Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@21:27:30 GMT

مدیریت مواد پسماند در آینده

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۴۰۳۶

مدیریت مواد پسماند در آینده

این روزها، تکنولوژی هوشمند جایگاه ویژه‌ای از طراحی شهری را به خود اختصاص داده و برای تمام شهرهای جهان، با هر اندازه و موقعیتی، قابل استفاده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مدیریت مواد پسماند یکی از مهم‌ترین جنبه‌های زندگی شهری به شمار می‌رود که اغلب از دید شهروندان و حتی مقامات محلی پنهان است. با این حال، زمانی که مشکلی جدی در این زمینه به وجود می‌آید، پیامدهای آن گریبانگیر تمام مردم می‌شود و مسئولان شهری را به اقدام فوری برای پیشگیری از وقوع یک بحران، سوق می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه در بسیاری از شهرهای جهان، بازیافت پسماندها از اهمیت زیادی برخوردار نیست و همین امر باعث ایجاد مشکلات بسیاری برای شهروندان و به خطر انداختن سلامت آن‌ها شده است.

بدیهی است که در پی رشد شهرها و در نتیجه جمعیت، مصرف مواد غذایی به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد که این امر، در صورت مدیریت نادرست، سر ریز شدن سطل‌های زباله را در پی خواهد داشت. زباله‌های انباشته تازه آغاز ایجاد چالش‌های اجتماعی و زیست محیطی است که می‌تواند به یک بحران سلامت نیز تبدیل شود. با این حال، مدیران شهری می‌توانند با برنامه‌ریزی صحیح و اتخاذ راهکارهای هوشمندانه از وقوع این مشکلات جلوگیری به عمل آورند و مدیریت پسماندها را به درستی انجام دهند. اما این کار چگونه ممکن است؟

درک مدیریت مواد زائد

آیا می‌دانید بین مدت زمانی که یک فرد ماده زائدی را دور می‌اندازد تا زمانی که آن ماده در دفن‌گاه زباله قرار می‌گیرد، چه اتفاقاتی می‌افتد؟ بسیاری از مردم شاهد جمع‌آوری مواد زائد از محل سکونت خود توسط کارکنان شهرداری نیستند و نمی‌دانند که سطل‌های زباله آن‌ها چگونه خالی می‌شود. پس از این که خودروهای مخصوص جمع‌آوری مواد زائد پر شد، به نزدیک‌ترین دفن‌گاه زباله دارای ظرفیت آزاد حرکت می‌کند. این دفن‌گاه ممکن است نزدیک شهر یا صدها کیلومتر دورتر از آن باشد. در مدت زمان انتقال پسماندها، بر اثر بی‌توجهی رانندگان خودروهای مخصوص حمل مواد زائد، ممکن است فرآیندهای زیادی صورت گیرد که منجر به لطمه جدی به مردم و محیط زیست می‌شود. به عنوان مثال، پر بودن بیش از حد وسیله حمل و نقل از مواد زائد و حرکت سریع راننده ممکن است به بیرون ریختن ضایعات و پراکنده شدن آن‌ها در خیابان‌ها شود که همین امر، مشکلات زیادی برای سلامت شهرنشینان به بار خواهد آورد.

اگرچه رشد در بسیاری از زمینه‌ها مطلوب به نظر می‌رسد، اما در مورد مدیریت پسماندها ممکن است پیامدهای ناخوشایندی در پی داشته باشد. در واقع، هر چه  شهرهای جهان گسترش پیدا می‌کنند، زیرساخت‌های قدیمی در برآورده‌ کردن نیازهای جمعیت روزافزون مردم با مشکل رو به رو خواهد شد. با این حال، همه چیز تنها به این ختم نمی‌شود؛ رشد جمعیت شهرنشینی باعث ایجاد تغییر در الگوهای مصرف می‌شود که این امر به سهم خود می‌تواند اکوسیستم کل شهر را تحت تاثیر قرار دهد. با افزیش رشد جمعیت شهری، سطل زباله‌های شهر به سرعت پر و در بسیاری از موارد سر ریز می‌شود که این امر نه تنها ظاهر زیبای شهر را از بین می‌برد، بلکه مواد زائد داخل فضاهای عمومی به بیماری‌های زیادی منجر می‌شود.

اما خبر خوب اینکه تکنولوژی‌های هوشمند می‌تواند تقریبا تمام جنبه‌های زندگی، به خصوص مدیریت مواد زائد را تحت تاثیر قرار دهد و به بهبود آن‌ها بیانجامد. یکی از بهترین اقداماتی که برنامه‌ریزان شهری می‌توانند در این زمینه انجام دهند، نصب سنسورهای کوچک اینترنت اشیا روی سطل‌های زباله است که می‌تواند اطلاعاتی مبنی بر زمان پر شدن آن‌ها را به ناظران برساند تا این افراد پیش از سر ریز شدن پسماندها، به تخلیه کانتینرها بپردازند. علاوه بر این، مقامات رسمی شهرها می‌توانند با نصب این سنسورها روی خودروهای حمل مواد زائد از عملکرد آن‌ها باخبر شوند و از وقوع بحران ناشی از جا به جایی نادرست این مواد خودداری کنند.

کد خبر 480438

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان بازیافت مدیریت زباله پسماند شهري پسماند تکنولوژی هوشمند هوشمندسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت مواد مواد زائد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۴۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست

مهدی چمران در همایش گرامیداشت شورا‌های شهر و روستا در بجنورد بابیان اینکه عقب‌ماندگی شورا‌های شهر به واسطه تأخیر در آغاز فعالیت این نهاد هنوز جبران نشده است، گفت : تصویب قانون درآمد‌های پایدار در مجلس یازدهم کمک شایانی به مجموعه مدیریت شهری کرد.

رئیس شورای اسلامی تهران با اشاره به اینکه شورا‌ها و مجلس شورای اسلامی در امتداد یکدیگر هستند، گفت: این دو شورا اگر در کنار هم باشند، راحت‌تر و بهتر می‌توان برای حل مسائل و مشکلات گام برداشت.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

دیگر خبرها

  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه
  • شهر و حیات مدنی
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود