Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@16:20:52 GMT

مشکلاتی که زیاده روی در مصرف پسته ایجاد می کند

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۱۱۸۵

مشکلاتی که زیاده روی در مصرف پسته ایجاد می کند

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، اگر آجیل به مقدار محدود مصرف شود به طور طبیعی برای بدن انسان مفید است.

پسته یکی از محبوب‌ترین آجیل هاست و فواید زیادی برای سلامتی دارد، زیرا سرشار از بسیاری از مواد مغذی ضروری است و می‌تواند به کاهش وزن کمک کرده و سلامت قلب و روده را حفظ کند.

اما برخی مطالعات نشان می‌دهد که با وجود فواید پسته، مصرف بیش از ۳۰ قرص آن در روز می‌تواند منجر به تعدادی عوارض جانبی و در نتیجه ابتلا به بیماری شود که این عوارض به شرح زیر است:

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
افزایش وزن

خوردن مقدار زیادی پسته می‌تواند منجر به افزایش وزن شود، زیرا یک فنجان ساده پسته حاوی ۷۰۰ کالری است. از این رو، اگر فردی به دنبال لاغر شدن است، باید مصرف پسته را تا حد ممکن کاهش دهد.

۲. دریافت فیبر اضافی

خوردن غذا‌های حاوی فیبر برای اطمینان از دفع مدفوع ضروری است، اما واقعیت این است که دریافت بیش از حد فیبر برای همه مفید نیست. خوردن مقادیر زیاد پسته می‌تواند منجر به سندرم روده تحریک پذیر، گرفتگی معده، سوء هاضمه، شکم درد و تعدادی بیماری دیگر شود.

۳. ابتلا به عفونت سالمونلا

مطالعات نشان داده است که پسته می‌تواند حاوی سالمونلا باشد. سالمونلا بر نوزادان و افراد مسن تأثیر منفی می‌گذارد، زیرا سیستم ایمنی بدن آن‌ها ضعیف است. در بیشتر موارد، ممکن است درجه حرارت بالا، اسهال و مشکلات گوارشی از عوارض سالمونلا داشته باشید.

۴- خطر بلع اکریل آمید

تفت دادن پسته راهی عالی برای مقابله با باکتری‌های مضر سالمونلا است. اما تفت دادن پسته منجر به ظهور آکریل آمید می‌شود.

چندین مطالعه نشان می‌دهد که آکریل آمید باعث افزایش رشد سلول‌های سرطانی در بدن انسان می‌شود.

۵. مشکلات هضم

پسته بسیار پر کالری است. در نتیجه، مصرف مقادیر زیاد آن به طور هم زمان می‌تواند باعث نفخ و مشکلات گوارشی شود. بنابراین، ممکن است باعث احساس سنگینی، بی حالی یا به طور کلی کاهش اشتها شود.

۶. فشار خون بالا

بیشتر پسته‌ها بو داده هستند، به این معنی که نمک زیادی نیز دارند. مطالعات نشان می‌دهد که در اکثر بسته‌های پسته بو داده، مقدار سدیم حدود ۱۲۱ میلی گرم در ۲۸.۳ گرم پسته است.

مصرف زیاد سدیم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد. همچنین منجر به فشار خون می‌شود و ممکن است در طولانی مدت مضر باشد.

۷. تشدید مشکلات کلیوی

خوردن پسته مشکلات کلیوی ایجاد نمی‌کند، اما اگر شخصی از مشکلات کلیوی رنج می‌برد، خوردن پسته ممکن است زیان آن را بیشتر کند.

پسته منبع غنی پتاسیم است که به بهبود متابولیسم بدن کمک می‌کند. اما در افراد مبتلا به اختلالات کلیوی، کلیه‌ها در حذف پتاسیم اضافی از بدن بی تأثیر هستند.

۸- خطر سنگ کلیه

حتی برای افراد سالم، مصرف زیاد پسته می‌تواند منجر به عدم تعادل پتاسیم در بدن شود. وجود اگزالات و متیونین در پسته به تشکیل اگزالات کلسیم کمک می‌کند؛ یکی از اجزای اصلی سنگ‌های کریستالی کلیه است و این نوع سنگ با آب حل نمی‌شود. بنابراین، مصرف مقادیر زیاد پسته ممکن است باعث ایجاد سنگ کلیه در بزرگسالان سالم شود.

۹. مشکلات گوارشی

فروکتان یک ماده اصلی در پسته است که نوعی پلیمر برای مولکول‌های فروکتوز موجود در برخی میوه هاست، به این معنی که نوعی کربوهیدرات است که توسط مجموعه‌ای از مولکول‌های فروکتوز به هم متصل می‌شود. فروکتان در انواع مختلفی از میوه‌ها و سبزیجات مانند پیاز، کنگر فرنگی، سیر و موز رسیده وجود دارد.

فروکتان‌ها معمولاً مضر نیستند، اما برخی از افراد ممکن است به فروکتان‌ها حساسیت داشته باشند. شدت آلرژی از خفیف تا شدید متفاوت است (که گاهی منجر به بستری شدن در بیمارستان می‌شود). افرادی که به فروکتان حساسیت دارند ممکن است دچار عوارض گوارشی شوند.

این عوارض از یبوست و نفخ شکم گرفته تا درد شکم و اسهال را شامل می‌شود. کارشناسان توصیه می‌کنند که پسته به مقدار کم مصرف شود تا مشخص شود آیا فردی به آن حساسیت دارد یا خیر.

۱۰. مقادیر بالای منگنز

منگنز یک عنصر اساسی برای عملکرد مناسب بدن انسان است، اما منگنز اضافی در بدن می‌تواند به خودی خود باعث نگرانی شود.

این امر خصوصاً در مورد زنان باردار و شیرده بیشتر صدق می‌کند. پسته حاوی منگنز است که در صورت مصرف زیاد می‌تواند باعث سردرد و حتی توهم، گرفتگی پا و تعدادی از شرایط عصبی شود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آجیل پسته کاهش وزن افزایش وزن فیبر سالمونلا سنگ کلیه تواند منجر پسته می تواند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم مسعود بختیاری، در نشست بررسی فرصت‌ها و چالش‌های کسب و کار کنسرو در سال 1403 اظهار داشت: از گذشته تولیدکنندگان صنایع غذایی برای تأمین سرمایه در گردش وابسته به شبکه بانکی‌ بوده‌اند اما با توجه به این‌که ساختار فعلی شبکه بانکی کشور انقباضی است و زمزمه‌هایی نیز مبنی بر افزایش نرخ سود وجود دارد، باید اذعان کرد که صنایع برای تامین مالی و سرمایه در گردش وضعیت مناسبی ندارند.

وی افزود: به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان، مشکلاتی برای تامین مواد اولیه ازجمله تون ماهیان وجود دارد؛ که در این شرایط لازم است وزارت جهادکشاورزی و وزارت صمت شرایط ثبت سفارش‌ها مواد اولیه را تسهیل کنند.

رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران با اشاره به مشکل ریزش سرمایه‌های انسانی در صنایع گفت: نیروی انسانی جدید از نظر انگیزه، توان و دلبستگی به کار با نسل قبل تفاوت دارد و دچار فرسودگی نیروی انسانی در صنایع شده‌ایم.

وی با بیان اینکه تامین انرژی نیز یکی از چالش‌های صنایع غذایی از جمله صنعت کنسرو است، تصریح کرد: خاموشی دستگاه‌های خط تولید به‌دلیل قطعی برق صدمات جبران‌ناپذیری به صنایع کنسرو کشور تحمیل کرده است و در صورت تکرار در سال جدید به مشکلات صنایع می افزاید.

بختیاری با بیان اینکه برای جهش تولید باید زیرساخت‌ها مهیا شود؛ اظهار داشت: صنایع با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کنند که برای تحقق جهش تولید نیازمند رفع این مشکلات هستیم.

وی با اشاره به مشکلات پیش روی محیط کسب و کار گفت:  دستگاه‌های متعددی مانند سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، وزارت جهادکشاورزی، وزارت صمت، سازمان حمایت، سازمان محیط‌زیست، وزارت کار، سازمان امور مالیاتی و تأمین اجتماعی به استناد یک یا چند ماده قانونی خود را در تصمیم‌گیری‌ها برای صنعت غذا دخیل می‌دانند و ناهماهنگی و مشکلاتی را ایجاد می‌کنند.

بختیاری با بیان اینکه رفع تعهد ارزی، تحریمی خود ساخته را برای صنایع ایجاد کرده است گفت: محصولی که با تمامی سختی‌ها و مشکلات تولید می‌شود برای عرضه آن نیز در بازار های داخلی و خارجی موانعی وجود دارد.

عدم امکان رقابت تولید کنندگان با واسطه‌ها در صاردات کنسرو!

وی گفت: با توجه به افزایش حقوق و دستمزد که صورت  گرفته در سال جاری به نظر می‌رسد چند ماهی تاب‌آوری و اقشار کارمند و کارگر بتوانند قدرت خرید متناسبی داشته باشند ولی با توجه به تورم ممکن است با رکود مواجه شویم و در بازار بین‌المللی نیز مشکلاتی از جمله تحریم خود ساخته رفع تعهد ارزی وجود دارد.

وی اظهار داشت: برخی ازصنایع اعلام می کنند که محصول آنها توسط واسطه ها به خارج از کشور قاچاق و در آنجا به فروش می رسد و ارز آن با نرخ آزاد و گران تر به بازار بر می‌گردد که این شرایط  خود تولید کننده محصول نمی‌توانند با واسطه‌ها برای صادرات رقابت داشته باشد.

وی افزود: برخی از صنایع نیز برای صادرات محصولات خود را به صورت ریالی به فروش می رسانند که آنها نیز مشکلاتی برای بازگشت ارز حاصل از صادرات خود به کشور دارند.

بختیاری گفت: ارز حاصل از صادرات حتما به کشور باید باز گردد اما صنایع در این شرایط مشکلاتی برای تحقق این امر دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • نویدکیا: باید ببینیم در کجاها چه مشکلاتی داریم
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • بررسی علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • علل سیاه شدگی میوه پسته باغات مزرعه کلانتر
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد