Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران گفت: با بهره‌برداری خطوط لوله ششم و نهم سراسری گاز، ظرفیت روزانه انتقال گاز کشور 110 میلیون مترمکعب افزایش یافت.
به گزارش شانا، شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان یکی از شرکت‌های مهندسی و ساخت طرح‌های صنعت گاز کشور مسئولیت مطالعات فنی، اقتصادی، مهندسی پایه و تفصیلی، تأمین منابع و مدیریت اجرای طرح‌ها و پروژه‌های خطوط انتقال گاز، تأسیسات تقویت فشار، ذخیره‌سازی گاز طبیعی، پالایشگاهی و تأسیسات زیربنایی و ساختمانی، مخابرات و دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران را بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل این شرکت در گفت‌وگویی ضمن تشریح تازه‌ترین اقدام‌های انجام‌شده این مجموعه برای خدمت‌رسانی، بر بهره‌گیری از فناوری‌های نو در افزایش کیفیت پروژه‌های خطوط انتقال گاز تأکید می‌کند. او همچنین با اشاره به پروژه‌های در حال اجرا از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز، در توضیحاتی درباره بهره‌برداری خطوط لوله ششم و نهم سراسری گاز در سال 99، می‌گوید:
«بهره‌برداری از این طرح‌های عظیم انتقال گاز، ضمن تقویت پایداری جریان گاز، ظرفیت انتقال گاز کشور را 110 میلیون مترمکعب در روز افزایش می‌دهد و با هدف انتقال دائمی، پایدار و مطمئن گاز به جنوب غرب، غرب و شمال غرب کشور و تقویت صادرات گاز ایران انجام شده است.»
در ادامه اظهارات بهرام صلواتی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران را به نقل از شرکت ملی گاز ایران بخوانید.
****
* اجرای پروژه‌های شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با وجود تحریم‌های بین‌المللی و ضرورت‌های مراقبتی شیوع ویروس کرونا ادامه دارد و این افتخار بزرگی است که با اتکا به نیروی انسانی متعهد و متخصص، مشاوران، پیمانکاران و سازندگان داخلی، پروژه‌های شرکت کماکان در حال اجراست.
* در حوزه پروژه‌های اجرایی، در سال 1398 بیش از 500 کیلومتر خط لوله انتقال گاز شامل پروژه کوهدشت - خرم‌آباد به طول 76 کیلومتر در استان لرستان، خط انتقال گاز همت‌آباد - بار به طول 53 کیلومتر در استان خراسان رضوی، خط انتقال گاز دماوند به طول 30 کیلومتر در استان مازندران، خط انتقال گاز دهگلان - سقز - میاندوآب به طول 230 کیلومتر در استان کردستان، خط انتقال گاز کامفیروز به طول 30 کیلومتر در استان فارس و دره عباس - ماهشهر به طول 63 کیلومتر به بهره‌برداری رسیده است.
* پروژه‌های لافت - گورزین - بندرعباس به طول 70 کیلومتر در استان هرمزگان، خط انتقال گاز بیدبلند - اهواز به طول 100 کیلومتر در استان خوزستان، خط انتقال گاز رشت - چلوند به طول 150 کیلومتر در استان گیلان، خط انتقال گاز ماهشهر - شادگان به طول 35 کیلومتر در استان خوزستان و خط انتقال گاز ایرانشهر - چابهار به طول 290 کیلومتر هم در حال اجراست.
* در حوزه تأسیسات تقویت فشار گاز 22 واحد توربوکمپرسور در سال 98 و در سال 99 واحدهای تکمیلی بیدبلند 6، صفاشهر 8، حسینیه 6 و فراشبند 10 به بهره‌برداری رسیده است. تأسیسات تقویت فشار گاز پل‌کله در استان اصفهان، دوراهان و نورآباد در استان چهارمحال و بختیاری، ارسنجان و خیرگو در استان فارس و خورموج و برازجان در استان بوشهر در مرحله اجراست.
* در حوزه پالایشی، پروژه‌های ایستگاه اندازه‌گیری بازرگان، احداث F&G پالایشگاه پارسیان در حال اجراست و ساخت فاز دوم پالایشگاه ایلام در مرحله ابلاغ به پیمانکار قرار دارد. در حوزه دیسپچینگ و مخابرات در سال 1398، تعداد 205 ایستگاه RTU به همراه مخابرات خط پنجم سراسری حدفاصل عسلویه - آغاجاری به طول 540 کیلومتر فیبر نوری و فاز اضطراری مخابرات و فیبر نوری خط هشتم به طول 350 کیلومتر فیبر نوری عملیاتی شده و از ابتدای امسال تاکنون 188 ایستگاه RTU به همراه 1405 کیلومتر فیبر نوری به بهره‌برداری رسیده است. در حوزه ابنیه، راه و مراکز بهره‌برداری، مرکز بهره‌برداری کرمان عملیاتی شده و از ابتدای سال تاکنون 6 پروژه در این حوزه به بهره‌برداری رسیده است.
* شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همسو با ایفای مسئولیت اجتماعی، در پی بارش‌های شدید در استان بوشهر همچون سال‌های گذشته در محل اجرای پروژه‌های خود برای رفع آبگرفتگی یاری‌رسانی کرد. ماشین‌آلات، بیل مکانیکی، لودر و تجهیزات پیمانکاران مستقر در اجرای پروژه‌های شرکت در استان بوشهر (عسلویه) به مناطق آب‌گرفته کمک کرده‌اند و تا رفع آبگرفتگی‌ها، یاری‌رسان دستگاه‌های اجرایی هستند.
* گازرسانی به صنایع و واحدهای تولیدی از برنامه‌های کلان دولت برای توسعه اشتغال، جهش تولید و رونق کسب‌وکار است که تحقق این مهم، سبب جلوگیری از مصرف سوخت‌های فسیلی، حفظ محیط‌زیست، کاهش هزینه‌های تولید و در نهایت بهره‌وری بیشتر صنایع می‌شود. افزون بر موارد فوق، برای گازرسانی به صنایع و واحدهای تولیدی که از برنامه‌های کلان دولت همسو با توسعه اشتغال، جهش تولید و رونق کسب‌وکار است، فاز اول پروژه خط انتقال گاز اختصاصی صنایع زرند به طول حدود 45 کیلومتر تکمیل شد.
* بهره‌برداری از پروژه‌های خطوط انتقال گاز ششم و نهم سراسری، مهم‌ترین پروژه در سال 99 بود که با حضور رئیس‌جمهوری افتتاح‌ شد. اشتغال‌زایی یکی از دستاوردهای حین اجرای این پروژه بود، زیرا صفر تا صد این طرح با اتکا به توانمندی‌ها و نبوغ متخصصان، مشاوران، پیمانکاران و سازندگان داخلی به ثمر نشسته است. در زمان اجرای خط ششم سراسری برای بیش از 5 هزار نفر شغل مستقیم ایجاد شد و رونق کسب‌وکار در صنایع فولاد، شیرسازی، ابزار دقیق و خدمات حمل‌ونقل و ماشین‌آلات در منطقه غرب کشور را به همراه داشت.
* خطوط لوله ششم و نهم سراسری گاز که از عسلویه در استان بوشهر آغاز شده است و تا استان کردستان امتداد می‌یابد، به همراه پنج ایستگاه تقویت فشار گاز که در مسیر عسلویه تا میاندوآب استقرار یافته‌اند، از مهم‌ترین پروژه‌های صنعت گاز در کریدور غرب و شمال غرب کشور هستند، زیرا بهره‌برداری از این طرح‌های عظیم انتقال گاز، ضمن تقویت پایداری جریان گاز، ظرفیت انتقال گاز کشور را 110 میلیون مترمکعب در روز افزایش می‌دهد و با هدف انتقال دائمی، پایدار و مطمئن گاز به جنوب غرب، غرب و شمال غرب کشور و تقویت صادرات گاز ایران انجام شده است.
* با توجه به اهمیت به‌کارگیری فناوری‌های نو در افزایش کیفیت پروژه‌های خطوط انتقال گاز، برنامه‌های متعددی در این زمینه اجرا شده است. در پروژه محمدیه قم - پارچین با استفاده از نقشه‌برداری هوایی نوین، عکس‌برداری با کیفیت و وضوح بالا از مسیر اجرای پروژه انجام شد که در کاهش زمان بسیار موثر بود. در اجرای پروژه امامزاده هاشم - پلور در منطقه کوهستانی هراز نیز از سازه‌های ژئوگریدی برای ایجاد مسیر بهره بردیم که به جرات می‌توان گفت تنها با استفاده از این فناوری، امکان عبور خط لوله گاز از رودخانه‌های متعدد و جاده هراز میسر شد.
* مسیرسازی با استفاده از سازه‌های ژئوگرید برای نخستین‌بار در پروژه مزبور انجام شد که تجربه‌ای گرانبها بود، زیرا با حفاری بخشی از کوه با پهنای لازم، با وجود موانع طبیعی و محیط‌زیستی با مشکلات فراوانی روبه‌رو می‌شدیم، اما با این اقدام نوآورانه، افزون بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پروژه بدون صدمه به محیط‌زیست و در زمان کوتاه‌تر اجرا شد، همچنین در پروژه رشت - چلوند، اجرای پایلوت عملیات و جوشکاری اتوماتیک در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم این نوآوری به نتیجه برسد و نتایج مثبتی برای صنعت گاز به ارمغان

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران پروژه های خطوط انتقال گاز بهره برداری رسیده کیلومتر در استان ششم و نهم سراسری انتقال گاز کشور میلیون مترمکعب استان بوشهر خط انتقال گاز اجرای پروژه تقویت فشار فیبر نوری انجام شد غرب کشور طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۵۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تعامل عناصر علمی و تا حدی فناوری با بخش صنعتی به دلیل ادبیات دوگانه مشکل است. به همین دلیل، چالش‌های بین این دو گروه در طول دهه‌های گذشته کماکان حل نشده باقی مانده است. بررسی‌ها، نشان داد کشورهای مختلف دنیا از راهکار نهادهای واسط برای حل این چالش‌ها استفاده کرده‌اند. بر این اساس، نهاد‌های واسط به دو دسته نهاد‌های اولیه و ثانویه تقسیم شده اند. نهاد‌های واسط اولیه عمدتاً دولتی و یا انتفاعی وابسته به دولت هستند. ازجمله آنها می‌توان به پارک‌های علم و فناوری، سازمان‌های دولتی واسط صنایع و نهاد‌های دانشی و ادارات ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها اشاره کرد. واسط‌های ثانویه عمدتاً خصوصی یا تلفیقی از سهام داران دولتی و خصوصی هستند و مراکز بین دانشگاهی، صندوق‌های تحقیقاتی مشترک، شرکت‌های برگزارکننده چالش و یا کارگزاران دانش و فناوری را دربرمی گیرند. بررسی تجربیات جهانی نشان داد با وجود توسعه انواع نهاد‌های واسط در جهان، کارگزاران خصوصی دانش و فناوری به دلیل داشتن انگیزه اقتصادی، تخصص در زمینه به همرسانی و نیز هزینه پایین به کارگیری آنها نسبت به مدل‌های دیگر، راهکار مناسبی برای افزایش همکاری نهاد‌های دانش و صنعت هستند.

* بهره‌گیری از ظرفیت نهاد‌های واسط دانش و فناوری مبتنی‌بر تجارب جهانی

دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی با عنوان «مدل بهره‌گیری از ظرفیت نهاد‌های واسط دانش و فناوری مبتنی‌بر تجارب جهانی» بیان می‌کند که نهاد‌های واسط به‌عنوان عنصر فعال و مهم در زیست‌بوم علم و فناوری در جهان با هدف حل چالش‌های ارتباط بین صنعت با دانشگاه و مراکز فناوری به رسمیت شناخته‌شده‌اند. نهاد‌های واسط تنوع بسیار زیادی داشته و در مناطق مختلف جهان عناوین و کارکرد‌های مختلفی دارند. بررسی تجارب جهانی نشان‌می‌دهد در کنار سایر نهاد‌های واسط، کارگزار‌های تبادل دانش و فناوری دانشگاهی نیز از عناصر مهم زیست‌بوم علم و فناوری هستند که به‌دلیل ریسک بالای پژوهش، حضور و فعالیت چنین واسط‌هایی در به‌همرسانی نهاد‌های دانشی و صنعت در کشور ضروری است.

ه برخی از مهم‌ترین کارکرد‌های کارگزاران تبادل دانش و فناوری عبارتند از به‌همرسانی و تنظیم قرارداد‌های فناوری، کمک به شکستن، تجمیع و مدیریت طرح‌های پژوهشی و فناورانه، برگزاری رویداد، تبادل دانشجو از دانشگاه به صنعت، ارزش‌گذاری فناوری، مشاوره در مباحث مالیاتی، بیمه‌ای، حسابداری و کمک به اخذ مجوز‌ها یا استاندارد‌ها و کمک به حل چالش‌های شرکت‌های نوپا در مسیر تجاری‌سازی

این گزارش مطرح می‌کند که برخی از مهم‌ترین کارکرد‌های کارگزاران تبادل دانش و فناوری عبارتند از به‌همرسانی و تنظیم قرارداد‌های فناوری، کمک به شکستن، تجمیع و مدیریت طرح‌های پژوهشی و فناورانه، برگزاری رویداد، تبادل دانشجو از دانشگاه به صنعت، ارزش‌گذاری فناوری، مشاوره در مباحث مالیاتی، بیمه‌ای، حسابداری و کمک به اخذ مجوز‌ها یا استاندارد‌ها و کمک به حل چالش‌های شرکت‌های نوپا در مسیر تجاری‌سازی. 

* تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری

این گزارش ادامه می‌دهد که رصد روند زمانی شکل‌گیری این نهاد‌ها در جهان نیز نمایانگر این است که آنها در طول زمان رشد کرده و تکامل‌یافته‌اند. به همین دلیل بررسی دقیق این نهاد‌ها به‌منظور شناخت ابعاد مختلف آنها به‌عنوان یکی از بازیگران مهم علم و فناوری ضرورت دارد. این پژوهش با یک معرفی کلی از نهاد‌های واسط دانش و فناوری در جهان، مدل بهره‌گیری از ظرفیت آنها با تمرکز بر کارگزاران دانش و فناوری دسته‌بندی شده‌است. در ادامه نیز مبتنی‌بر این دسته‌بندی، تصویری از انواع نهاد‌های واسط شکل گرفته در کشور ارائه شده و در مسیر تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری پیشنهاد‌هایی بیان شده‌است.

در این گزارش آمده است که بر مبنای تجربیات جهانی، نهاد‌های واسط تنوع بسیار زیادی دارند که ممکن است در قالب واسط بین بخش خصوصی یا دولتی با صنعت و سازمان‌های دولتی باشند. بخشی از نهاد‌های واسط صرفاً بسترساز و تسهیلگر هستند که در این پژوهش در دسته نهاد‌های واسط اولیه قرار گرفته‌اند. بخشی دیگر از این نهاد‌ها که به آنها عنوان نهاد‌های واسط ثانویه اطلاق شده‌است، هدف‌شان تبادل فناوری و مشارکت در ابعاد اقتصادی این تبادل است که از نظر ماهیت، نوع تسهیلات و هدف با هم تفاوت دارند. بررسی تجربیات جهانی نشان داد که نهاد‌های واسط ثانویه در جهان تکامل زیادی یافته و دارای ظرفیت‌های حرفه‌ای زیادی هستند و فقط نقش به‌همرسان را بازی نمی‌کنند. این امر، لزوم توسعه حرفه‌ای و افزایش توانمندی‌های شغلی آنها در کشور را مضاعف می‌کند.

* انواع نهاد‌های واسط دانش و فناوری 

این گزارش انواع نهاد‌های واسط دانش و فناوری معرفی کرده و اولین نوع را به نهاد‌های واسط اولیه اختصاص داده و در توضیح آن بیان می‌کند که ویژگی اصلی این نوع، ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تعامل دانشمندان، فن آوران، صنایع و کسب‌وکار‌ها (فیزیکی، مالی و مشاوره‌ای)، دارای ساختار دولتی و انتفاعی وابسته به دولت، ماهیت فعالیت کلان و عمومی در همه حوزه‌های دانشی و فناوری است. پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد، مراکز واسط بین وزارتخانه و نهاد‌های مبتنی‌بر دانش، مراکز دولتی واسط بین صنایع و نهاد‌های مبتنی‌بر دانش، ادارات ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها از مصادیق این نوع نهاد به‌شمار می‌آیند. 

دومین نهاد واسط دانش و فناوری مطرح شده در این گزارش به‌عنوان نهاد‌های واسط ثانویه شناخته شده و در توضیح آن آمده است که ویژگی این نوع نهاد‌ها تلاش برای موفقیت تبادل فناوری و مشارکت در سود و هزینه‌های آن (انگیزه‌های اقتصادی)، دارای ساختار تلفیقی بین بخش خصوصی و دولتی و یا صرفاَ خصوصی، زمینه فعالیت تخصصی متمرکز بر یک یا چند حوزه از فناوری است و مراکز بین‌دانشگاهی (رویکرد نوآوری باز در ارتباط بین بخش تحقیق و توسعه صنعت با دانشگاه‌ها)، نهاد‌های واسط توسعه‌یافته همچون شرکت‌های برگزارکننده چالش (شرکت‌های خصوصی و مستقل در امر نوآوری باز)، انجمن‌ها و اتحادیه‌های علمی و فناوری، صندوق‌های تحقیقاتی مشترک و مدل تلفیقی شرکت‌های کارگزاری و ادارات ارتباط با صنعت (دفتر یا اداره ارتباط با صنعت و شرکت خصوصی) از مصادیق آن هستند. 

برخی واسط‌های توسعه‌یافته همچون شرکت‌های برگزار‌کننده چالش و رویداد، مراکز فناوری، نوآوری و شتاب‌دهنده‌های وابسته به صنایع و تلفیق فعالیت کارگزار‌های دانش و فناوری ذیل دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها یا پارک‌های علم و فناوری به‌صورت غیر نظام‌مند شکل‌گرفته‌اند ولی تکثیر و رشد این الگو در کشور اتفاق نیفتاده است

این گزارش ادامه می‌دهد که در کشور ما، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، دفاتر ارتباط دانشگاه با صنعت و مراکز دولتی واسط و تسهیلگر ارتباط بین صنایع و فن آوران (کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار، فن‌بازار ملی ایران و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ذیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، شبکه تبادل فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی) و کارگزاران تبادل دانش و فناوری (به‌صورت مرسوم در قالب فعالیت‌های خصوصی و غیر تلفیقی) به‌عنوان نهاد‌های واسط اولیه فعالیت می‌کنند. 

در این گزارش آمده است که برخی واسط‌های توسعه‌یافته همچون شرکت‌های برگزار‌کننده چالش و رویداد، مراکز فناوری، نوآوری و شتاب‌دهنده‌های وابسته به صنایع و تلفیق فعالیت کارگزار‌های دانش و فناوری ذیل دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها یا پارک‌های علم و فناوری به‌صورت غیر نظام‌مند شکل‌گرفته‌اند ولی تکثیر و رشد این الگو در کشور اتفاق نیفتاده است. 

این گزارش مطرح می‌کند که با وجود توسعه انواع نهاد‌های واسط در جهان، شرکت‌های خصوصی کارگزاری به‌دلیل داشتن انگیزه، تخصص در زمینه به‌همرسانی و نیز هزینه پایین به‌کارگیری آنها نسبت به مدل‌های دیگر، راهکار مناسبی برای افزایش همکاری نهاد‌های مبتنی‌بر دانش و صنعت هستند. به همین منظور لازم است راهبرد حاکمیت شکل‌دهی به روندی باشد که در آن، واسط‌های ثانویه با اتکای به بخش خصوصی و به‌صورت تخصصی در کشور شکل بگیرند.

* توسعه واسطه‌های نوآوری در کشور

این گزارش بیان می‌کند که با توجه به تجارب جهانی پیشنهاد می‌شود به‌منظور توسعه واسطه‌های نوآوری در کشور، تقویت کارگزاران موجود، استفاده از ظرفیت‌ها و مهارت‌های آنان در بخش‌های مختلف زیست‌بوم مثل دانشگاه‌ها در اولویت قرار گیرد. به همین منظور پیشنهاد می‌شود در حوزه تقنین، نظارتی و سیاستی اقداماتی نظیر استفاده از ظرفیت‌های ماده (۵) بند «ب»، ماده (۱۰) بند «الف» و مواد (۱۲ و ۱۳) قانون جهش دانش‌بنیان، استفاده از ظرفیت مواد (۱۱، ۱۲ و ۱۵) آیین‌نامه مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری، استفاده از ظرفیت لایحه مشارکت عمومی و خصوصی، استفاده از ظرفیت مصوبه تشکیل سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور، اصلاح قانون محاسبات عمومی کشور، استفاده از ظرفیت‌های شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در توسعه کارگزار‌های دانشگاهی و اصلاح مدل کانون‌های دانش، صنعت و بازار و فن‌بازار‌ها و استفاده از ظرفیت شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در اصلاح مدل کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار صورت گیرد. 

مرکز پژوهش‌های مجلس به‌عنوان پیشنهادات اجرایی مواردی نظیر تصویب و ابلاغ آیین‌نامه کارگزاران تبادل فناوری دانشگاهی، ترویج ادبیات کارگزاری، تقویت کارگزار‌ها و تشویق آنها برای ارائه خدمات پیشرفته و به‌روز، کمک به ایجاد اتحادیه یا انجمن‌های کارگزاری و معرفی الگو‌های موفق به دانشگاه‌ها و کمک به تقویت آنها را مطرح می‌کند. 

متن کامل گزارش را اینجا ببینید

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در قالب مصوبات سفرهای استانی در دولت سیزدهم
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • به دنبال انتقال میدان میوه و تره بار و خشکبار قزوین هستیم
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان