Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل بیمه سینا در جمع مدیران ستاد و شعب سراسر کشور با اشاره به عملکرد درخشان بیمه سینا در سال 99 از افزایش بالغ بر 36 درصدی حق بیمه تولیدی شرکت در این سال خبر داد.
دکتر رضا جعفری در دومین نشست آنلاین رؤسای شعب سراسر کشور که با حضور معاونین و مدیران ارشد فنی انجام شد، به تشریح شاخص‌های عملکردی بیمه سینا در سال 1399 پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بیمه سینا با بیان اینکه این شرکت در سال‌جاری با وجود آثار منفی اقتصادی متغیر کرونا بر کسب‌وکارها، توانست با برنامه‌ریزی راهبردی به اهداف تعیین‌شده دست یابد، ادامه داد: در این مدت حق بیمه تولیدی با 36 درصد رشد در مقایسه با سال قبل به رقم یک هزار و 750 میلیارد تومان رسید و نسبت خسارت نیز با روند کاهشی، عدد 58 درصد را نشان داد.
وی در ادامه افزود: کاهش سهم بیمه‌های درمان و ارتقاء سهم بیمه‌های عمر از سیاست‌های ما در سال‌جاری بود و در سال آتی نیز با توجه به شرایط، بنا داریم این سیاست را ادامه دهیم.
دکتر جعفری بهترین عنصر تبلیغی برای هر شرکت بیمه را پرداخت سریع و صحیح خسارت دانست و افزود: خوشبختانه با همت همکاران، عمده‌ی خسارت‌های معوق در سال جاری پرداخت شد و در حال‌حاضر هیچ مشکلی در پرداخت وجود ندارد.
وی توجه به سرمایه گذاری‌ها و ذخایر را از جمله اقدامات مهم سال 99 عنوان کرد و گفت: ذخایر در بهترین وضعیت خود به عنوان یک پشتوانه محکم برای شرکت قرار دارد و در بخش سرمایه‌گذاری نیز با برنامه‌ای که در کمیته سرمایه‌گذاری تصویب و به اجرا رسید، بازده و درآمد بسیار خوبی از محل این سرمایه گذاری‌ها حاصل شده است.
مدیرعامل بیمه سینا افزود: سود خالص دوره مالی 99 نیز با رشد قابل توجه بالغ بر 600 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل همراه شده که این رخداد مهم نشان‌دهنده‌ی هدف‌گذاری صحیح و حرکت جمعی تمامی ارکان این شرکت در مسیر ترسیم‌شده بوده و جای تقدیر از همکاران گرامی دارد.
گفتنی است در پایان این جلسه، ضمن ارائه و تحلیل مفروضات بودجه 2500 میلیارد تومانی سال 1400، مقرر شد تا پایان سال‌جاری، بودجه عملیاتی به شعب و شبکه فروش ابلاغ گردد.
روابط عمومی بیمه سینا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سرمایه گذاری بیمه سینا سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • هشدار ستاد مبارزه با قاچاق کالا به صاحبان مالها
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • همدلی مدیران سرمایه بزرگی برای قزوین است
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟