Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، تأمین امنیت غذایی علاوه بر نقش استراتژیکی که برای تأمین مایحتاج عمومی دارد و به معیشت مردم گره خورده است نقش مهمی در اشتغال، توسعه و استقلال کشور دارد؛ رهبر معظم انقلاب در ادوار مختلف به موضوع تأمین امنیت غذایی با تکیه بر توان تولید داخل و عدم وابستگی به واردات محصولات کشاورزی به ویژه در کالاهای اساسی تاکید نموده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در محورهای اصلی بیانیه گام دوم انقلاب و چشم اندازه‌های اجرایی کشور، به صورت مفصل به موضوع امنیت غذایی پرداخته و تکالیفی برای دستگاه‌های مختلف تعریف شده است؛ درکشور ما، منابع و وزیر ساخت و فرصت‌های زیادی برای توسعه کشاورزی وجود دارد و دلیل اصلی کمبودها و وابستگی‌ها به واردات سبک مدیریتی اقتصاد کشور است.

تنها راه بهبود شرایط اقتصادی به ویژه در شرایط تحریم و کرونا مدیریت جهادی است و دلیل کاستی‌های موجود را باید در مدل‌های اداره اقتصاد کشور جستجو کرد؛ با نگاه به گذشته مشخص می‌شود هرجا با روحیه و فرهنگ مدیریت جهادی عمل شده، موفق بوده ایم که نمونه آن در ۸ سال دفاع مقدس قابل مشاهده است.

بالندگی صنایع دفاعی و وجود امنیت در کشور نیز به دلیل همین روحیه است و حتی در بخش‌های اقتصادی نیز هرجا با روحیه جهادی عمل شده نتایج خوبی به دست آمده است.

کد خبر 5166999

منبع: مهر

کلیدواژه: گام دوم انقلاب وزارت جهاد کشاورزی امنیت غذایی قیمت دلار شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی ویروس کرونا بورس تهران وزارت نیرو کالاهای اساسی قیمت نفت اقتصاد آمریکا بازار سهام قیمت یورو قیمت طلا لایحه بودجه ۱۴۰۰ امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۰۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است

آیت الله اعرافی- مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد. حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم. در این مسیر، به اصولی نیاز داریم، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند. در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد
  • صادرات مرغ برای نخستین بار در کشور انجام شد
  • اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
  • کمک شرکت نیشکر به گندم کاران در مقابل سیلاب
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • تولیدهندوانه بافلزات سنگین/سلامت محصولات کشاورزی چقدرتضمین می‌شود
  • «سامپو» فینالیست جشنواره اسپانیا‎یی شد/ «آمرغ» به کانادا می‌رود
  • مدیر دفتر شهردار و دستیار ویژه ارتباطات مردمی منصوب شدند