Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجتبی ذوالنوری با اشاره به کمیته نظارت بر اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ‌ها و صیانت از منافع ملت، گفت: کمیسیون امنیت ملی مجلس به زودی چند تیم نظارتی به مراکز هسته‌ای کشور اعزام می‌کند. ترکیب این هیات‌ها متشکل از نمایندگان عضو کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون انرژی مجلس جهت نظارت تخصصی بر اجرای قانون است، البته برخی افراد متخصصی که در مجلس هستند اما عضو این دو کمیسیون نیستند نیز به همراه کارشناسان هسته‌ای خارج از مجلس به این تیم‌های نظارتی اضافه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: از سوی دیگر چک لیست‌هایی تهیه کردیم که دو بخش دارد؛ نخست، مواردی که در قانون اقدام راهبردی آمده را طبق جدول بندی شده مشخص کردیم و حدود 15 اقدام که سازمان انرژی اتمی بر اساس قانون باید انجام دهد مانند میزان غنی سازی و زمان اجرای قانون و غیره در این چک لیست‌ها تعریف شده است.

وی اضافه کرد: در بخش دوم حدود 10 تا 15 اقدامی که در راستای کاهش دسترسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به نظارت‌ها و مراکز هسته‌ای باید انجام شود به صورت جزئی و چک لیستی مشخص شده کردیم تا تیم نظارتی مجلس هنگام بازدید در مراکز هسته‌ای صرفا سخنرانی نشنوند بلکه تمام موارد را بررسی کنند و جواب بگیرند که قابل ارزیابی باشد و ما بتوانیم بر اساس آن اقدام کنیم.

ذوالنوری با تاکید بر اینکه این نوع نظارت برای اولین بار از سوی کمیسیون امنیت ملی و مجلس انجام می‌شود، تصریح کرد: تلاش شده تا نظارت هوشمندانه، هدفمندانه، تخصصی و خروجی محور از سوی مجلس بر اجرای قانون اقدام راهبردی انجام شود تا ما بتوانیم ارزیابی کمّی از عملکرد دستگاه‌های مجری داشته باشیم. هیات‌ها بعد از مشخص شدن افراد به سازمان انرژی اتمی معرفی می‌شوند.


 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: لغو تحریم آژانس بین المللی انرژی اتمی لغو تحریم ذوالنوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران گفت: سامانه مردمی نظارتی در دیوان محاسبات راه اندازی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات مازندران حسن بابایی کشتلی، مدیرکل دیوان محاسبات مازندران با اشاره به اینکه دیوان محاسبات به عنوان یک دستگاه نظارتی دارای اختیارات وسیع در حوزه نظارت بر بیت المال است، اظهار داشت: با توجه به ماهیت مردمی انقلاب اسلامی و لزوم نقش آفرینی مردم در همه شئون نظام از جمله حوزه نظارت، دیوان محاسبات با تدابیر رئیس کل محترم اقدام به راه اندازی مجمع ناظران مردمی در سطح استان های مختلف کشور کرده است.

وی افزود: هر جا مردم ورود کردند و نظارت ها به صورت مردمی دنبال شد، کارایی‌ها افزایش پیدا کرد و شائبه فساد در آن‌ها کمتر شد.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران به راه اندازی سامانه 198 در این مجموعه نظارتی اشاره و تصریح کرد: گزارش‌های مردمی در خصوص تخلف و انحراف دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های دولتی اعلام شده در سامانه 198 توسط حسابرسان دیوان محاسبات با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: وجود تعداد بالای پروژه‌های نیمه تمام و رها شده، مشکلات عدیده در حوزه درمان، پایین بودن درآمدهای دولت در استان، زمین خواری و دست اندازی به منابع طبیعی و فعالیت 30 درصدی شهرک های صنعتی و تعطیل بودن تعداد زیادی از صنایع استان و عدم توجه کافی به مراکز مهم مطالعاتی و زیر بنایی در سطح مازندران از جمله چالش های مهم در استان است که دیوان محاسبات برای حل آن با تلاش همکاران ساعی در این نهاد نظارتی ورود کرده است.

وی حل مساله پسماند را ضروری خواند و گفت: متاسفانه عدم اجرای نیروگاه زباله‌سوز ساری موجب تحمیل هزینه‌های سنگین زیست محیطی و مالی بر شهرداری‌های استان شده و باید برای تسریع اجرای آن با جدیت اقدام عملی شود.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران ادامه داد: مازندران در گذشته قادر به تامین نیروی برق سه استان بود اما امروز قادر به تامین برق استان مازندران نیست و در صورت عدم تحقق توسعه زیر ساخت‌های تامین برق با چالش های متعددی در آینده روبرو خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است