Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، اگر پای صحبت بسیاری از کارمندان بنشینید، متوجه می‌شوید که بسیاری از آن‌ها بدون در نظر گرفتن سازگاری و همچنین نقاط قوت و ضعف خود سراغ انتخاب شغل رفتند و به همین دلیل ممکن است رضایت شغلی بالایی نداشته باشند.

در اصل یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در انتخاب شغل در نظر بگیرید این است که برای آن شغل ساخته شده باشید و تمام خصوصیات شخصیتی و رفتاری شما با آن حرفه همخوانی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد در سراسر جهان، قبل از هر اقدامی برای پیدا کردن شغل، تست‌های شخصیت شناسی را انجام می‌دهند و با کمک آن‌ها به بررسی کامل خصوصیات شخصی خود می‌پردازند. منابع انسانی بسیاری از شرکت‌های بزرگ نیز از بهترین تست‌های شخصیت شناسی برای بررسی تیپ شخصیتی کارمندان استفاده می‌کنند تا با کمک آن بتوانند افراد را در تیم‌های درست قرار دهند و کارهایی از آن‌ها بخواهند که با نوع شخصیت آن‌ها سازگاری دارد.

یکی از شناخته شده‌ترین تست‌های شخصیت شناسی دنیا، تست MBTI است که توسط یک مادر و دختر شکل گرفت و به دنیا معرفی شد.

تست MBTI چیست؟

تست MBTI یک نوع تست ارزیابی شخصیتی است که در آن شخصیت فرد طبق چهار معیار اصلی شخصیتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. برون گرا یا درون گرا بودن، شهودی یا حسی بوده، ادراکی یا قضاوتی بودن و در نهایت احساسی یا منطقی بودن این معیارها هستند که افراد در یکی از این دسته‌ها قرار می‌گیرند و مورد قضاوت قرار می‌گیرند.

پاسخ به سؤالات این تست شما را در نهایت در یکی از ۱۶ تیپ شخصیتی قرار می‌دهد که تمام ویژگی‌ها و خصوصیات شما را نیز مشخص می‌کند. تئوری پشت تست بریگز و مایرز این است که جمعیت جهان به این ۱۶ تیپ شخصیتی تقسیم می‌شوند. اما این تست چه مزیتی نسبت به دیگر تست‌های شخصیت شناسی دارد و ما برای پیدا کردن شغل، چرا باید تست MBTI بدیم؟

چرا باید تست MBTI بدیم؟

مطالعات مختلف و گوناگونی بر روی این تست انجام شده است و این تست از منظرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. در تمام این مطالعات تست MBTI به عنوان ابزاری معتبر برای شناخت شخصیت و رفتارهای شخصیتی افراد شناخته شده است و در واقع مورد تأیید بسیاری از شرکت‌های بزرگ است. از مزیت‌های بسیار خوب این تست این است که با هر فرهنگ و جنسیتی سازگار است و افراد جویای کار در هر کجای دنیا می‌توانند از آن به عنوان ابزاری برای شناخت بهتر و انتخاب شغل مناسب استفاده کنند.

همچنین این توسط چندین موسسه روانشناسی تایید شده است و نتیجه آن را می‌توان منطبق با آخرین تحقیقات و پیشرفت‌ها در حوزه علم روانشناسی دانست.

هر آنچه که یک تست شخصیت شناسی باید داشته باشد را تست MBTI به صورت یکجا دارد و استفاده آسان از آن، این تست را به یکی از محبوب‌ترین تست‌های روانشناختی تبدیل کرده است. بر طبق آمارها روزانه ۲ میلیون نفر از این تست برای دستیابی به خصوصیات درونی و شخصیتی خود استفاده می‌کنند و استفاده آن در چیدمان تیم‌ها در شرکت‌ها نیز بسیار بالا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کد خبر 590060 برچسب‌ها مهارت‌ها شغل مهارت‌ها فرد مهارت‌های زندگی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مهارت ها شغل مهارت ها فرد مهارت های زندگی تست های شخصیت شناسی تست MBTI

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۲۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و و پیمانی با تأکید بر ضرورت داشتن امنیت شغلی گفت:با کارگر ماهر و تحصیلکرده ما بخاطر فقدان امنیت شغلی مانند کارگر ساده و بدون تحصیل پس از بیست سال برخورد می‌شود و شان جامعه کارگری با نبود امنیت شغلی زیرسوال است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از مشکلات فعلی بازار کار عدم امنیت شغلی و عدم سامان دهی قراردادهای کار در بازار کار است. مسئله ای که تقریباٌ‌ بخش زیادی از کارگران را درگیر کرده است.

 به روایت آمار در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کار به صورت موقت هستند و مشکلات مانند عدم بیمه, عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. کارگاه های کمتر از 10نفر نیز از این مشکلات به شکل دیگری رنج می برند,چرا که بخشی از موارد قانون کار مشمول آنها نمی شود.

طبق آمار ارائه شده  بیش از 96 درصد قراردادهای کار موقت است. حتی در قالب کارهای با ماهیت مستمر، به دلیل عدم اجرای قانون در بخش تفکیک کارهای دائم و موقت با قراردادهای کوتاه مدت مشغول به کار هستند و امنیت شغلی به عنوان یکی از اساسی‌ترین مولفه‌های رضایتمندی کارگران و تاکید شده توسط سازمان بین‌المللی کار، قانون کار جمهوری اسلامی ایران و سند ملی کار شایسته، در ارتباط با اقشار کارگری مغفول مانده و بیشترین آسیب از این بخش متوجه نیروی کار است.

بر مبنای قوانین حوزه کار، یکی از شرایطی که می‌تواند مانع از انعقاد قرارداد موقت کار شود، اجرای ماده 7قانون کار است. در تبصره2 ماده7 قانون کار از سال 1369 دولت مکلف شده است که ماهیت مشاغل مستمر و غیر مستمر را مشخص کند.

مقام معظم رهبری در تبیین وظایف قوا و دستگاه‌ها در قبال جامعه کارگران، تضمین امنیت شغلی را از مهمترین مسائل دانستند و افزودند: کارگری که با قناعت و نجابت مشغول کار است باید به آینده شغلی خود اطمینان داشته باشد.

فتح الله بیات ، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و و پیمانی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما بحث عدم اجرای امنیت شغلی است گفت: بر اساس پیگیری اتحادیه  بحث مطالبه اجرای ماده هفتم قانون کار و امنیت شغلی بوده است. از سال‌های دور در ما در مجلس و حتی در صحن علنی مجلس موضوع امنیت شغلی کارگران را مطرح کردیم که رای نیاورد.

وی تاکید کرد: اساس و پایه کار تشکیلاتی ما کارگران در حوزه تشکلی و روابط کار وابسته به امنیت شغلی است. بیش از96 درصد کارگران ما فاقد قرارداد دائمی و دارای قرارداد یکساله یا کمتر است. وقتی نماینده کارگری نیروی دائمی نباشد، جسارت لازم برای ایستادن مقابل کارفرما را نداشته و نخواهد داشت. 

بیات افزود: در بهمن 98 آقای ربیعی وزیر وقت کار بحث سقف قرارداد موقت برای 4سال را مطرح کرد که این سقف از بهمن سال 1402 با این رای هیات وزیران باید رعایت شود. با استناد به این رای باید ادارات کار حکم به بازگشت به کار کارگران اخراجی بدهند، اما این کافی نیست. 

این فعال کارگری تصریح کرد: کارگر ماهر و تحصیلکرده ما بخاطر فقدان امنیت شغلی مانند کارگر ساده و بدون تحصیل پس از بیست سال برخورد می‌شود و شان جامعه کارگری ما بخاطر فقدان امنیت شغلی کاملا زیر سوال است. 

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به دادنامه 179 دیوان عدالت گفت: بیش از30 سال از تصویب قانون کار و دادنامه 179دیوان عدالت می گذرد، ولی می بینیم که کارگران قرارداد دائم ندارند و در کارهای با ماهیت مستمر قرارداد موقت بسته می شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی  با بیان اینکه باید نقدینگی ها و سرمایه ها به سمت تولید هدایت شوند، اظهار کرد: بانک‌ها باید بخش تولید را در اولویت پرداخت تسهیلات و سرمایه‌گذاری خود قرار بدهند، زیرا پایه و اساس اقتصاد و رشد اقتصادی هر کشور تولید آن است و اگر حرکت سرمایه‌ها به سمت تولید باشد، موجب شکوفایی و بهره‌وری اقتصادی می شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آیا می‌توانید در سنین بالا عضلاتتان را بسازید؟
  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • (تصاویر) حضور شخصیت‌های حوزوی در منزل سید حسین خمینی
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد