Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@02:25:39 GMT

اهدای ۵۰ جهیزیه به نوعروسان نیازمند آملی در عید مبعث

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۸۷۲۹۵

اهدای ۵۰ جهیزیه به نوعروسان نیازمند آملی در عید مبعث

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سید قاسم حامدی امشب در مراسم اهدای جهیزیه نوعروسان این شهرستان با حضور مسؤولان کشوری، استانی و شهری در مرکز افق بصیرت آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع)، اظهار کرد: خیرخواهی و کمک به نیازمندان در دین اسلام بسیار سفارش شده است و بزرگان دینی، ائمه و معصومین هم در بیانات خود مردم را به انجام کار خیر، نیکو و پسندیده سفارش فراوان می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اهل بیت و امامان از بزرگترین خیران در جامعه خود بودند و الگوی بارز خوبی و نیکی محسوب می‌شوند، افزود: شورای هماهنگی امور خیریه اوقاف شهرستان آمل برای سال 1399 شعار "هر روز یک جهیزیه برای زوج‌های نیازمند آملی" را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون توانستیم در جامه عمل پوشاندن به این شعار موفق باشیم.

مدیر شورای هماهنگی امور خیریه اوقاف شهرستان آمل تصریح کرد: براساس شعار این مرکز، اهدای حدود 400 مورد جهیزیه به نوعروسان آملی با تلاش اعضای شورای هماهنگی امور خیریه اوقاف و مشارکت شبکه نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) و مؤسسه خیریه حضرت رقیه(س) به تحقق پیوست.

این مسؤول با اعلام فراهم شدن اختصاص 50 مورد تسهیلات خانگی و اشتغال برای فروردین سال آینده، بیان کرد: شورای هماهنگی امور خیریه شهرستان آمل در راستای ایجاد اشتغال برای نیازمندان گام‌های خوبی برداشته است در گام دیگر توانمندسازی بانوان خانه‌دار و درآمدزایی برای خانواده‌های نیازمند را اجرا می‌کند.

حامدی با بیان اینکه فقرزدایی و توانمندسازی نیازمندان اقدامات مهم در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: برای کمک به نیازمندان و رفع مشکلات نیازمندان کم توان مالی آمل در زمینه معیشتی، مالی، درمانی، جهیزیه، تحصیلی و شغلی و همچنین کمک‌رسانی به افرادی که کسب و کارشان دچار آسیب جدی شد، گروه‌های تخصصی ایجاد شده و براساس سنجش نیازها به نیازمندان و شهروندان متقاضی پاسخ لازم داده می‌شود.

مدیر شورای هماهنگی امور خیریه اوقاف شهرستان آمل گفت: با همکاری افراد معتمد، نیکوکاران و خیران محلات مختلف شهری زوج‌های جوان و نوعروسان نیازمند شناسایی شده و دیگر برای تأمین جهیزیه و امکانات اولیه زندگی چشم به راه نباشند.

انتهای پیام/86012/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: جهیزیه نوعروسان شورای هماهنگی امور خیریه اوقاف شهرستان آمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۷۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه با محوریت معرفی دستاوردهای شرکت‌های خلاق و دانش بنیان مورد حمایت این سازمان از پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز به کار کرده و پذیرای بازدیدکنندگان است.

حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ظهر شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران استان البرز از این نمایشگاه در جمع اصحاب رسانه بر شفاف سازی موقوفات در اختیار سازمان و اقداماتی که در آنها انجام می‌شود تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند در این موقوفات چه اتفاقی می‌افتد.

وی مولدسازی را یکی از مواردی که در گزاره‌های مأموریت‌های این سازمان است برشمرد و بیان کرد: ما در بحث مولد سازی می‌توانیم به سراغ ساختمان سازی یا حتی احداث مراکز تجاری و پاساژ هم برویم اما علاوه بر این موارد باید درصدی از این مولدسازی ها به علم و دانش و پیشرفت کشور تعلق گیرد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور افزود: صد درصد یا سهم اقلی از شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه وقف هستند اما اکثر سهام برخی از آنها متعلق به دانش بنیان‌ها و سهام اقل متعلق به اوقاف است. در واقع این مجموعه‌ها طرحی را ارائه داده‌اند که پس از برگزاری جلسات متعدد و بررسی در کمیسیون بهره وری تصمیم گیری ها انجام شده است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: سهام بسیاری از این شرکت‌ها مانند شرکت‌های نفتی و پزشکی پس از مساعدت سازمان اوقاف و تجاری سازی خوبی که اتفاق افتاده است قیمت دار شده‌اند. وقف، بودجه دولتی و منابع عمومی دولت یا بانک و عوارض نیست، هر موقوفه شخصیت حقوقی مستقل یا تولیت دارد و اصطلاحاً موقوفه غیر متصرفی نامیده می‌شود. برخی هم که فاقد تولیت هستند در اختیار سازمان اوقاف قرار دارند.

وی حفظ این موقوفات، افزایش منافع یا مولدسازی و اجرای نیت را سه گزاره سازمان اوقاف عنوان و مطرح کرد: طی سال گذشته ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجرای نیت کردیم که به نظر قدرت خوبی است. در زمینه مولدسازی یک نمونه از دانش بنیان‌ها را نمایش دادیم و در حال توسعه آن هستیم که به امید خدا سال آینده اخبار توسعه آن به سمع و نظر مردم می‌رسد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این مجموعه در زمینه ثبت، کاداستر و GIS اذعان کرد: طی دو سال اخیر دو و نیم برابر عمر وقف، موفق به ثبت با سند برابر شده‌ایم و مفهوم آن این است که سند موقوفات را تک برگی و کاداستر اخذ کرده‌ایم و GIS نیز انجام می‌شود.

حجت الاسلام خاموشی عنوان کرد: در صورت تکمیل و توسعه این روند ثبت دعاوی در سامانه‌های سازمان اسناد و املاک به شدت فروکش می‌کند زیرا در برخی موارد مشاهده می‌شود که فرد ملکی را خریداری کرده اما پس از استعلام متوجه موقوفه بودن آن می‌شود، بنابراین کاهش دعاوی از همان مراحل اولیه حتمی است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در ادامه با اشاره به اذعان سازمان ثبت و قوه قضائیه به کاهش اختلاف‌های این چنینی به بیش از ۷۰ درصد اظهار کرد: تلاش می‌کنیم تا انتهای سال جاری تمام اسناد را تک برگی و کاداستر کنیم، البته حدنگاری آنها چند سال طول می‌کشد اما این کار را انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اهمیت اهداف دنبال شده در زمینه خدمات درمانی مطرح کرد: موقوفات متعدد و متکثری به نیت درمان داریم و تصمیم گرفتیم تولید تجهیزات پزشکی ارزان قیمت که پیش از این وارداتی بوده‌اند را در دستور کار قرار دهیم و بدین ترتیب علاوه بر خودکفایی، صرفه جویی ارزی خوبی را در کشور رقم بزنیم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اشاره به پیشرفت‌های خوبی که در زمینه درمان سرطان کسب شده عنوان کرد: در حال پیگیری الکترو کروموتراپی یا جریان ام آر ان ای هستیم زیرا پزشکی آینده در این لبه‌ها در حال حرکت است. تلاش می‌کنیم ماژول های درمان را کاهش دهیم تا هزینه‌ها کاهش یابد و در حد توان مردم باشد.

حجت الاسلام خاموشی با اشاره به بومی سازی جریان سنج مطرح کرد: واردات دام‌های مولد اصیل هزینه سنگینی را به دولت تحمیل می‌کند که شرکت‌های دانش بنیان با انتقال جنین دام سنگین، در داخل کشور اقدام به تولید دام می‌کنند و هزینه‌ها را کاهش می‌دهند.

کد خبر 6090240

دیگر خبرها

  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • صدور اسناد تک برگی برای همه موقوفات تا پایان سال جاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • اهدا جهیزیه به نوعروسان کهگیلویه
  • اهدای ۱۴ سری جهیزیه به ۱۴ زوج زیر پوشش بهزیستی در اصفهان
  • اهدای جهیزیه به نوعروسان نیازمند در بستان آباد
  • ‌ تعیین تکلیف ۷۲۸ هکتار اراضی منابع طبیعی و اوقاف در فارس