Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس پژوهشکده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از تدوین استاندارد حفاظت از سوابق اسنادی در برابر آتش‌سوزی خبر داد.

رئیس پژوهشکده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از تدوین استاندارد حفاظت از سوابق اسنادی در برابر آتش‌سوزی خبر داد.

غلامرضا عزیزی رئیس پژوهشکده سازمان اسناد و کتابخانه ملی، در خصوص این خبر گفت: وجود برخی استاندارد‌های جهانی و ملی در زمینه حفاظت و نگهداری از سوابق، پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران را بر آن داشت تا در راستای انجام وظایف خود در تدوین و ارائه استاندارد‌های ملی مرتبط با حوزه مدیریت سوابق و مدارک، اقدام به تدوین استاندارد‌های ملی در این حوزه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مرتبط با حفاظت و نگهداری از سوابق، حوزه حفاظت از سوابق در برابر آتش‌سوزی بود که برای نخستین‌بار در سال ۱۳۹۳ در سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مورد بحث قرار گرفت و ماحصل آن چاپ و انتشار استاندارد ملی ایران شماره ۱۸۰۴۳ با عنوان حفاظت از سوابق در برابر آتش‌سوزی بود.

عزیزی تصریح کرد: با توجه به موضوع به‌روزرسانی اطلاعات و استاندارد‌های مرتبط، سازمان‌های متولی استانداردسازی در دنیا در بازه‌های زمانی مشخص؛ اقدام به بازنگری و تجدیدنظر در محتوای منابع خود می‌کنند، که محتوای منبع برای تدوین استاندارد حفاظت از سوابق در برابر آتش‌سوزی، استاندارد بین‌المللی NFPA ۲۳۲A بود که مطابق با همین رویه در سال ۲۰۱۷ در انجمن ملی حفاظت در برابر آتش‌سوزی مورد بازنگری قرار گرفت و پس از اعمال اصلاحات لازم، منتشر شد؛ بنابراین لازم بود که نسخه بومی‌سازی‌شده این استاندارد نیز مورد تجدیدنظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: به‌همین‌منظور، پژوهشکده اسناد سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در راستای انجام وظایف خود، اقدام به تجدیدنظر این استاندارد کرد. بدین‌منظور، جلسات فنی تدوین این استاندارد در خرداد ماه و تیر ماه سال جاری با حضور نمایندگان و متخصصان سازمان آتش‌نشانی، کارشناسان سازمان ملی استاندارد، پژوهشگاه استاندارد ایران، فرهنگستان زبان و ادب فارسی و همچنین حضور مدیرکل حفاظت و نگهداری اسناد، مشاور اسناد ملی و ریاست و کارشناسان پژوهشکده اسناد و کارشناسان متخصص سایر ادارات کل، تشکیل شد.

رئیس پژوهشکده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران خاطرنشان کرد: متن این استاندارد پس از بررسی و اعمال اصلاحات مورد نظر برای بررسی و تأیید نهایی برای سازمان ملی استاندارد ایران ارسال شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران برابر آتش سوزی تدوین استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۱۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی استان با هدف تحقق اهداف شعار سال به پایان رسید.

حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقای سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان، همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

وی تشریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقای سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عرضه «بحر المحبه فی اسرار الموده» در نمایشگاه کتاب
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • رونمایی از نخستین چاپ برگردان روزنامه ادب
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند