Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:14:22 GMT

خانواده البرزی دیه فرزندشان را به مدرسازی اهدا کردند

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۳۱۹۳

خانواده البرزی دیه فرزندشان را به مدرسازی اهدا کردند

محمد دلاوریان روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: خانواده ی زنده یاد محسن والی پور که به تازگی طی حادثه ای در روستای ولیان شهرکوهسار شهرستان ساوجبلاغ به رحمت ایزدی پیوسته، اقدام به این حرکت خداپسندانه کردند.

وی بیان داشت: این خانواده مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان را با پیوستن به پویش آجر به آجر به مدرسه سازی استان البرزاختصاص دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز با اشاره به اینکه البرز به علت جمعیت بالا و مهاجرت بی رویه سالانه با مشکل کمبود فضای آموزشی مواجه است، یادآورشد: این استان از لحاظ سرانه فضای آموزشی رتبه آخر کشور را دارد.

وی خاطرنشان کرد: کاهش مشکلات فضای آموزشی در البرز نیاز به همراهی مردم با هرتوان مالی، خیرین و افزایش اعتبارات دولتی و استانی دارد.

دلاوریان با بیان اینکه تراکم دانش آموزی کلاس های درس در البرز بالاتر از میانگین کشوری است، خاطرنشان کرد: برخورداری دانش آموزان این استان نیاز به مشارکت بیشتر مردم درپویش " طرح آجربه آجر "  و " من مادرم ، بچه های ایران فرزند من " دارد.

وی به افزایش سالانه ۱۳ هزار نفربه جمعیت دانش آموزی البرزپرداخت و اضافه کرد: سرانه آموزشی البرز ۳.۲۰ متر مربع به ازای هردانش آموز است.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس البرز بیان داشت: سرانه فضای آموزشی کشوری ۵.۱۸ متر مربع است.

وی افزود: برای ساخت کلاس درس در این استان مهاجرپذیر نیاز به افزایش سطح مشارکت های مردمی داریم.

دلاوریان تاکید کرد: تا کنون حدود نیمی از مدارس البرز توسط خیرین ساخته شده که باز هم به دلیل کمبود فضای آموزشی دراستان به مشارکت بالای آنها در امر مقدس مدرسه سازی با مراجعه به سایت ajorBajor.ir و همچنین سایت MehreMadrese.ir نیازداریم.

استان البرز ۴۷۳ هزاردانش آموز دارد.

برچسب‌ها ساوجبلاغ البرز مشارکت های مردمی مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوجبلاغ البرز مشارکت های مردمی ساوجبلاغ البرز مشارکت های مردمی مدرسه سازی اخبار کنکور فضای آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد

محمد مهدی کوثری، کارشناس رسانه در پاسخ به این سوال که نقش رسانه تا چه اندازه می‌تواند در تربیت بچه‌ها تأثیرگذار باشد؟ گفت: در حال حاضر، رسانه مثل هوا در زندگی همه ما جاری است. زیرا ما؛ از همه اقشار و سنین و با افکار و عقاید مختلف با رسانه درگیر هستیم و با این مقوله و ابزار ارتباطی کار می‌کنیم و از مزایای آن بهره مند می‌شویم. به همین دلیل، طبیعتاً اگر بتوانیم این فضا را به سمت بهره‌وری و استفاده بیشتر پیش ببریم و از مزایای آن در زمینه‌های مختلف آموزش، توانمندی‌های فردی و... بیشتر استفاده کنیم کمک کننده است؛ بنابراین هر قدر به این سمت برویم و پیشرفت کنیم بدنبال آن، می‌توانیم از ابزار رسانه نیز، بهتر بهره‌مند شویم.

این کارشناس رسانه با اشاره به فراگیری رسانه در زندگی افراد بعد از شیوع ویروس کرونا در سال‌های گذشته تصریح کرد: رسانه به ویژه فضای مجازی بعد از شیوع بیماری کرونا در میان گروه‌های مختلف سنی بسیار فراگیر شد و به همین دلیل، هرقدر بتوانیم منابع و آورده‌های رسانه‌ای بهتری را برای همه اقشار جامعه فراهم کنیم و در اختیار آن‌ها قرار دهیم مفیدتر است و الان هم، می‌بینیم که به لطف خدا، تولیدات رسانه‌ای ما بیشتر شده اند؛ هم در سازمان صدا و سیما و هم در خارج از آن؛ به طوری که در فضای مجازی شاهد تولید بعضی از برنامه‌های خوبی هستیم. 

کوثری با اشاره به نقش والدین برای هدایت فرزندان در استفاده از ابزار رسانه ادامه داد: هنر والدین این است که در وهله اول، بتوانند فضای خانواده را به سمت و سویی پیش ببرند تا فرزندان و افراد خانواده بتوانند آورده و بهره‌وری بهتری از رسانه داشته باشند و در مرحله بعدی، همه افراد خانواده هم بتوانند از این طریق رشد کنند و خانواده بتواند به سمت متعالی شدن و بهره‌وری بیشتر از این ابزار پیش برود.

این کارشناس رسانه افزود: با توجه به این‌که بخش عمده‌ای از فضای زندگی افراد را رسانه تشکیل می‌دهد حتی می‌توان خانواده را از طریق رسانه جهت داد که این موضوع می‌تواند از فرزندان شکل بگیرد چراکه رسانه می‌تواند این اختیار را به پدر و مادر دهد تا مطالبی که آموزش آن‌ها و دسترسی به این مطالب سخت و دشوار است را راحت‌تر در اختیار داشته باشند و باید توجه کرد که در بحث رسانه برای کودکان می‌توان از فضاسازی استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • شرایط تحصیل زندانیان البرزی مهیا شد
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • حمایت‌ ۲ هزار و ۱۰۰ معلم نیکوکار البرزی از ایتام
  • هدیه متفاوت به معلم
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود