Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@00:08:56 GMT

نزديک شدن اقتصاد آمريکا به موج تورمي

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۲۵۳۶

نزديک شدن اقتصاد آمريکا به موج تورمي

خبرگزاری آریا- پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در مقاله‌ای نوشت: اقدام اخیر وزارت خزانه داری آمریکا در افزایش سود اوراق قرضه، اقتصاد آمریکا را به موج تورمی نزدیک کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا، پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در مقاله‌ای به بررسی اقدام اخیر وزارت خزانه داری آمریکا در افزایش سود اوراق قرضه پرداخت و در این باره نوشت، بسیاری بر این باور هستند که این اقدام نشان دهنده نزدیک شدن اقتصاد آمریکا به موج تورمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این مقاله به قلم دسموند لچمن آمده است: در ماه مه سال 2013، «بن برنانکه» با ایجاد این ترس که بانک مرکزی آمریکا ممکن است به زودی برنامه خرید اوراق قرضه خود را محدود کند، بازار‌های مالی جهان را دچار وحشت کرد. اعلام این موضوع باعث شد سود اوراق وزارت خزانه داری آمریکا افزایش یابد و این موضوع در بازار‌های آسیایی و اروپایی پیامد‌هایی در پی داشت و باعث شد جریان سرمایه در بازار‌های در حال ظهور، حرکت معکوس را انجام دهد.
اکنون نیز «جروم پاول» رئیس بانک مرکزی آمریکا هرگونه تقویت نیرو‌های تورمی را در اقتصاد این کشور تکذیب می‌کند. بدین ترتیب، چنین به نظر می‌رسد که وی قاطعانه قصد دارد در ایجاد آشوب در بازار‌های مالی جهان، گوی سبقت را از برنانکه ببرد. این موضوع به خصوص از این لحاظ مصداق دارد که وی همواره وقوع هرگونه تورم را تکذیب می‌کند، به ویژه در شرایطی که جهان در حال تجربه حباب در ارزش دارایی‌ها و بازار‌های اعتباری است. به علاوه، اکنون بازار‌های اقتصاد‌های در حال ظهور در وضعیتی قرار دارند که حتی از اوضاع سال 2013 بدتر است.
تردیدی نیست که پاول همچنان به تکذیب تورم ادامه می‌دهد. ظاهرا برای او هیچ اهمیتی ندارد که عرضه پول در آمریکا 30 درصد افزایش یافته است. همچنین، به نظر نمی‌رسد که وی از بسته محرک‌های بایدن هراسی داشته باشد. اکنون، با افزایش سود اوراق خزانه داری آمریکا، به نظر می‌رسد پاول این خطر را پذیرفته است که توسط بازار‌ها به عنوان عامل ایجاد موج تورم شناخته شود. اکنون بازار‌ها که از اقدام دیرهنگام بانک مرکزی آمریکا در افزایش نرخ بهره و مهار تورم نگران هستند، نرخ سود اوراق 10 ساله خزانه داری را از کمتر از یک درصد در ابتدای سال کنونی، به رقم یک و شش دهم درصد افزایش داده اند.
اکنون با توجه به شکل گیری حباب در بازار‌های اعتباری جهان، آخرین اقدامی که بانک مرکزی آمریکا می‌تواند انجام دهد، افزایش نرخ سود اوراق قرضه به بالاتر از رقم مورد نیاز است. همچنین، اقدام بی مورد آمریکا در افزایش نرخ سود اوراق قرضه، ممکن است گامی در جهت ترکیدن این حباب باشد. این اقدام ممکن است پیامد‌های نامناسب احتمالی را برای آمریکا و بازار‌های مالی جهانی در پی داشته باشد.
همچنین این دورنما وجود دارد که هرگونه افزایش در نرخ سود اوراق بلند مدت، بار دیگر باعث تشدید جریان معکوس بازار‌های سرمایه در اقتصاد‌های در حال ظهور شود. با توجه به وخیم تر شدن اوضاع این اقتصاد‌ها در مقایسه با قبل از همه گیری ویروس کرونا، این خطر وجود دارد که چنین رویدادی باعث شکل گیری موج دیگری از بدهی‌ها در بازار‌های این اقتصاد‌ها شود.
طرح همه این مسائل، بدین معنا نیست که پاول گزینه‌های سیاستگذاری آسانی را پیش رو دارد. اقدام بانک مرکزی آمریکا در پیش افتادن از موج تورم، و افزایش نرخ‌های بهره، هرگز اقدامی مورد پسند نیست. با وجود این، اگر بانک مرکزی آمریکا چنین اقدامی را انجام ندهد، ممکن است باعث افزایش بیش از حد نرخ سود اوراق قرضه وزارت خزانه داری در بلندمدت شود. این موضوع می‌تواند پیامد‌های سختی را برای اقتصاد آمریکا و بازار‌های مالی این کشور در پی داشته باشد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اقتصاد آمریکا خزانه داری آمریکا بانک مرکزی آمریکا آمریکا در افزایش وزارت خزانه داری سود اوراق قرضه بازار های مالی نرخ سود اوراق افزایش نرخ اقتصاد ها موج تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟

به گزارش خبرآنلاین منابع آگاه اعلام کردند دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و عربستان درحال انجام بررسی‌های نهایی درباره توافقی درخصوص ضمانت‌های امنیتی آمریکا به عربستان و کمک به این کشور در زمینه هسته‌ای برای اهداف غیرنظامی هستند. این درحالی است که توافق عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان در چارچوب یک معامله بزرگ در منطقه هنوز دور از دسترس است.

طبق گزارش رأی الیوم، این منابع اعلام کردند مذاکره کنندگان آمریکایی و عربستانی در حال حاضر اولویت را به معاهده امنیتی دوجانبه‌ای می‌دهند که ممکن است بخشی از معامله بزرگتری باشد که به بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی ارائه می‌شود و وی باید تصمیم بگیرد که آیا امتیازهایی را برای تضمین عادی سازی تاریخی روابط با ریاض خواهد داد یا خیر.

به نقل از ایسنا متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه اعلام کرد: ما به توافقی درباره بخش آمریکایی-عربستانی معامله بسیار نزدیک هستیم. می‌توانیم در یک زمان بسیار کوتاه جزئیات را حل کنیم.

به گفته دیپلمات‌های خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و منابعی در واشنگتن احتمالا این بخش از طرح مربوط به ضمانت‌های رسمی آمریکا برای دفاع از عربستان و دستیابی عربستان به سلاح‌های آمریکایی پیشرفته‌تر باشد.

منابع آگاه پیش بینی کردند توافق امنیتی ریاض و واشنگتن شامل تبادل تکنولوژی‌های مدرن با ریاض از جمله تکنولوژی مربوط به هوش مصنوعی باشد.

یک مسئول آمریکایی اعلام کرد: پیش بینی می‌شود بندهای توافق ظرف چند هفته تکمیل شود.

این درحالی است که عربستان بر لزوم توقف جنگ غزه قبل از هرگونه صحبت درباره عادی سازی روابط با تل آویو تأکید دارد.

میلر گفت: عربستان توضیح داد تا زمانی که جنگ غزه ادامه دارد توافق عادی سازی روابطی وجود نخواهد داشت.

اخیرا آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا سفری به منطقه داشت و مذاکرات جداگانه‌ای با بنیامین نتانیاهو و محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان برگزار کرد.

از سوی دیگر روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت، توماس فریدمن، تحلیلگر روزنامه نیویورک تایمز شروط عربستان را به عنوان بخشی از مذاکرات بین واشنگتن و ریاض برای عادی سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی فاش کرد.

این شروط عبارتند از ایجاد یک روند سه تا پنج ساله برای تشکیل کشور فلسطین، توقف شهرک سازی در کرانه باختری و عقب نشینی ارتش  رژیم صهیونیستی از غزه.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902358

دیگر خبرها

  • مانور بمب‌افکن‌های روسی نزدیک مرز آمریکا ! | تصاویر
  • عربستان و آمریکا به توافق نزدیک شدند؟
  • فیلم/پرواز بمب‌افکن‌های روسی نزدیک مرز آمریکا
  • ۴۱ درصد آمریکایی‌ها نگران وقوع جنگ داخلی هستند
  • نتانیاهو به پایان نزدیک می‌شود
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • ویدیو/ «جنگ داخلی»، هشداری بر آشوبی نزدیک در آمریکا
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • هم‌میهن آمریکا و انتساب رکورد تورمی روحانی به رئیسی!