Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا در استان فارس، به‌همت دبیرخانه کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا استان با مدیریت دانشگاه شیراز و با همکاری پارک علم و فناوری فارس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا در استان فارس، به‌همت دبیرخانه کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا استان فارس با مدیریت دانشگاه شیراز، با همکاری پارک علم و فناوری فارس، در محل نمایشگاه‌های پارک علم و فناوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالاری، معاون پژوهش و فناوری پارک علم و فناوری فارس در حاشیه این نمایشگاه گفت: پس از انتشار فراخوان شرکت در نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا، ۲۱ تیم شرکت‌های فناور (دارای محصول) و مراکز تحقیقاتی برای شرکت در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند که از این تعداد، ۱۸ تیم در نمایشگاه حضور یافتند.


وی افزود: ۹ شرکت از پارک علم و فناوری فارس، ۴ تیم از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۳ تیم از دانشگاه شیراز، ۱ تیم از دانشگاه صنعتی و ۱ تیم از دانشگاه پیام نور در این نمایشگاه حضور یافتند.


در مراسم گشایش این نمایشگاه که با حضور جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه شیراز، پارک علم و فناوری، دانشگاه صنعتی و سازمان جهاد دانشگاهی ترتیب یافت؛ حمید نادگران، دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا استان فارس اظهارداشت: نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا نشانگر آن است که پژوهشگران بحران و تهدید شیوع بیماری کرونا را به فرصت بدل کرده و در طول این مدت فعالیت‌های بسیارخوبی صورت گرفته است.


رئیس دانشگاه شیراز در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت‌گرفته در کمیته علمی ستاد مقابله با بیماری کرونا پرداخت و بیان کرد: از همان روز‌های آغازین شیوع این بیماری، ستاد مقابله با بیماری کرونا در استان و ذیل آن، کمیته علمی ستاد مقابله با بیماری کرونا به مدیریت دانشگاه شیراز تشکیل شد و در طول یک‌سال گذشته جلسات مستمری دراین خصوص تشکیل شده است.


نادگران، ضمن سپاسگزاری از اعضای ستاد مقابله با بیماری کرونا، به‌ویژه استاندار فارس، گفت: کمیته علمی ستاد مقابله با بحران کرونا از همان روز‌های آغازین شیوع این بیماری، اولویت‌ها و نیاز‌های مرتبط با بحران کووید ۱۹ را به اطلاع اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان فارس، پژوهشگران و علاقه‌مندان دارای مجوز رساند، پس از آن، طرح‌های پژوهشی که به دبیرخانه کمیته‌ی علمی کرونا ارسال شد، توسط کارگروه علمی کمیته، در دومرحله مورد غربالگری قرار گرفت و در نهایت، تعداد قابل توجهی از طرح‌ها پس از داوری نهایی و طبق اولویت‌بندی تخصصی و نیازسنجی برای تأمین اعتبار پذیرفته شد.


دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا هدف از برگزاری نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا در استان فارس را اطلاع‌رسانی هرچه بهتر این دستاورد‌ها به عموم جامعه و همچنین افزایش سطح آموزشی عموم جامعه درخصوص این بیماری معرفی کرد و خاطرنشان کرد: اطلاع‌رسانی صرف از طریق صداوسیما باعث می‌شود مردم به شنیدن موارد ضروری عادت کنند، اما اطلاع‌رسانی‌های متفاوت دیگری از قبیل برگزاری وبینار‌ها و یا نمایشگاه مجازی می‌تواند مؤثر باشد و نتایج خوب و ارزشمندی را در پی داشته باشد.


افضلی، مسئول هماهنگی کمیته علمی کرونا نیز در ادامه گزارش دبیر کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، اظهار داشت: انتظار کمیته علمی کرونا این است که استانداری و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مسائل مالی مربوط به تخصیص اعتبار به طرح‌های پیشنهادی مصوب فراخوان پژوهش فناوری کمیته علمی کرونا را تأمین نمایند؛ زیرا این قضیه تأثیر شگرفی بر اعتمادسازی اساتید و محققین و رفع نیاز‌های با اولویت‌ترین مسئله کشور خواهد داشت.


وی خواستار آن شد که مراجع ذی‌صلاح، هرچه زودتر به درخواست کمیته مبنی‌بر تخصیص اعتبار و تعیین تکلیف طرح‌ها که برآمده از درخواست اساتید و محققین است پاسخ دهند.


امین‌رضا ذوالقدر، رئیس پارک علم و فناوری استان نیز در این مراسم با بیان اینکه: برپایی نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه و پژوهشی در حوزه کرونا در استان فارس، فرصت خوبی برای نشان دادن تلاش‌ها و دستاورد‌های مراکز علمی و دانشگاهی است، گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور و عزم ملی در کنترل این بیماری، و نقش موثر شرکت‌های فناور و دانش بنیان دراین موضوع، تعدادی از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری فارس که توانمندی تولید ژل و محلول ضدعفونی کننده سطح و دست را داشتند، نسبت به تهیه این محصولات اقدام کردند.


وی ادامه داد: برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز با توجه به تخصص کاری خود، برنامه‌ریزی و اقداماتی درخصوص تولید محصولاتی در زمینه کنترل و مبارزه با شیوع این ویروس داشتند که این اقدام براساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و استفاده از ظرفیت شرکت‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری فارس صورت گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری فارس دانشگاه شیراز دانش بنیان کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا ستاد مقابله با بیماری کرونا پارک علم و فناوری فارس تیم از دانشگاه دانشگاه شیراز علمی کرونا طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد و دانشجویان می‌توانند به صورت اینترنتی ثبت‌نام خود را انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان به منظور بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در حوزه‌های ورزشی، با حضور تمامی دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

مسؤولان سازمان امور دانشجویان درباره این المپیاد توضیحاتی ارائه دادند.

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان هم در رابطه با برگزاری المپیادهای فناورانه گفت: هدف ما این است تا با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه اندازی کرده‌ایم؛ اظهار کرد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ابولفضل دانشور سرپرست اداره کل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان کشور در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: یکی از فعالیت‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در سازمان امور دانشجویان طراحی شده‌، المپیاد ورزش‌های فناورانه است که آئین نامه و شیوه نامه این المپیاد به دانشگاه‌ها نیز ابلاغ شده است.

وی افزود: ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه از ۲۵ فروردین آغاز شده و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان نیز در رابطه با برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه گفت: جامعه دانشگاهی نیازمند تحرک، شادابی و نشاط، پویایی و رقابت سالم دانشجویی است.

وی افزود: یکی از فاخرترین برنامه‌هایی که سازمان امور دانشجویان دارد در رویکرد جدید و در مدیریت جدید طراحی و اجرا شده المپیاد ورزش‌های فناورانه است، این المپیاد سعی می‌کند تا آن فضای المپیادی را وارد جامعه کند.

المپیاد ورزش‌های فناورانه در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

در حوزه ورزش‌های رباتیک شرکت کننده‌ها با تلفیق دانش نظری و فعالیت‌های عملی با یک دیگر به رقابت می‌پردازند و در حین مسابقه با فناوری‌های روز و حل چالش‌های فناورانه آشنا می‌شوند.

در یکی دیگر از رویدادهای مهم این المپیاد دانشجویان با ارتقای روحیه تیمی، طراحی ربات‌های ورزشی را تجربه می‌کنند.

المپیادهای ورزشی رباتیک در رشته‌های مختلف برگزار می‌شود و دانشجویان علاقمند می‌توانند باتوجه به علاقمندی‌های خود در این رشته‌ها ثبت‌نام کنند.

حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، شرکت کننده‌ها باید با استفاده از تجهیزات الکترونیکی و در فضای مجازی با یکدیگر رقابت می‌کنند، ورزش‌های دیجیتال به صورت فردی و گروهی انجام می‌شود.
جزئیات مسابقه تحلیل بیو مکانیکی

مسابقه در روز اول با عنوان (تحلیل بیو مکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی) است که عمدتاً دانشجویان تربیت بدنی، مهندسی پزشکی، ریاضیات و فیزیک در آن شرکت می‌کنند اما محدودیتی برای دانشجویان دیگر وجود ندارد.
روز دوم مسابقه، بخش آسیب شناسی حرکات ورزشی برگزار خواهد شد که بر اساس آن نمودارهای گیت ورزشکاران و اطلاعات سینماتیک یک فعالیت ورزشی در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد و شرکت کنندگان باید با استفاده از تحلیل بردارها و یا نرم افزارهای مهندسی به تحلیل آسیب ورزشی و میزان آن می‌پردازند.

لازم به ذکر است؛ علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 750670

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • همه چیز درباره المپیاد ورزش‌های فناورانه + لینک ثبت نام
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • برپایی نمایشگاه هنر در لارستان همزمان با هفته کار و کارگر + تصاویر