) شهر جدید سهند فراهم شد.

وی اظهار داشت: دومین طرح توسعه و عمران (جامع) شهر جدید سهند ۳۰ مهر ۱۳۹۷در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران تصویب شده بود، ولی ابلاغ آن منوط به تهیه طرح فاز ۵ شهر جدید سهند با رعایت نظرات این شورا شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفیان، ادامه داد: پس از اعمال نظرات استان در فاز ۵ شهر جدید سهند در راستای نظرات شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و تایید کمیته فنی شورای مذکور در روزهای آینده طرح مذکور از سوی دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ابلاغ می شود.

شهر جدید ۱۳۰ هزار نفری «سهند» در شهرستان اسکو است.

این شهر واقع در ۲۰ کیلومتری شمال غرب تبریز و در دامنه کوه سهند از شهرهای آذربایجان شرقی است که با هدف اسکان سرریز جمعیت شهر تبریز تاسیس شده است.

«سهند» از جمله شهرهای جدید ایران محسوب می شود که توسعه تدریجی ان از دهه ۱۳۷۰ آغاز شده و هم اکنون یک شهر تمام عیار محسوب می شود که از سوی سازمان بهداشت جهانی نیز به عنوان «شهر سالم» انتخاب شده است. 

البته شهر جدید سهند به دلیل نوپا بودن آن از مشکلاتی در حوزه زیرساخت ها رنج می برد که رفع آن در سال های اخیر از اولویت های مدیریت ارشد آذربایجان شرقی بوده است. 

در همین راستا چندی قبل آزادراه ۲۲ کیلومتری تبریز - سهند با صرف حدود ۳۰۰ میلیارد تومان و پس از ۱۲ سال به بهره برداری رسید.

برچسب‌ها زمین آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی شرکت عمران شهر جدید سهند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زمین آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی زمین آذربایجان شرقی وزارت راه و شهرسازی شرکت عمران شهر جدید سهند اخبار کنکور شهر جدید سهند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تهیه و تدوین طرحی جامع به منظور توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه های توسعه چهارم، پنجم و ششم مورد تأکید قرار گرفته، اما در حال حاضر با اتمام اجرای برنامه ی ششم توسعه هنوز طرحی از سوی دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال نشده است. این در حالی است که بر اساس اطلس رفاه ایرانیان تا اواخر سال ۱۳۹۹، ۳۷/۷ درصد از خانوارهای زن سرپرست در سه دهک پایین درآمدی خانوار قرار داشته‌اند. 

دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «آسیب‌شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» بیان می‌کند که از زمان تصویب برنامه چهارم توسعه به‌بعد (سال ۱۳۸۳)، تهیه و تصویب طرحی مبتنی‌بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در برنامه‌های توسعه گنجانده شد که بتواند سیاست‌های حمایتی پراکنده، ناموزون و ناهماهنگ دستگاه‌های حمایتی را سامان داده و همچنین زمینه‌ها و الزامات قانونی را به‌منظور تقویت رویکرد توان‌افزایی برای زنان سرپرست خانوار فراهم آورد؛ ضرورتی که با اتمام اجرای برنامه ششم توسعه پس از گذشت سه برنامه هنوز عملی نشده است. 

این گزارش مطرح می‌کند که شناسایی قوانین و مطالعه بازتاب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در متن آنها، به‌علاوه بررسی اقدام‌های انجام شده در دستگاه‌های مختلف در راستای توان‌افزایی این قشر از زنان جامعه ضرورتی لازم است تا از این طریق زمینه‌های مساعد برای رشد شخصیت زنان به‌خصوص زنان سرپرست خانوار و احیای حقوق مادی و معنوی آنها که از اصلی‌ترین ارزش‌های قانون اساسی است، فراهم شود.

این گزارش آسیب شناسی طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار را در چهار دسته تقسیم کرده است و در درسته اول به ایرادات مربوط به پیش نیاز‌های قانون گذاری اشاره می‌کند که شامل نبود وفاق در مفاهیم اصلی و نبود نظام داده و آمار جامع، به روز و در دسترس می‌شود. 

این گزارش در خصوص ایرادات مرتبط با فرآیند قانون گذاری مطرح می‌کند که وضعیت اجرایی قوانین سابق در تصویب قوانین جدید مشخص نمی‌شود و طرح توانمدسازی زنان سرپرست خانوار در خلال فرایند تصویب برنامه‌های توسعه چهارم، پنجم و ششم توسعه، تصویب شده است. 

در این گزارش به ایرادات مرتبط با محتوای قوانین در این حوزه اشاره شده که شامل رعایت نکردن بایسته‌های قانون نویسی، وجود عبارت تکرای «طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار» در برنامه‌های توسعه و ذکر نکردن ضمانت اجرایی کافی می‌شود. 

این گزارش به عنوان چهارمین مسئله در طرح‌های توانمندسازی زنان به ایرادات مرتبط با طرح‌های اجرایی توانمندسازی اشاره کرده که به مباحثی مانند تعدد ساختار‌های اجرایی، ضعف در نحوه شناسایی و توانایی‌های زنان سرپرست خانوار، نبود گفتمان مشخص از توانمندسازی در اجرا، نبود فضای مشارکتی از پایین به بالا، تقسیم‌کار نابسامان در اجرای طرح، تأکید بر توانمندسازی اقتصادی، بی‌توجهی به پیچیدگی‌های بازار فروش و نبود پایش مستمر از کارآمدی و اثربخشی طرح‌ها، مربوط می‌شود. 

در ادامه این گزارش مطرح می‌شود که کاهش ایراد‌های اشاره شده در بالا، مستلزم ارائه راهکار‌هایی دقیق، اجرایی و هماهنگ با دلایل و علل بروز ایراد‌های شناسایی شده است. در گزارش حاضر پس از شناسایی دلایل و ریشه‌های مذکور، پیشنهاد‌هایی به این شرح است؛ بازنگری قوانین مرتبط با زنان سرپرست خانوار، تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی و تصویب قانونی جامع در ارتباط با آنها، با رویکرد‌هایی نظیر الف) تعیین متولی واحد برای تنظیم‌گری در ارائه خدمات حمایتی و توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار در کشور، ب) استقرار سامانه جامع و یکپارچه از وضعیت زنان سرپرست خانوار، ج) برنامه‌ریزی منطقه‌ای و بومی در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد