Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی رجایی نیا چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تا ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه امروز داوطلبان به صورت غیرحضوری و حضوری در سطح استان اقدام به ثبت نام کردند، مدارک ۲۳ نفر توسط فرمانداران بررسی و مورد تایید قرار گرفت و مابقی در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان ثبت نام مربوط به حوزه انتخابیه شهر بجنورد با ۹ داوطلب است افزود: پنج نفر در اسفراین، چهار نفر در راز و جرگلان، ۲ نفر در شیروان، ۲ نفر در مانه و سملقان و یک نفر در فارج ثبت نام آنان در نخستین روز قطعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجایی نیا افزود: از مجموع داوطلبانی که مدارک آنان مورد تایید قرار گرفته است ۲۱ نفر مرد و یک نفر زن هستند.

وی با بیان اینکه از مجموع این تعداد دو نفر دارای سابقه نمایندگی در شورای شهر را دارند اظهار داشت: مابقی ثبت نام کنندگان سابقه نمایندگی نداشته اند.

دبیر ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: همچنین از مجموع داوطلبانی که تایید نهایی شده اند هشت نفر دارای مدرک فوق لیسانس، چهار نفر لیسانس و یک نفر نیز فوق دیپلم است.

رجایی نیا از داوطلبان خواست تا برای ثبت نام بیشتر از روش های غیر حضوری استفاده کنند.

وی گفت: تعداد شعبه‌های اخذ رای سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا نسبت به دوره پیش ۱۰ درصد افزایش یافته است.

رجایی نیا اظهار داشت: در آخرین انتخابات استان هزار و ۹۲ شعبه برای ریاست جمهوری و هزار و ۶۲ شعبه برای شورای اسلامی شهر و روستا ایجاد شده بود.

در آخرین انتخابات برگزار شده، ۶۵۸ هزار و ۳۴۲ نفر در این استان واجد شرایط رای بودند که ۳۷۷ هزار و ۳۹ نفر در این انتخابات شرکت کردند.  

استان خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در نواحی روستایی سکونت دارند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد شورای شهر خراسان شمالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد شورای شهر انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد شورای شهر خراسان شمالی اخبار کنکور خراسان شمالی رجایی نیا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۹۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت با اشاره به اهمیت تشکیل فراکسیون مشخص روحانیون عضو شورای شهر اظهار داشت: از بدو تشکیل شورای ششم این دغدغه وجود داشت که روحانیون فراکسیون مشخصی در شوراهای اسلامی شهر در کشور ندارند، با مشورتی که با علما و مراجع دینی در کشور داشته‌ایم، برای تأسیس فراکسیون روحانیون شورای شهرهای کشور استقبال کردند و بر این مهم که این فراکسیون باعث هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی را برای خدمت به مردم ایجاد خواهد کرد، تأکید داشتند.

وی از تشکیل فراکسیون روحانیت خبر داد و گفت: با تأکید علما این فراکسیون تشکیل شد و در بدو شورای شهر ششم در مرحله نخست روحانیون عضو شوراهای کلان‌شهرها عضو این فراکسیون شدند.

دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور شرایط عضویت در فراکسیون روحانیت را موردتوجه قرارداد و افزود: فراکسیون روحانیت به این معنا که علاوه بر عضویت در شورای شهر، فرد در کسوت و لباس روحانیت و تحصیل‌کرده حوزه علمیه باشد و دغدغه طلبگی و خدمت به مردم داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری پنج اجلاسیه تا به امروز در شهرهای قم، اصفهان، تهران و مشهد، اظهار داشت: دبیر این اجلاسیه عضو شورای شهر قم است و در جلسات گذشته مسائل مختلف فقهی مرتبط با مصوبات شوراهای شهرها، کارهای موفق روحانیون در شوراهای شهر موردبررسی قرار می‌گیرد تا تجربیات موفق در جهت افزایی بیشتر به اشتراک گذاشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حال حاضر ناظر به جمع بندی که لحاظ گردیده است در حال تدوین اساسنامه فراکسیون می باشیم و تقریباً بخش مهمی از آن انجام‌شده است، همچنین پیگیری بعضی از قوانین دولتی خاصه مربوطه شهرسازی اسلامی و مواردی که با حقوق مردم و قوانین فقهی تضاد دارد، احصا شده و پیگیری می‌شود.

حجت‌الاسلام استقامت یکی از مسائل مهم دیگر را عضویت سایر روحانیون در شوراهای شهرها دانست و بیان کرد: در حال حاضر تنها کلان‌شهر وارد این فراکسیون شده‌اند و به دنبال آن هستیم سایر شهرها که عضو شورای شهر آن‌ها روحانی است وارد این فراکسیون شوند.

وی تعداد اعضای فراکسیون روحانیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: کلان شهرهای تهران، اصفهان، قم، بیرجند، کرج، مشهد، تبریز، همدان، بندرعباس، زنجان و یزد و … در حال حاضر عضو این فراکسیون بوده و به دنبال آن می باشیم تا شهرهای بالای صدهزار نفر نیز امکان حضور در این فراکسیون را داشته باشند.

انتهای پیام

کد خبر 6095417

دیگر خبرها

  • شکست سنگین حزب سوناک در انتخابات شوراهای شهر/حزب مخالف خواستار برگزاری انتخابات سراسری شد
  • برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد