Web Analytics Made Easy - Statcounter

باقری با بیان اینکه بانوان ورزشکار ایرانی با درخشش بر سکوهای قهرمانی جهانی قدرت ملت ایران را به رخ دشمنان کشیدند، گفت: ستاد حقوق بشر برای رفع موانع خارجی حضور بین‌المللی بانوان ورزشکار از تمامی ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد.

به گزارش خبرگزایر شبستان، علی باقری‌ کنی، دبیر ستاد حقوق بشر ایران و معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه، در «نشست تخصصی معاونان توسعه ورزش بانوان با نواب رئیس بانوان فدراسیون‌های ورزشی»، ضمن ادای احترام به مسئولیت‌شناسی و تلاش مدیران عرصه ورزش بانوان، اظهار کرد: بانوان ورزشکار که در عرصه بین‌المللی فعالیت می‌کنند، نقش اساسی در برافراشتگی پرچم جمهوری اسلامی ایران در میادین جهانی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در طول بیش از ۴۰ سال دشمنان ما با اعمال تحریم‌ها خواستار ممانعت از پیشرفت ملت ما در عرصه‌های مختلف بوده‌اند، افزود: بانوان ورزشکار ایرانی با درخشش بر سکوهای قهرمانی جهانی قدرت ملت ایران را به رخ دشمنان ایران کشیدند.

دبیر ستاد حقوق بشر با اشاره به راهبرد جدایی میان آرمان‌ها، اهداف فردی و ملی به‌ عنوان یکی از مهمترین ترفندهای دشمن علیه ملت ایران، تصریح کرد: نباید اجازه داد تا دشمن بتواند میان هویت فردی و هویت ملت ایران شکاف ایجاد کند.

باقری کنی با اشاره به این که هویت ملت ایران دربرگیرنده سه هویت اسلامی، انقلابی و ملی است، تصریح کرد: مسئولان از جمله کارگزاران عرصه مدیریت و مربیگری ورزش علاوه بر فراهم‌آوردن امکانات سخت‌افزاری برای ورزشکاران، باید برای ارتقا توان روحی و معنوی ورزشکاران و تحکیم نهال امید در آنها تلاش کنند و به همین جهت همسویی و هم‌افزایی هویت فردی و هویت ملت ایران در میان ورزشکاران باید به عنوان مهمترین راهبرد نرم‌افزاری در دستورکار باشد.

وی با تاکید بر اینکه رسالت شما زنان ورزشکار و مدیران ورزشی صرفاً ورزشی نیست، خاطرنشان کرد: رسالت اصلی شما که توانسته‌اید این معجزات را در عرصه ورزش به منصه ظهور برسانید، انتقال این نگاه راهبردی و این همت متعالی به نسل جوان است تا در عرصه‌های بین‌المللی ورزشی توطئه‌های دشمنان را از بین ببرند.

دبیر ستاد حقوق بشر ادامه داد: ما به عنوان بخش حقوق بشر برای رفع موانع حقوقی و حتی غیرحقوقی که در عرصه بین‌الملل وجود دارد و برای قهرمانی دختران ما مانع ایجاد می‌کند، تلاش خواهیم کرد.
 باقری‌ کنی خواهان مشارکت بیشتر مدال آوران حاضر در نشست در مسیر  همگرایی، تعامل و انسجام ملی و حل و فصل مسائل جامعه شد و تأکید کرد: زنان زندانی هموطنان ما هستند و برای باز اجتماعی شدن و بازگشت به جامعه نیازمند کمک هستند، لذا انتظار می‌رود بیش از پیش ظرفیت ورزش در این عرصه به میدان عمل بیاید.

در این مراسم تعدادی از بانوان ورزشکار، مدال آواران و مربیان رشته‌های مختلف و نیز برخی نواب رئیس بانوان فدراسیون‌های ورزشی سخنانی در شرح فعالیت‌های ورزشی خود بیان کردند و ۵ تن از ورزشکاران افتخار آفرین ایرانی از سوی دبیر ستاد حقوق بشر مورد تقدیر قرار گرفتد.

همچنین؛ «فرشید طهماسبی» مدیرکل امور بین‌الملل وزارت ورزش و جوانان با مطلوب خواندن عملکرد ورزش بانوان اظهار داشت: بانوان ما توانمندی کسب کرسی‌های بین المللی را دارند.

مدیر کل امور بین الملل وزارت ورزش با اشاره به توانمندی و اثر گذاری بانوان ایرانی در میادین مهم و بین المللی ورزشی، گفت: خوشبختانه زنان ایرانی توانسته‌اند در رشته‌های مختلف ورزشی به دستاوردهای بسیار خوب و چشمگیری دست پیدا کنند.

در ادامه این نشست، «زهرا نعمتی»، پرچم‌دار ایران در بازی‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو، گفت: خوشحالم از اینکه موفقیت‌های من نه تنها در حوزه ورزشی بلکه خارج از حوزه ورزش نیز رصد و به زیبایی دیده شد. این افتخار تنها متعلق به من نیست و متعلق به زنان کشورمان است که همگی در این موفقیت سهیم هستند.

ملی پوش المپیکی کشورمان با بیان اینکه زهرا نعمتی فقط یک ورزشکار نیست، افزود: زهرا نعمتی فعالیت‌های دیگری نیز دارد، از جمله اینکه سفیر اهداف توسعه پایدار هستم و در انجمن‌های حمایت از مصدومان ضایعات نخاعی و بیماران مبتلا به سرطان فعالیت می‌کنم.

نعمتی اذعان کرد: زنان و دختران ما اگر توانایی‌های خود را باور کنند، می‌توانند به موفقیت‌های بزرگی دست یابند. ما باید برای زنان مختلف جامعه الگوسازی کنیم تا به واسطه‌ آنها با مهارت‌آموزی، زمینه توانمندسازی را مهیا کنیم تا در مسیر جامعه‌ای که به حقوق برابر باور دارد، حرکت کنیم.

در ادامه «اشرف امینی» سرپرست نائب رئیس فدراسیون کاراته بانوان گفت: بانوان ورزشکار ما با حجاب توانستند کسب مدال کنند و این امر به راحتی به دست نیامده، چرا که با حجاب بانوان ایرانی به شدت مخالف شده و از این رو، کسب کرسی‌های ورزشی بانوان اهمیت بسزایی برای کشورمان دارد.

«زهره هراتیان»، عضو کمیته پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا، یکی دیگر از سخنرانان حاضر در جلسه، گفت: برای اینکه بانوان کشورمان به این مرحله برسند و بتوانند در عرصه‌های مختلف جهانی بدرخشند جوانان این مرز و بوم ذره ذره وجودشان را نثار کردند و برای امنیت هر وجب از وطنمان خون‌ها داده‌ایم.

شهلا بهروزی‌راد، عضو فدراسیون قایقرانی ایران و قهرمان ملی پارالمپیک در ادامه این جلسه، با بیان اینکه با حمایت‌های صورت گرفته بانوان ایرانی توانسته‌اند در عرصه‌های مختلف ورزشی خوش بدرخشند، اظهار کرد: به احتزاز درآمدن پرچم کشورمان غروری ملی برای همگی ما است.

منصوره گرجی، نایب رییس کوهنوردی، با تاکید بر دستاوردهای بی‌شمار ورزش بانوان برای کشورمان، گفت: به دنیا نشان دادیم ورزش با حجاب نه تنها دست و پا گیر نیست؛ بلکه  پیشرفت زنان در عرصه‌های مختلف را نیز فراهم کرده است.

همچنین «حمیده عباسعلی» نخستین قهرمان و مدال آور بانوی المپیکی کاراته ایران در ادامه این نشست گفت:  به عنوان یک بانو تمام تلاشم را برای ارتقا جایگاه زنان در عرصه ورزشی به کار می‌گیرم تا بتوانم برای کشورم و ملت ایران افتخارات بزرگی به ارمغان بیاورم. بانوان ایرانی شایسته بهترین‌ها هستند.

در این مراسم تعداد بسیاری از نواب و سرپرستان و قهرمانان و مدال آوران فدراسیون‌های مختلف از جمله تیراندازی، فوتبال، شنا، قایقرانی، شمشیربازی، تنیس، ووشو، بسکتبال و همچنین نائب رئیس نابینایان و بانوان معلول نیز نقطه نظرات و مطالبات خود را ارائه کردند.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد حقوق بشر باقری دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه علی باقری دبیر ستاد حقوق بشر عرصه های مختلف بانوان ورزشکار بانوان ایرانی ورزش بانوان بین المللی ملت ایران بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه بین المللی صادراتی اکسپو فرصت خوبی برای معرفی ظرفیت‌های استان است وغرفه سیستان و بلوچستان با سه محور شیلات، معدن و زنجیره ارزش خرما کار خود را آغاز می‌کند که البته در این سه محور اتفاقات خوبی در استان رقم خورده است..

 شهرکی افزود: نمایشگاه بین المللی اکسپو از امروز تا ۱۲ اردیبهشت ماه با هدف معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی کشور ایران اکسپو ۲۰۲۴ در تهران برگزار خواهد شد.
وی گفت: در این نمایشگاه هر یک از استان‌ها غرفه‌هایی برپا کردند که توانمندی‌های اقتصادی هر منطقه را نشان می‌دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار  با اشاره به ظرفیت‌های معدنی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: در بخش معدن بیش از هفت کارخانه با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان در حال احداث است.
شهرکی با اشاره به اهمیت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ اذعان کرد: امیدواریم با مشارکت مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان بتوانیم ظرفیت‌های موجود در استان را به خوبی به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم.

 

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • گلف بازان قم در مسابقات قهرمانی ایران درخشیدند
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • ورزش فارس در ۸ اردیبهشت
  • دیدار روسای سازمان ورزش بسیج و فدراسیون ورزش‌های همگانی
  • برگزاری روز نخست رقابت‌های بین المللی تنیس ساحلی
  • حضور غرفه سیستان و بلوچستان درنمایشگاه اکسپو