Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-05@03:04:42 GMT

مشکلات فاضلاب اهواز

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۸۱۹۷

مشکلات فاضلاب اهواز

سروش زادعلی؛ شهر اهواز یکی از مهم‌ترین کلان شهر‌های ایرانمان می‌باشد بطوری که شاید بتوان این شهر را پایتخت جنوب کشور نامید، کلان‌شهر اهواز در همه حوزه‌ها اهمیت فراوانی برای ایران مان دارد و هر اتفاق منفی و مثبتی در این کلان شهر رخ دهد بازخورد‌های فراوانی در داخل و خارج از کشور خواهد داشت.

در همین راستا موضوعی که با فرا رسیدن زمستان در این کلان شهر خبرساز می‌شود بالا آمدن آب به هنگام بارندگی و مشکلات فاضلاب این کلان شهر است که معمولا بیشتر در مناطق قدیمی و فقیر نشین اهواز بدلیل نبود کانال‌های دفع آب‌های سطحی و انسداد مسیر‌های فاضلاب در خیابان‌های ساحلی، مرکز شهر و منطقه کوت عبدالله رخ می‌دهد و موجب نارضایتی، بروز ترافیک خودرو و انواع و اقسام ناراحتی‌های فیزیکی، روحی و روانی می‌گردد و خبر‌های آن در کسری از ثانیه در شبکه‌های مجازی، رسانه‌های معاند تحت پوشش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه‌ها که ماهیت و رسالتشان این است که فقط و فقط اخبار منفی کشورمان را پوشش دهند بذر نا امیدی و عدم اعتماد به مسئولین را در ذهن مخاطبان می‌کارند چرا که در کشور عزیزمان در این چهل و چند سال که از انقلاب شکوهمندمان می‌گذرد دست آورد‌های غیرقابل باوری بدست آورده ایم که این رسانه‌ها اشاره کوچکی به آن نداشته اند و اگر هم این دست آورد را پوشش داده اند سعی بر سیاه نمایی این دست آورد‌ها داشته اند.

در امتداد مسائل فوق و طرح مسئله فاضلاب شهر اهواز، تعدادی از مدیران ارشد استان از جمله استانداری خوزستان اظهار داشته‌اند که جهت رفع این مسئله بودجه‌های خوبی تخصیص داده شده است و مشکل را سومدیریت شهرداری اهواز می‌دانند و شهرداری اهواز هم عدم رفع این مسئله را در بدلیل نبود بودجه و اعتبارات لازم می‌داند.

چنین ناهماهنگی و تناقض در بررسی‌ها و اظهار نظر‌ها در بین بالاترین مدیران استان نشان‌دهنده عدم تعامل و همکاری نهاد‌های دولتی در بالاترین سطوح است و ضرورت حل مسئله ایجاب می‌کند وقتی مسئولین دولتی استان از تخصیص بودجه جهت رفع معضل فاضلاب اهواز سخن به میان می‌آورد، اما در عمل مسئله فاضلاب اهواز پای برجاست و شهروندان کماکان با این مسئله دست و پنجه نرم می‌کنند نهاد‌های قضایی و امنیتی به موضوع ورود پیدا کنند و با خاطیان برخورد قضایی و قهری صورت گیرد.

البته مسئله دیگری که بصورت معنادار و غیرمستقیم با این مسئله پیوند خورده است و آن را می‌توان متغییری قوی در عدم تعامل و همکاری در سطوح کلان، میانه و خرد کژکارکرد‌ها و مشکلات اداره استان و خاصه مشکلات آب و فاضلاب اهواز دانست موضوع قومیت‌گرایی است که نه فقط در استان خوزستان بلکه در کل کشور در حال تشدید است و بجای برخورد اقتدارگرایانه با چنین جریاناتی در حال باج دادن با آن‌ها هستیم.

این مسئله متاسفانه در بین مدیران کلان میانه و خرد استان خوزستان شایع است و بجای نگاه درست و ملی جهت رفع مشکلات شهر، استان و کشور هر کسی سعی بر آن دارد تا نشان دهد مشکلات بوجود آمده بخاطر سومدیریت قومیت مقابل است و در این بین تنها کسانی که دلسرد، آزرده خاطر و ناامید می‌گردند مردم این استان و شهر اهواز هستند.

در مجموع موضوعی که اهمیت فراوانی دارد و خواهد داشت برون رفت از این معضل و ساماندهی به مشکلات فاضلاب شهر اهواز در جهت حفظ آرامش فیزیکی، روحی و روانی جامعه و بازگشت اعتماد به مقامات دولتی است که پیوند خورده با نظام جمهوری اسلامی ایران است.

در آبان ماه سال جاری فرماندهی قرارگاه خاتم‌الانبیا سپاه گام‌های فروانی در جهت توسعه ایرانشهرمان برداشته اند، کار‌های اجرایی و عمرانی زیادی در این استان و کلانشهر اهواز از جمله پروژه جمع‌آوری گاز‌های مضر سرچاهی و تبدیل آن به خوراک پتروشیمی انجام دادند که دست آورد بسیار بزرگی بود. زیرا با وجود تحریم‌ها نسبت به رقیب خارجی شرکت توتال که مانع تحریمی هم نداشت چه در سرعت انجام کار و کیفیت بهتر از شرکت خارجی عمل شد و طرح آب‌رسانی غدیر را با موفقیت به اتمام رسانده‌اند،

در مسئله حل آب و فاضلاب اهواز هم که با تدبیر مقام معظم رهبری بودجه یکصد و بیست و پنج میلیارد دلاری به آن اختصاص داده شده است را کلید زده اند تا با اتکا هفتاد – هشتاد درصدی به نیرو‌های بومی این منطقه ظرف مدت بیست و چهار ماه این مسئله را همانند سایر پروژه‌های موفقی که در قالب قرارگاه به اتمام رسانده‌اند؛ را به خوبی به پایان برسانند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فاضلاب اهواز مشکلات شهری اهواز فاضلاب اهواز شهر اهواز کلان شهر دست آورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور با اشاره به برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم، اظهار کرد: ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور، سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت ماه با محوریت تکمیل اساسنامه فراکسیون برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت با اشاره به اهمیت تشکیل فراکسیون مشخص روحانیون عضو شورای شهر اظهار کرد: از بدو تشکیل شورای ششم این دغدغه وجود داشت که روحانیون فراکسیون مشخصی در شوراهای اسلامی شهر در کشور ندارند، با مشورتی که با علما و مراجع دینی در کشور داشته‌ایم، از تأسیس فراکسیون روحانیون شورای شهرهای کشور استقبال کردند و بر این مهم که این فراکسیون هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی را برای خدمت به مردم ایجاد خواهد کرد، تأکید داشتند.

وی از تشکیل فراکسیون روحانیت خبر داد و گفت: با تأکید علما این فراکسیون تشکیل شد و در بدو شورای شهر ششم در مرحله نخست روحانیون عضو شوراهای کلان‌شهرها عضو این فراکسیون شدند.

دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور شرایط عضویت در فراکسیون روحانیت را مورد توجه قرار داد و افزود: فراکسیون روحانیت به این معنا که علاوه بر عضویت در شورای شهر، فرد در کسوت و لباس روحانیت و تحصیل‌کرده حوزه علمیه باشد و دغدغه طلبگی و خدمت به مردم داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری پنج اجلاسیه تا به امروز در شهرهای قم، اصفهان، تهران و مشهد، عنوان کرد: دبیر این اجلاسیه عضو شورای شهر قم است و در جلسات گذشته مسائل مختلف فقهی مرتبط با مصوبات شوراهای شهرها، کارهای موفق روحانیون در شوراهای شهر مورد بررسی قرار می‌گیرد تا تجربیات موفق در جهت افزایی بیشتر به اشتراک گذاشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حال حاضر ناظر به جمع بندی که لحاظ گردیده است در حال تدوین اساسنامه فراکسیون است و تقریباً بخش مهمی از آن انجام‌شده است، همچنین پیگیری بعضی از قوانین دولتی خاصه مربوطه شهرسازی اسلامی و مواردی که با حقوق مردم و قوانین فقهی تضاد دارد، احصا شده و پیگیری می‌شود.

استقامت یکی از مسائل مهم دیگر را عضویت سایر روحانیون در شوراهای شهرها دانست و بیان کرد: در حال حاضر تنها کلان‌شهرها وارد این فراکسیون شده‌اند و به دنبال آن هستیم سایر شهرها که عضو شورای شهر آن‌ها روحانی است وارد این فراکسیون شوند.

وی تعداد اعضای فراکسیون روحانیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: کلان شهرهای تهران، اصفهان، قم، بیرجند، کرج، مشهد، تبریز، همدان، بندرعباس، زنجان و یزد در حال حاضر عضو این فراکسیون بوده و به دنبال آن هستیم تا شهرهای بالای صدهزار نفر نیز امکان حضور در این فراکسیون را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز
  • دریچه‌های فاضلاب خیابان ادهم اهواز و دردسر‌های آن برای رانندگان به روایت فیلم
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • سند جامع سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها