Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال 1399 را برای سینمای ایران در حوزه تولید و توزیع می‌توان بدترین سال دانست چرا که در این سال تقریباً سینماها به طور کامل تعطیل بودند و چند روزی که سینماها فعال بودند به دلایل مختلف استقبال از آثار سینمایی به حداقل رسید.

به گزارش خبرنگار برنا، اقتصاد سینما در سال 1399 با تعطیلی سینماها در وضعیت بسیار بدی قرار گرفته و قطعاً نیاز است که در سال آینده ایده‌ها و طرح‌های مختلفی برای بهتر شدن وضعیت در نظر گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعاً اکران نوروزی موفق می‌تواند شروعی برای کنار گذاشتن این بحران باشد اما بسیاری از صاحبان آثار حاضر نیستند با توجه به نامشخص بودن وضعیت فیلم‌‌هایشان را در این شرایط اکران کنند. در این بین مدیران سینما و برخی تهیه‌کننده‌ها معتقدند با توجه به مسائل مختلف از جمله کم شدن سفرهای نوروزی، نیاز مردم به تفریح و سرگرمی در این روزها، استقبال مردم از آثار خوب و مخاطب‌پسند، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلب اعتماد مردم از اینکه در سالن‌های سینما خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند سینما اکران نوروزی موفقی خواهد داشت.

درباره اکران نوروزی با چند مدیر سینما و تهیه‌کننده گفت‌وگویی داشتیم که در ادامه می‌خوانید:

همایون فربد: اگر فیلم خوبی اکران شود، فروش بالایی خواهد داشت / «چپ راست» و «دینامیت» در نوروز با استقبال روبرو می‌شوند

همایون فربد مدیر پردیس سینمایی هروی سنتر در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: زمانی که فیلم سینمایی «شنای پروانه» اکران شد با وجود اینکه متأسفانه نسخه قاچاق این فیلم هم در دسترس قرار گرفته بود در هفته اول و یا 10 روز ابتدایی اکران مجدد این فیلم استقبال خوبی صورت گرفت و مردم به سینما می‌آمدند و بلیت می‌خریدند.

فربد خاطرنشان کرد: تجربه جشنواره فیلم فجر ثابت کرد که مردم از فیلم‌ها در این شرایط استقبال خواهند کرد و اگر فیلم خوب اکران شود قطعاً با استقبال روبرو می‌شود. در روزهای جشنواره فیلم فجر حدود 30 تا 40 درصد ظرفیت سالن‌ها پر می‌شد.

او افزود: امروز پس از گذشت یک سال از شیوع ویروس کرونا دانش علمی مردم بالا رفته است و به خوبی می‌دانند که اگر ماسک بزنند و فاصله را رعایت کنند هیچ خطری آن‌ها را تهدید نمی‌کند و می‌توانند با خیال راحت فیلم ببینند. در این شرایط به نظر من هر فیلمی که اکران شود و اثر جذاب و خوش‌ساختی باشد می‌تواند با فروش خوبی روبرو شود اما متأسفانه برخی صاحبان آثار و پخش‌کننده‌ها ترجیح می‌دهند در این شرایط فیلمشان را اکران نکنند که البته آن‌ها هم حق دارند چرا که ترس اوج گرفتن کرونا و تعطیلی مجدد سینما همچنان وجود دارد.

مدیر پردیس سینمایی هروی سنتر در ادامه اظهار داشت: بهتر است وزارت ارشاد از فیلم‌هایی که در نوروز اکران می‌شوند حمایت کند. فیلم‌هایی که مطرح شده‌اند آثار خوبی هستند که فکر می‌کنم بتوانند به سینماها رونق دهند. قطعاً فیلم‌های «چپ، راست» و «دینامیت» با استقبال روبرو می‌شوند و فیلم «درخت گردو» که اثری تلخ است هم قطعاً از آثار جالب توجهی خواهد بود که مورد استقبال قرار می‌گیرد. در این بین فیلم فیلم سینمایی «لاله» از شانس کمتری برخوردار است اما امیدوارم همه فیلم‌هایی که در نوروز اکران می‌شوند با استقبال خوبی روبرو شوند.

فربد در پایان تأکید کرد: اگر فیلم‌های خوبی در نوروز اکران شوند و با مشکل تعطیلی سینماها روبرو نشویم قطعاً نوروز خوبی خواهیم داشت اما متأسفانه هنوز تکلیف روشن نیست و بهتر است ستاد مبارزه با ویروس کرونا تکلیف را روشن کند تا صاحبان آثار و مسئولان نیز بتوانند در شرایطی روشن تصمیم‌گیری کنند.

محمدحسین فرح‌بخش: قیمت بلیت سینماها حداقل باید 40 هزار تومان باشد / امسال اکران نوروزی موفقی خواهیم داشت

محمدحسین فرح‌بخش تهیه‌کننده و کارگردان سینما در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: قیمت بلیت سینماها در سال جدید باید افزایش پیدا کند و مبالغی چون 30 هزار تومان بسیار کمتر از آن است که بتواند سینماها و صاحبان آثار به صرفه باشد، در حال حاضر بلیت در اکران آنلاین به همین قیمت فروش می‌رود و قطعاً با این قیمت هزینه سینماها و مخارج فیلم‌هایی که اکران شده‌اند فراهم نمی‌شود.

فرح‌بخش تأکید کرد: قطعاً افزایش قیمت باید در حدی باشد که برای سینماداران و صاحبان آثار حداقل درآمدی در پی داشته باشد و حداقل قیمت بلیت سینماها باید در سال آینده 40 هزار تومان باشد که البته همین رقم هم نمی‌تواند چندان مقرون به صرفه باشد.

او افزود: تا زمانی که شیوع ویروس کرونا ادامه دارد هیچ چشم‌اندازی را نمی‌توان برای سینمای ایران متصور شد و برای اینکه بتوانیم تحلیل و بررسی درباره آینده سینمای ایران داشته باشیم باید صبر کنیم تا کرونا به پایان برسد و به یک وضعیت ثابت برسیم.

این تهیه‌کننده در پایان اظهار داشت: قطعاً امسال اکران نوروزی موفقی خواهیم داشت و فیلم‌هایی که اکران می‌شوند می‌توانند در گیشه موفق باشند. وضعیت سینماها در حال حاضر نسبت به چند ماه پیش بسیار بهتر شده و کم‌کم مردم با پذیرش وضعیتی که به وجود آمده و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای دیدن فیلم‌ها به سینما می‌روند. قطعاً آثار طنز و آثاری که بتوانند نظر مردم را به خود جلب کند و با مردم ارتباط برقرار کنند آثار مناسب‌تری برای اکران نوروز خواهند بود.

محمد قنبری: «دینامیت» و «چپ راست» در نوروز اکران موفقی خواهند داشت

محمد قنبری مدیر پردیس سینمایی مگامال در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: اگر شیوع ویروس کرونا را شاهد نبودیم، در شرایط عادی هم اسفند ماه خوبی برای اکران فیلم نیست و تنها در صورتی می‌توان شاهد استقبال خوب مخاطبان بود که فیلمی بسیار خوب و پر مخاطب اکران شود. در شرایط حاضر که شیوع کرونا را شاهد هستیم و تعداد فیلم‌ها هم بسیار اندک است و آثار چندان جذابی هم اکران نشده‌اند طبیعی است که استقبال چندانی را شاهد نباشیم.

قنبری خاطرنشان کرد: برای نوروز هم اولین مسئله این است که فیلمی مناسب اکران شود. اگر فیلم‌های خوبی اکران شوند که بتوانند فروش خوبی داشته باشند و در کنار آن شرایط عمومی جامعه بهتر باشد با محدودیت‌هایی که وجود دارد و ظرفیت 50 درصدی سالن‌ها می‌توان امیدوار بود که آثار اکران موفقی خواهند داشت در غیر این صورت اکران نوروز قطعاً با شکست مواجه می‌شود.

او افزود: به نظر من فیلم‌هایی مثل «دینامیت» و «چپ راست» که کمدی هستند می‌توانند به فروش بالا امیدوار باشند و قطعاً مردم از این آثار استقبال می‌کنند. در مورد فیلم‌های اجتماعی به نظر من اگر فیلم «بی همه چیز» به جای «درخت گردو» اکران شود فروش بهتری خواهد داشت. فیلم سینمایی «درخت گردو» اثر بسیار تلخی است که شاید مناسب نوروز نباشد اما همین فیلم هم می‌تواند فروش خوبی داشته باشد.

مدیر سینما مگامال در پایان تأکید کرد: امیدوارم مسئولان کشور حداقل برای سینماها و افرادی که به سینما می‌روند در ایام نوروز محدودیت تردد تا ساعت 21 را در نظر نگیرند تا سینماها بتوانند سانس شب داشته باشند.

.....................................................................................................

با توجه به اینکه مدیران سینماهای مختلف معتقدند امسال فیلم‌ها در اکران نوروزی می‌توانند موفق باشند، باید ببینیم آیا تهیه‌کننده‌ها به این پیش‌بینی اعتماد می‌کنند یا خیر اما به طور حتم در صورتی که امسال فیلم‌های مخاطب‌پسندی اکران شوند قطعاً سینما رونقی نسبی را در ابتدای سال 1400 تجربه خواهد کرد ولی با توجه به نامتعادل بودن وضعیت و احتمال تعطیلی دوباره سینماها ممکن است اکثر صاحبان آثار ترجیح دهند که در این شرایط فیلمشان را اکران نکنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه جشنواره فیلم فجر سفرهای نوروزی سینمای ایران ماسک اکران نوروزی محمدحسین فرح بخش محمد قنبری نوروز اکران اکران نوروزی خبرنگار برنا فیلم هایی صاحبان آثار اکران نوروز ویروس کرونا تهیه کننده اکران شود اگر فیلم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی

رییس سازمان سینمایی اولویت‌های تولید آثار سینمایی، کوتاه، مستند و انیمیشن در سال ۱۴۰۳ را در در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان سینمایی اعلام کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی در یکصد و هفتمین جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی که به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد، با اشاره به شعار محوری سال گفت: سینما در سال گذشته موفق شد با عبور از چالش‌ها و حواشی گوناگون، بار دیگر جایگاه خود را ارتقا دهد و در حوزه‌های مختلفی چون توسعه زیرساخت، رونق اقتصادی، اعتمادسازی عمومی، برگزاری رویدادهای سینمایی، جریان کشف استعدادهای انسانی و رشد سرمایه اجتماعی، موفقیت‌های قابل اعتنایی را به دست آورد.

وی افزود: در کنار این توفیقات و دستاوردهایی که در حوزه‌های مختلف سینما شکل گرفته در سالجاری با عنایت به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» ضروری است با اهتمام ویژه‌تری با مشارکت خانواده سینما به سوی تحقق این مساله مهم گام برداریم.  

رئیس سازمان سینمایی خاطرنشان ساخت: علاوه بر ظرفیت‌ها و منابع موجود در سازمان سینمایی، خوشبختانه امسال با مساعدت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب دکتر اسماعیلی، اعتبار ویژه‌ای به منظور تقویت تولید آثار با اولویت های موضوعی مشخص در نظر گرفته شده که نشان‌دهنده جایگاه و قابلیت‌های خاص سینمای ایران در طرح مضامین گوناگون و تبیین گفتمانی در عرصه فرهنگ عمومی است.
خزاعی با توجه به نهایی شدن سیاستگذاری اولویت های تولیدی در شورای عالی تولید گفت: علاوه بر موضوعات اجتماعی، دینی، خانوادگی، اخلاقی، امسال در زمینه، تقویت بنیاد خانواده، توجه به موضوع جمعیت، حل مسائل اجتماعی، خدمات و پیشرفتهای نظام و کشور، توجه به مفاخر ملی و عناصر هویتی، عزت ملی، سبک زندگی ایرانی- اسلامی، ترویج امید، موضوع ایثار، شهادت، تبیین نقش جبهه مقاومت و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب از جمله اولویت‌های ابلاغی تولیدات امسال است.

خزاعی با تاکید بر شاخص‌های موثر در رونق سالن‌های سینما خاطرنشان ساخت: محور رونق سینما مخاطب است؛ از نظر سازمان سینمایی تنوعی که روی پرده سینماها از لحاظ گونه‌های مختلف سینمایی وجود دارد، قابل اعتنا است. این تنوع هم در تولیدات بنیاد فارابی در ویترین فجر چهل و دوم و هم در برخی موسسات تولیدی دیده می‌شود و یکی از سیاست‌های سازمان سینمایی در سال جدید حفظ تنوع ژانرهای فیلم های روی پرده اکران خواهد بود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به این مطلب که سال گذشته شاهد رکوردهای تاریخی فیلم‌های کمدی و کودک و نوجوان در حوزه اقتصاد سینما بوده‌ایم افزود: با سیاستهای اتخاذ شده در حوزه تولید و اکران فیلم‌ها، پیش‌بینی می‌شود در سال جاری این رونق و اقبال عمومی را به آثار اجتماعی، دفاع مقدس و سایر ژانرهای سینمایی شاهد باشیم.

رییس سازمان سینمایی با اشاره به آثار گفتمانی تولیدات سینمای ایران در جامعه گفت: بسیاری از مسایل و چالش‌های فرهنگی و اجتماعی را می‌توان با زبان هنر بیان کرد و سینما می‌تواند بستر و ویترین گفتمان جدی اندیشه‌ها و مفاهیم گوناگون جامعه باشد. همچنین سینما می‌تواند بسیار بیش از اینها به طرح دغدغه‌ها و مسایل مهم جامعه بپردازد.

در این نشست، معاونان، مدیران و روسای موسسات سینمایی نقطه نظرات خود را درباره مسائل جاری مدیریت سینما مطرح ساختند. 

گفتنی است: جلسه شورای معاونان و مدیران سازمان سینمایی، سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه به میزبانی بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد که در آن اصغر فارسی، حبیب ایل بیگی، قادر آشنا، علیرضا اسماعیلی، محمدرضا سوقندی، مجید زین العابدین، محمد حمیدی مقدم، هاشم میرزاخانی، مهدی آذرپندار، لادن طاهری، سیدصادق موسوی، غلامرضا نجاتی و رمضانعلی حیدری خلیلی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • «میان ستاره‌ای» نولان اکران مجدد می‌شود
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!