Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ایران کشور پر حادثه ‌ای است و از این رو همواره دستگاه‌های مختلف اجرایی باید آمادگی لازم را برای مواجه شدن با حوادث مختلف را داشته باشند.

اسماعیل نجار شامگاه چهارشنبه در حاشیه حضور در جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه استان‌ ‌ها در طول ایام سال، به خصوص هنگام تعطیلات باید همواره خود را برای مقابله با وقوع هر حادثه غیرمترقبه ای آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سالانه حداقل شاهد وقوع یک زلزله ۶ ریشتری در کشور هستیم، تصریح کرد: این در حالی است که امسال این حادثه در سی سخت به وقوع پیوست و در عین حال نیز با پشت سر گذاشتن بحران خشکسالی شاهد وقوع سیل در مناطق مختلف کشور نیز بودیم.

وی ادامه داد: با توجه به تغییرات اقلیمی امسال نیز شاهد بارش های سنگین و بی سابقه برف در استان‌های گیلان و مازندران بودیم که این حادثه نیز مشکلات زیادی را در کشور برای ما رقم زد.

نجار ضافه کرد: با این حال امیدواریم مردم با هوشیاری و ارتقاء شناخت خود به حوادث غیر مترقبه بیش از گذشته همکاری‌های گسترده‌ای داشته باشند تا ما بتوانیم با وقوع چنین حوادث احتمالی شاهد کاهش خسارت‌های مالی و جانی باشیم.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به سفر خود نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به قرار گرفتن در آستانه تعطیلات نوروزی و اینکه حادثه هیچ گاه خبر نمی کند قرار شد بدون اینکه از قبل اطلاعی داده شود ساعت صفری در قالب برگزاری یک مانور و آماده باش در قزوین برگزار کنیم.

به گفته وی، خوشبختانه در این مانور شاهد حضور سریع و به موقع اکثریت مدیران کل دستگاه‌های مرتبط با مدیریت بحران بودیم که این حضور شایسته قدردانی بوده و امیدواریم این کار الگوی سایر استان‌های کشور نیز قرار گیرد.

نجار تصریح کرد: در جلسه ستاد بحران استان قزوین نیز نقطه نظرات مدیران دستگاه‌های اجرایی را در بخش‌های مختلف شنیدیم و ضمن راهنمایی‌های لازم اعلام آمادگی کردیم تا در حوزه‌های مختلف از جمله رانش زمین در برخی روستاهای منطقه الموت کمک های لازم را به عمل آوریم.

جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین شامگاه چهارشنبه با حضور اسماعیل نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، استاندار، معاونان، فرمانداران و مدیران کل عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان قزوین برگزار شد./ایرنا


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بحران استان قزوین مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۱۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت

حامد یزدی مهر مدیرکل مدیریت بحران استان تهران، ظهر پنج شنبه با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آبگرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روز‌های اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهر‌های ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکار‌های لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • بازسازی گذرگاه آبی مرکزی شهر ایلام
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام