Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین گفت: سند توسعه فرهنگ عمومی استان قزوین باید از قبل ارائه و اجرای توسط دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بازبینی و وارسی نخبگان قرار گیرد و پیشنهاد‌های آنها در این سند اساسی لحاظ شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایت‌الله جمالی‌پور در آخرین جلسه شورای فرهنگ عمومی در سال 1399 که با موضوع بررسی نتایج طرح تدوین سند توسعه فرهنگی استان برگزار شد، اظهار داشت: سند توسعه فرهنگ عمومی استان قزوین باید از قبل ارائه و اجرای توسط دستگاه‌های ذی‌ربط مورد بازبینی و وارسی نخبگان قرار گیرد و پیشنهاد‌های آنها در این سند اساسی لحاظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توسعه فرهنگ عمومی استان قزوین را در گرو مشارکت نخبگان واقعی و نه نخبگان فرمایشی دانست و اضافه کرد: سند توسعه فرهنگی استان باید همه فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی استان را در جهت تقویت و توسعه فرهنگ عمومی همراستا کند و طوری نباشد که با یک ماده یا بند آن یک ماده و بند دیگر خنثی شود.

جمالی‌پور توسعه فرهنگ عمومی را بسترسازی توسعه اقتصادی و اجتماعی دانست و ادامه داد: در حالی که موضوع توسعه فرهنگ عمومی و نشست‌های این شورا حتی از تدوین سندهای چشم‌انداز 20 ساله هم مهمتر است؛ اما اهتمام جدی برای اجرای مصوبات این شورا در بین برخی مسئولان و مدیران به چشم نمی‌خورد.

سند توسعه فرهنگی با پیشینه تاریخی قزوین منطبق شود

استاندار قزوین با بیان اینکه فرهنگ زیربنای جامعه و توسعه اقتصادی و اجتماعی است، گفت: بسیاری از مشکلات اقتصادی و اجتماعی امروز ما از معضلات و آسیب‌های فرهنگی ناشی می‌شود و اگر امروز ارزش‌های فرهنگی و معنوی ما دچار چالش و آشفتگی شده، به خاطر این است که فرهنگ را موضوع غیراساسی و تزیینی تلقی کرده‌ایم.

جمالی‌پور با اشاره به پیشینه تاریخی و فرهنگی غنی استان قزوین افزود: مورخان و فعالان فرهنگی استان قزوین که با این سابقه تاریخی چندین هزار ساله آشنا هستند، باید سند مذکور را مورد مطالعه و کنکاش قرار داده و موارد عدم تطبیق این سند با سبقه تاریخی و فرهنگی قزوین را مشخص کنند تا رشد فرهنگ عمومی در جهت ارزش‌هایمان باشد، نه خلاف جهت آنها.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سند توسعه فرهنگی استان بالادستی‌ترین سند توسعه‌ای محسوب می‌شود، بنابراین باید از ظرفیت حوزه‌های علمیه و کلیه فعالان فرهنگی برای چکش‌کاری و در نهایت اجرای آن استفاده کنیم.

عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان قزوین در حوزه فرهنگ عمومی ارزیابی می‌شودنماینده ولی‌فقیه در استان قزوین: جلسات فرهنگ عمومی باید پاسخگوی شبهات موجود در جامعه باشددادستان قزوین: میراث فرهنگی تخریب خانه مؤمنان را پیگیری کند‌

رونمایی نهایی از طرح اندازه‌گیری سرمایه اجتماعی استان قزوین

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین هم در این جلسه تدوین و تهیه سند توسعه فرهنگی استان را یکی از کارهای مهم نهاد متبوعش در 2 سال گذشته دانست و گفت: در حال حاضر مرحله یا فاز اول تدوین این سند به پایان رسیده و حتماً برای ارائه نسخه نهایی آن از نظرات نخبگان و کارشناسان فرهنگی و هنری بهره می‌بریم.

محمدحسین اسماعیلی اضافه کرد: مبنای شکل‌گیری این سند تعیین رویکردها و رهیافت‌ّای توسعه فرهنگ عمومی در استان قزوین است و به همین خاطر در صورت تغییر دولت هم این سند برای مدیران آینده فرهنگی استان قزوین هم قابل اجرا خواهد بود.

وی با اشاره به رونمایی نهایی از طرح پژوهشی اندازه‌گیری سرمایه اجتماعی استان قزوین و راهکارهای ارتقای آن ادامه داد: بین این طرح با سند توسعه فرهنگی یک تعامل دوسویه وجود دارد و بدون شک با سنجش میزان سرمایه‌های اجتماعی می‌توانیم اهداف سند یادشده را تعیین و تدقیق کنیم.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارشاد شخصیت های فرهنگی کارشناسان فرهنگی استانداری قزوین وزارت ارشاد شخصیت های فرهنگی استانداری قزوین سند توسعه فرهنگی استان توسعه فرهنگ عمومی سند توسعه فرهنگ استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • همراه با خبر‌های ورزشی هفدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است