Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@22:28:02 GMT

رسول اکرم(ص) الگویی راه‌گشا برای تمام جوامع بشری هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۴۸۹۶

رسول اکرم(ص) الگویی راه‌گشا برای تمام جوامع بشری هستند

سونیا سجادی گفت: جهان غرب با توجه به مطالعات فراوانی که در پیرامون شخصیت‌های دینی ما انجام داده به این موضوع پی برده که پیامبر گرامی اسلام(ص) بهترین الگو برای تمدن‌سازی هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سونیا سجادی در گفتگو با خبرنگار  8دی، ضمن عرض تبریک بعثت حضرت رسول اکرم(ص) اظهار کرد: نقطه عطف شیعیان و اهل تسنن، پیامبر رحمت(ص) هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب و روز مبعث از نگاه بزرگان و فقهای شیعه و اهل سنت دارای اهمیت بسیاری است و فضائلی برای آن ذکر شده است. علامه جوادی آملی در رابطه با فضیلت شب مبعث فرمودند که این شب هم‌سنگ و هم‌رتبه با شب‌قدر است و برخی از بزرگان دین ما شب ۲۷ ماه مبارک رجب، شب مبعث آقا رسول‌الله(ص) را همچون شب نیمه‌شعبان احتمال داده‌اند که از شبهای قدر است.

وی با بیان اینکه یکی از اعمالی که در این شب به آن سفارش شده زیارت قال امیرالمومنین(ع) است، گفت: این بدان معناست که معصوم(ع) می‌فرماید اگر شما سیره نبوی برایتان مهم است، سیره علوی نیز تا همین اندازه باید برایتان اهمیت داشته باشد. به عبارتی اگر می‌خواهید به قله معرفت و رحمت پیامبر اکرم(ص) دست پیدا کنید و یا حداقل به دامنه آن برسید باید از کانال حضرت علی(ع) رد شوید و ولایت او را بپذیرید.

دلایل تخریب شخصیت پیامبر اکرم(ص) توسط دشمنان اسلام و آخرالزمانی

مدرس حوزه با اشاره به اینکه دشمنان در آخرالزمان با کشیدن کاریکاتور پیامبر(ص)، تحریف تاریخ اسلام، نسبت دادن ناروا به ایشان و حتی ساختن فیلم‌هایی که شخصیت اصلی داستان فردی به نام محمد با کاراکتری منفی است، می‌خواهند به هدف خود برسند، افزود: متاسفانه در ایران هم بعضی از کارگردان‌ها فیلم را طوری می‌سازند که شخصیت منفی داستان فردی مذهبی یا چادری است که این برعلیه شخصیت مسلمان است.

سجادی در ادامه با تاکید بر اینکه وقتی جهان غرب کاریکاتور و فیلم و کتابی ضد پیامبر(ص) ساخته و حتی از اسم محمد هم واهمه دارد، حال وظیفه ما مسلمانان، مذهبی‌ها و هیئتی‌‌ها نسبت به این حتک حرمت‌ها چیست؟ آیا باید بیانه صادر کنیم؟ تجمع داشته باشیم؟ یا اینکه مقابل به مثل داشته باشیم یعنی اگر فیلمی برعلیه پیامبر(ص) می‌سازند ما هم باید فیلمی از شخصیت مثبت ایشان بسازیم، گفت: بنابر فرمایش مقام معظم رهبری قرار نیست که تنها دشمن یک غلطی کرد ما جوابش را بدهیم بلکه باید پیش‌قدم شویم و این حداقل‌ترین کاری است که ما می‌توانیم انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اگر جسارتی به اهل بیت(ع) می‌شد آنها نجابت به خرج می‌دادند و از حق خودشان می‌گذشتند، افزود: مرده باید جامعه‌ای که مسلمان و مذهبی آن اجازه دهد حتک حرمت رخ دهد و سکوت کند. نه تنها زمانی که جهان غرب حرفی بزند بلکه حتی در جامعه ما وقتی برخی از احکام اسلامی تعطیل می‌شود، این هم نمونه‌ای از دهن‌کجی به رسول‌خدا(ص) است، ایشان برای اینکه احکام اسلامی را ترویج دهند دندان مبارکشان شکست و آبرو، جسم، روح و روان خود را پای احکام گذاشتند و فرمودند که هیچ پیامبری به اندازه من اذیت نشد. وقتی در جامعه‌اسلامی و دوره آخرالزمانی احکام اسلامی نادیده گرفته می‌شود و جای معروف و منکر عوض می‌شود، مشخص است که آقا رسول‌الله(ص) رنج می‌کشند.

مدرس حوزه علمیه فاطمیه بندرانزلی تصریح کرد: یکی دیگر از مواردی که جهان غرب از آن هراس دارد نقطه عطف شعیان و اهل تسنن که پیامبر اکرم(ص) هستند، می‌باشد زیرا می‌خواهند با تخریب چهره حضرت این تفرقه را بیشتر کنند که البته عدو شود سبب خیر، اگر خدا خواهد به این دلیل که آنها نمی‌دانند با این تفرقه‌افکنی به مدد الهی وحدت در این بین بیشتر می‌شود.

این استاد از دیگر موارد دلایل تخریب پیامبر(ص) توسط جهان غرب را الگوی مناسب، انسانی کامل و راه‌گشا برای تمام جوامع بشری دانست و افزود: یکی ازشاخصه‌های آقا رسول‌الله(ص) اخلاق و بعد سیاسی ایشان بود و به عبارتی پیامبرمکرم اسلام(ص) یک شخصیت بااخلاق سیاسی بودند. اگر جسارتی به خودشان می‌شد بزرگوارانه می‌گذشتند و انتظار داشتند که دیگران برخورد کنند اما اگر ظلمی به مظلوم می‌شد یا در مورد دین بود برخورد می‌کردند و دین را ناموس خود می‌دانستند.

تمدن‌سازی اسلامی

مدرس حوزه با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه‌های بحث تمدن‌سازی اسلامی اخلاق است، گفت: نبی مکرم اسلام(ص) به عنوان شخصیتی که می‌شود از ایشان در بحث تمدن‌سازی اسلامی الگوپذیری کرد و میتوان از سیره ایشان و نوع برخوردشان با افراد جاهل بهره برد. مورد دوم علم است که وقتی آقا رسول‌الله(ص) در مسجد که دو گروه مشغول علم و ذکر بودند، وارد شد،گفتند من کنار افرادی که بحث علمی می‌کنند می‌نشینم نشان از اهمیت بسیار علم است. یک مورد دیگر عدالت است که می‌تواند شاخصه تمدن‌سازی اسلامی روی آن بنا شود.

وی در ادامه افزود: جهان غرب با توجه به مطالعات فراوانی که در پیرامون شخصیت‌های دینی ما انجام داده به این موضوع پی برده که پیامبر گرامی اسلام(ص) بهترین الگو برای تمدن‌سازی هستند اما متاسفانه برخی از این روشنفکران خاموش‌مغز ما چه عامدا و چه از سر سهو منکر این قضیه می‌شوند.

ذکر شریف صلوات

سجادی در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به اینکه متاسفانه ذکر شریف صلوات برای خیلی از ما عادی شده و بدون توجه آن را بیان می‌کنیم، گفت: در صلوات داریم از خداوند درخواست می‌کنیم که «اللهم صل علی محمد وآل محمد» خداوندا بر محمد(ص) و آل او درود بفرست، پس باید این ذکر را با توجه بگوییم تا اثرش را بر روح و روان و جسم ما بگذارد.

وی تصریح کرد: علامه امینی(ره) کتاب شریف الغدیر را که در شأن و مقام آقا امیرالمومنین(ع) نوشته‌اند، گفتند که اگر کسی در صلوات فرستادن «وعجل فرجهم» را بگوید «اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم» منِ علامه امینیشط او را در ثواب نوشتن این کتاب الغدیر شریک می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تمدن سازی اسلامی آقا رسول الله ص پیامبر ص جهان غرب اسلام ص اکرم ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۴۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) روایت غم‌انگیز رسول خادم از گفتگو با دختر پابرهنه

رسول خادم پیشکسوت کشتی ایران که این روزها در کنار مردم سیب‌زده سیستان و بلوچستان حضور دارد با انتشار تصاویری از یک دختر پابرهنه نوشت:

ازش پرسیدم؛ خواهرته؟!

سرش رو به طرف بالا تکون داد، یعنی نه …!

گفتم؛ اینا وسایلِ خونه شماست؟ رو فرشی و کاسه و … اینایی که روی زمین افتاده رو میگم؟

نگام کرد …!

یه هو دیدم چشاش پُر اشک شد …

به هم ریختم! آخه این چه سوالی بود من کردم!

اشک آرام از گونه اش روان شد …

اصرار من به اینکه درست میشه دختر عزیزم هم، هیچ فایده‌ای نکرد …

پای برهنه …

بچه به بغل …

روی گِل‌ها …

با چشم گریون …

قدم برداشت و رفت …

ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی

سیستان و بلوچستان

روستا‌های اطراف شهرستان کُنارک

 

 

دیگر خبرها

  • جنبش های دانشجویی اخیر ریشه در فطرت های بشری دارد
  • (عکس) روایت غم‌انگیز رسول خادم از گفتگو با دختر پابرهنه
  • عفاف و حیا حافظ حریم انسانی و شخصیت وجودی زن و مرد است
  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • کلوپ: در رختکن با صلاح حرف زدیم، مشکل حل شد!
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • واکنش یورگن کلوپ به دعوا با صلاح: قضیه برای من تمام شده است
  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم