Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید سلحشور صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در میناب اظهار داشت: واحد‌های طیور در سطح شهرستان میناب به تفکیک هر بخش، بخش مرکزی ۳ میلیون و 616 هزار قطعه، بخش توکهور 160 هزار قطعه، بخش بندزرک 220 هزار قطعه و بخش سندرک 120 هزار قطعه ظرفیت دارند.

وی افزود: در سطح شهرستان میناب ۴۴ واحد مرغداری با ظرفیت 4 میلیون و 116 هزار قطعه و تولید ۷۴۰۸ تن در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب تصریح کرد: 7 واحد مرغداری در بخش مرکزی این شهرستان با ظرفیت ۵۰۰ هزار قطعه در حال ساخت و ساز است.

سلحشور ادامه داد: برای ساخت این واحدها بیش از 15 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که زمینه اشتغال بیش از 30 نفر را فراهم خواهد کرد.

وی در خصوص میزان تولید این واحدها اذعان داشت: بیش بینی می‌شود با بهره‌برداری از این واحدها 900 تن به میزان تولید سالیانه مرغداری های این شهرستان اضافه شود.

فرماندار ویژه شهرستان میناب در خصوص میزان تولیدات دامی این شهرستان گفت: سالیانه ۳۴۳۱ تن گوشت قرمز، ۳۶۷ تن شیر، ۷۴۰۸ تن گوشت سفید و ۱۱۷ تن عسل در این شهرستان تولید می‌شود.

انتهای پیام/۸۸۰۴۴

منبع: فارس

کلیدواژه: فرماندار ویژه میناب شهرستان میناب هزار قطعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد