Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین، مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین در نشست کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان  با بیان اینکه کمتر از ۳۰ درصد متکدیان قزوین نیازمند واقعی هستند، گفت: چنین افرادی که از احساسات مردم سو استفاده می‌کنند، نیازمند واقعی  نیستند و گاهی دیده می‌شود که طبقه اجتماعی آن‌ها از سطح متوسط جامعه هم بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: رسانه‌های استان می‌توانند از چگونگی سوء استفاده متکدیان با درآمد بالا از عواطف مردم، مستند تهیه کنند و نقش موثری در راستای مقابله با این معضل اجتماعی داشته باشند.

بیدخام بیان داشت: گام اساسی در رابطه با ساماندهی متکدیان این است که مردم به آن‌ها کمک نکنند و کمک‌ها را در قالب کمیته امداد و بهزیستی به دست نیازمندان واقعی برسانند تا برای رفع این معضل اجتماعی گام اساسی برداشته شود.

این مسئول با بیان اینکه تکدی گری یک آسیب اجتماعی است و در صورت بی‌توجهی می‌تواند اقدامات هنجارشکنانه را با عواقب وخیم به دنبال داشته باشد، اظهار داشت: تکدی‌گری پدیده‌ای منفی است که با اعتقادات مذهبی و عرف جامعه ناسازگار است و سبب بروز و رشد آسیب‌های اجتماعی از جمله سرقت، اعتیاد و کودک آزاری می‌شود.

بیدخام تصریح کرد: واقعیت این است که اگر مسایل و مشکلات اجتماعی به موقع رسیدگی نشود، به معضل امنیتی تبدیل خواهد شد و در صورت تداوم می‌تواند لطمه‌های جدی به جامعه و کشور وارد کند.

دبیر کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان با بیان اینکه برای ساماندهی و کنترل آسیب‌های اجتماعی به همراهی و همکاری دستگاه‌های متولی با مشارکت تشکل‌های مردم نهاد نیاز داریم، گفت: این ظرفیت در کارگروه فرهنگی و اجتماعی استان فراهم است تا بخشی از این مشکلات با برش استانی اجرایی شود، اما مهم‌تر از آن، شناسایی و ثبت مشخصات تمامی متکدیان سطح شهر است.

بیدخام سپس به تشکیل کمیته اجتماعی زیرمجموعه شورای تامین استان اشاره کرد و گفت: مباحث و معضلات اجتماعی دارای اولویت استان پس از شناسایی در این کمیته مطرح می‌شوند و پس از بررسی کارشناسی و نظرات تخصصی دستگاه‌های متولی جهت تصویب نهایی به کارگروه اجتماعی و فرهنگی استانداری ارجاع خواهند شد.

وی اضافه کرد: از جمله موضوعات مطرح شده در کمیته یاد شده بحث ساماندهی متکدیان و کودکان کار بود که با حضور دستگاه‌های عضو ستاد ساماندهی متکدیان و کودکان کار مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری قزوین یادآور شد: ۱۴ دستگاه عضو از جمله شهرداری، بهزیستی و دستگاه‌های حمایتی نظیر کمیته امداد، بهزیستی و هلال احمر باید ساماندهی متکدیان را اجرایی سازند و با شناسایی این افراد آن‌ها را تحت پوشش خود قرار دهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیازمندان استان تکدیگری متکدیان ساماندهی متکدیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است

شهردار شهرکرد گفت: موضوع تخلفات ساختمانی مسئله مهمی است که نیازمند هم‌افزایی تمام دستگاه‌های مسئول است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمدحسین واحدیان، امروز_شنبه هشت اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد با معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از دغدغه‌های شهروندان که از لحاظ اصول شهرسازی در هر شهری تأثیرگذار است، بحث رسیدگی به شکایات مرتبط با ساخت‌وسازهای غیرمجاز و پیشگیری از وقوع تخلفات در شهر است که اگر مدیریت و ساماندهی نشود می‌تواند عواقب نامطلوبی برای شهروندان و شهر داشته باشد.

وی افزود: برای اینکه نظامی در شکل‌گیری شهر ایجاد شود ضوابطی در حوزه طرح تفضیلی شهرسازی تدوین می‌شود و با همکاری کمیسیون ماده ۵ برای کل شهر و بعضاٌ برای پهنه‌هایی از شهر تصمیماتی گرفته شد که در صورت تأیید و تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی در تهران اجرایی می‌شود.

شهردار شهرکرد اضافه کرد: شهرداری شهرکرد از سال گذشته تاکنون از ارسال لایحه به صورت موردی در کمیسیون ماده ۵ خودداری کرده و سعی بر این است ضوابط برای عموم مردم برقرار باشد.

واحدیان با اشاره به نظارت واحد اجراییات در بدو وقوع تخلفات ساختمانی تصریح کرد: دستگاه قضائی با متخلفین ساخت‌وساز غیر مجاز برخوردهای جدی می‌کنند که قابل تقدیر است.

وی تاکید کرد: سامانه ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت گزارشات مردمی در خصوص هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز و تصرفات غیر قانونی است.

عزم جدی دستگاه قضائی برای مقابله با تخلفات ساختمانی

مهدی عسگری، معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، در این جلسه اظهار کرد: بسیاری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهر در شب اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند نظارت جدی‌تر و هماهنگی بیشتر نیروی انتظامی و واحد اجراییات شهرداری است.

وی گفت: تشدید برخورد جدی با متخلفین ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرکرد توسط دستگاه قضائی تشدید می‌شود.

معاون دادستان مرکز چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: دستگاه قضا و دادستانی به دنبال مچ‌گیری نیستند، اما از سویی متولیان جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیز باید طبق قانون به وظایف خود عمل کنند.

عسگری با اشاره به تشدید برخورد جدی دستگاه قضائی با متخلفان ساخت‌وسازهای غیرمجاز افزود: از این پس آرای صادره مبنی بر قلع و قمع باید اجرایی شود و همکاری و تعامل بیشتر نیروی انتظامی با واحد اجراییات شهرداری، جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز ضروری است.

کد خبر 748467

دیگر خبرها

  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • قوی کردن‌زیر ساخت‌های فرهنگی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • طرح طرد اتباع غیر مجاز در شهرستان ملارد