Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از بهترین مراکز برای جهت‌دهی باورها، اندیشه و احساسات مردم بخصوص جوانان هستند.

حمید ملانوری، امروز پنج شنبه ۲۱ اسفند در نشست هم‌اندیشی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیر و فعالان ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان افزود: این جهت‌دهی اندیشه‌ها باید با برنامه‌ریزی مناسب و بهره‌گیری از ظرافت کارهای هنری و فرهنگی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، وی صحبت از فعالیت‌های فرهنگی و هنری را با توجه به آمار قابل توجه کانون‌های مساجد در استان و کسب رتبه‌های برتر کشوری در آنها، مستلزم زمانی کافی عنوان کرد و گفت: می‌توان در قالب برنامه‌هایی، این فعالیت‌های چشمگیر را در معرض دید و شناخت مردم قرار داد تا آگاهی بیشتری از این فعالیت‌ها در جامعه به وجود آید.

استاندار خراسان جنوبی مساجد را بهترین و بزرگترین پایگاه‌های فرهنگی جامعه بشری خواند و اظهار داشت: مساجد در طول حیات خود دچار هیچ گونه تغییری در نوع کارکرد و رفتارشان نشده‌اند و همچنان جایگاه و قداست خود را حفظ کرده‌اند.

وی به تاثیرات بسیار زیاد مساجد در جوامع بشری حتی جوامع غیراسلامی اشاره کرد و افزود: پایه و اساس کار در مساجد، عبادت است و از همان ابتدای شکل‌گیری در صدر اسلام، مساجد تاکنون مرکز و پایگاه بسیاری از امور بوده‌اند.

ملانوری گفت: مساجد صدر اسلام، پایگاه نظامی، عدلیه و دادگاه، دفتر ازدواج، مکتب تعلیم و تربیت، محل تقسیم بیت‌المال و بسیاری از امور دیگر بوده‌اند و به عبارتی بسیاری از کارهایی که امروزه در نهادهای مختلف انجام می‌شود، در مسجد صورت می‌گرفت.

وی با بیان اینکه مسجد پایگاه بسیار بزرگی است تصریح کرد: طی این سال‌ها و با یک اندیشه درست، کانون‌های فرهنگی و هنری به عنوان نهادی تشکل‌یافته، سازماندهی شده و قانونمند شکل گرفت تا در زمینه خیلی از اموری که غفلت شده در کنار مسجد فعالیت کنند.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در شرایط فعلی و در عصر گسترش ارتباطات و اطلاعات توام با جنگ روانی و تبلیغاتی که مردم و نوجوانان و جوانان به آسانی به اطلاعات و خرده فرهنگ‌های متفاوت دسترسی دارند، این اطلاعات می‌تواند آنان را تحت تاثیر قرار داده، ابهامات و شبهات بسیاری را در ذهن جوانان به وجود آورد.

وی گفت: دشمنان با هزینه‌های زیاد در فضای مجازی و تبلیغاتی، تلاش دارند باورها، اندیشه و احساسات مردم را دچار خدشه کنند و با تلاش خود برای تغییر باورها و اندیشه جامعه به دنبال ایجاد خلل در ارتباط دین با زندگی مردم، رفاه، نشاط و زیبایی هستند.

ملانوری تصریح کرد: اینکه به مردم القا شود که خدا به دنبال شادی است و می‌خواهد مردم از زندگی لذت ببرند، وظیفه خیلی مهمی است.

وی با اشاره به اینکه هنر بهترین ابزار برای تاثیرگذاری بر مخاطب در جامعه است گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری می‌توانند اندیشه‌های مبتکارانه و خلاقانه و مهارت‌ها را جمع‌آوری کرده، در اختیار مردم و نسل جوان قرار دهند و مردم را با زیبایی‌ها آشنا کنند.

وی اظهار داشت: کار کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، حفظ و تقویت ارتباط مردم با مساجد به عنوان بزرگترین پایگاه‌های فرهنگی است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه جامعه امروز ما به بسیاری از مشکلات در حوزه آسیب‌های اجتماعی، معیشتی و اقتصادی دچار شده است گفت: کانون‌های فرهنگی هنری مساجد می‌توانند در جهت‌دهی فکر و منابع به سمت توسعه پایدار و ارتقای سطح آسایش و رفاه مردم کمک کنند.

وی افزود: کانون‌های مساجد می‌توانند با همراهی و پرداخت به حوزه اشتغال و اقتصاد، به ما در تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد توسعه خاوران کمک کنند. 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان و تعدادی از مدیران کانون‌های مساجد در این نشست به تشریح اقدامات و برنامه‌های خود پرداختند و در پایان حکم استاندار خراسان جنوبی به عنوان نایب رییس شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعطا شد. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با صدور حکمی، حمید ملانوری را به سمت "نایب رییس شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان جنوبی" منصوب کرد.

سید عباس صالحی، رییس شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در این حکم نوشته است: به استناد ماده ۱۱ اساسنامه مصوب جلسه ۸۰۷ مورخ ۹۷/۱۲/۱۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی، به موجب این حکم به عنوان نایب رییس شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان خراسان جنوبی منصوب می‌شوید.

وی ادامه داد: به یقین حضور مستمر جنابعالی در جلسات شورا، موجبات تقویت روح همکاری، هماهنگی و هم‌افزایی در میان اعضای محترم شورا، جهت تحقق وظایف مندرج در آیین نامه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان و مصوبات شورای سیاستگذاری کشور را فراهم خواهد آورد. توفیقات روزافزون شما را در راستای اجرای گام دوم انقلاب و تحقق اهداف مد نظر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن استان، از درگاه خداوند متعال خواهانم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کانون های مساجد شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کانون های فرهنگی و هنری استاندار خراسان جنوبی فرهنگ و ارشاد اسلامی کانون های مساجد رییس شورای جهت دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی هنری ظهر پنج شنبه در نشست خبری که در یکی از کارگاه‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی در حاجی آباد بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کردند و بسیج سازندگی نیز بر اساس وظایف خود در راستای مردمی کردن اقتصاد قدم برداشته که نمونه آن صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است، گفت: در مجموع حدود ۴۰ هزار نفر عضو صندوق‌های بسیج سازندگی خراسان جنوبی هستند.

اشتغالزایی صندوق‌های قرض‌الحسنه

هنری ادامه داد: سرمایه این صندوق‌های قرض‌الحسنه ۴۱ میلیارد تومان است و نکته قابل تأمل اینکه بالغ بر ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها ایجاد شده است.

وی با تأکید بر اینکه دو هزار و و ۷۶۰ نفر اشتغال به صورت مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد توسط بسیج سازندگی ایجاد شده است، یادآور شد: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم طی یکسال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی با بیان اینکه رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی در سال جاری با هدف شناسایی ظرفیت‌ها و رویش‌ها در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود، بیان کرد: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم را نوشته‌ایم که در سال جاری اجرایی خواهیم کرد.

هنری اظهار کرد: بحث ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که محل عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری می‌کنیم.

ثبت دو هزار و ۴۲ گروه جهادی

وی افزود: تاکنون در خراسان جنوبی در سامانه اطلس جهادی ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه انجام و فعالیت‌های آنان در سال گذشته نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی صادر شده است و ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی نیز موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین شده‌اند.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در سال گذشته ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده به طور تقریبی و حدودی ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به اینکه همچنین نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر ۱۳ شهریورماه (روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی) امسال در فردوس برگزار می‌شود، یادآور شد: بالغ بر ۶۰ خانواده شهدای جهادگر در این مراسم حضور خواهند داشت.

وی بیان کرد: در سیل اخیر سیستان و بلوچستان گروه‌های جهادی خراسان جنوبی در یک مرحله اعزام شدند و البته بیشتر از نیروهای انسانی به کمک مالی در منطقه نیاز بود.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: بالغ بر ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل شهرستان زیرکوه نیز گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگر در منطقه بودند.

افتتاح ۶۰ پروژه محرومیت زدایی و اشتغالزایی در خراسان جنوبی

هنری گفت: طی یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با اعتبار ۲۸۰ میلیارد تومان با دستگاه‌های اجرایی مختلف تفاهم نامه داشتیم که از این تعداد تاکنون ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان به اتمام رسیده است.

وی افزود: در هفته بسیج سازندگی ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی در خراسان جنوبی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری می‌رسد.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین در هفته بسیج سازندگی تعداد ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6095100

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • فعالیت تخصصی کانون‌های مساجد آذربایجان غربی در حوزه جمعیت و جوانی
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • پوستر طرح تربیتی «هزار مشعل» رونمایی شد
  • تئاتر شبستان فرصت کشف استعدادهای هنری را ایجاد کرده است