Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی نیکزاد امشب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در سلسله نشست‌های گفتمان انقلاب اسلامی دفتر ارتباطات مردمی حجت‌الاسلام فلاحی نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس در جمع نمازگزاران مسجد قمر بنی هاشم(ع) با اشاره به سالروز تاسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران  اظهار کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، دستورات مختلفی درباره تاسیس نهادهای انقلابی داشتند که اگر در طول فعالیت خود به برنامه‌ها و برنامه‌هایی که امام عظیم‌الشان برای آنها در نظر گرفته بود، توجه می‌کردیم امروز در حوزه اجتماعی پیشرفت‌های بیشتری داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به عید مبعث اشاره کرد و افزود: اعراب در سرزمین حجاز در تجارت، شعر و شاعری، ادبیات و ... پیشرفته بودند اما در انسانیت، بخشندگی و سخاوت بسیار عقب بودند و بر بت‌ها سجده می‌کردند و پیامبر اسلام در چنین زمان و مکانی مبعوث شدند و حکومت تشکیل دادند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در زمان بعثت، افراد ثروتمند و زراندوزان یهود، اصحاب قدرت و نفاق در مقابل پیامبر(ص) ایستادند، منافقان با برخی از آیات که محدودیت می‌آورد مخالفت می‌کردند چون به ضرر آنها بود، ما امروز هم با جاهلیت مدرن روبه‌رو شده‌ایم.

وی با اشاره به تشکیل نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: وقتی امام خمینی(ره) قیام کردند و انقلابی غیر قابل پیش بینی را شکل دادند، اعلام کردند که حکومت سیاسی دینی تشکیل خواهند داد تا دین را به داخل جامعه تسری دهند.

نیکزاد با بیان اینکه مسوولان در حکومت دینی نباید شب و روز داشته باشند تا اهداف اسلام و خدمت به مردم را پیش ببرند ادامه داد: نظام مقدس جمهوری اسلامی با مردم بی‌بدیل، رهبری بی‌نظیر و ولایت فقیه به پیش می‌رود که اگر در زمان امام حسین(ع) بودند عاشورا رخ نمی داد.

وی ادامه داد: البته امروز هم  عناصری مانند اوایل انقلاب وجود دارند که در برابر جریان انقلاب اسلامی که برای بسط عدالت و پیروی از اسلام اصیل آمده، موضع می‌گیرند.

وزیر نباید کمتر از ۱۷ ساعت کار کند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هدف نظام مقدس جمهوری اسلامی توسعه فضای توحیدی، عدالت و اخلاق را بسط دهد، رشد و فناوری، بصیرت و آگاهی مردم، زدودن طاغوت سیاسی، اجتماعی، فرهنگ و اقتصادی است و باید در این مسیر گام برداریم.

وی افزود: اگر نبود مجاهدت علمی و دفاعی افرادی چون شهید تهرانی‌مقدم‌ها که موشک را مهندسی معکوس کردند امروز مرکز موشک نقطه‌زن نداشتیم و در سپهر مقاومت و سیاسی جایگاهی پیدا نمی‌کردیم، امروز از چنان قدرتی برخورداریم که در عرصه بین‌المللی بدون ایران نمی‌شود در منطقه تصمیم گرفت.

نیکزاد با تاکید بر اینکه باید به فکر حل مشکلات اقتصادی در کشور بود گفت: دغدغه رهبر انقلاب این است که میوه شب عید به قیمت مناسب ارائه شود در حالی که در آذربایجان، باغداران مشکل فروش میوه دارند و باید میوه اضافه را دور بریزیم.

وی با اشاره به اینکه با تفکر نگاه به بیرون نمی‌توان کشور را اداره کرد ادامه داد: کشور را نمی‌شود این گونه اداره کرد که وزیر آموزش و پروش بگوید مدرسه را باز می‌کنم وزیر بهداشت بگوید نمی‌شود یا وزیر صمت بگوید قیمت فولاد و سیما را پایین بیاورید وزیر اقتصاد بگوید نمی‌شود و در بورس نیز به این مباحث پرداخته می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما در زمینه عدالت اجتماعی تصویب کردیم که ۵ هزار میلیارد تومان برای قیر اختصاص یابد اما قیمت قیر افزایش یافت، پیگیری که کردیم گفتند تصمیم‌سازان خودشان در بورس هستند اظهار کرد: من می‌دانم در بورس چه می‌گذرد؟ شرکت‌های حقوقی دولتی پول مردم را بالا کشیدند؛ افرادی که مردم را به بورس دعوت کردند باید بیایند پاسخ دهند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استکبار و در راس آنها امریکا در باب پیروزی در جنگ سخت ناامید هستند اظهار کرد: بن سلمان به پمپئو گفته بود که امریکا به ایران حمله کند و هزینه‌اش را عربستان می‌دهد که پمپئو پاسخ داده بود ما در یمن کاری پیش نبردیم، چه برسد به ایران.

نیکزاد با طرح این سوالات که چرا مردم ما در اقتصاد و معیشت مشکل دارند؛ اگر در اقتصاد چیزی نیست، چطور اختلاس هست، در کشور ما تولید هست اما توزیع نیست گفت: باید در کشور انقلابی در همه حوزه‌ها رخ دهد، مدیران دغدغه‌مند پای کار بیایند، گام دومی‌هایی هستند که ایده دارند، نگاه دارند و ما در مجلس هم از وجود گام دومی‌ها برخورداریم اما دولت چرا گام دومی به خدمت نمی‌گیرد؟

وی با اشاره به اینکه وزیر نباید کمتر از ۱۷ ساعت کار کند خطاب به مسئولان گفت: یک روز را اختصاص دهید که در استانداری حضور پیدا کنید و بگذارید مردم به شما مراجعه کنند و سخن آنها را بشنوید حتی اگر مشکل حل نشود، مردم می‌پذیرند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری و واحدهای تولیدی نباید در استان‌ها به صورت محدود وجود داشته باشد اظهار کرد: باید دولت انقلابی، تفکر انقلابی و مدیریت جهادی محقق شود و مدیریت جهادی یعنی کار دست مردم باشند و مسئولان بدانند مردم حقوق آنها را می‌دهند.

وی با بیان اینکه در روز کارگر آقای رئیس جمهور از ماشین خود پیاده نشد، در حالی که پیامبر(ص) دست کارگر را می‌بوسید، گفت: از سخنان رئیس جمهور تعجب کردم، پرفسور نیستید که همه چیزها را بدانید!.

دولت نه تنها  وام قرض‌الحسنه نمی‌دهد، نمی‌گوید آدرس آنهایی که ۵۰ میلیارد تومان به بالا تسهیلات گرفتند کجاست؟

نیکزاد با اشاره به اینکه این دولت نه تنها  وام قرض‌الحسنه نمی‌دهد، حتی نمی‌گوید آدرس کسانی که ۵۰ میلیارد تومان به بالا تسهیلات گرفتند کجاست؟ اظهار کرد: در حکومت دینی باید احکام نورانی اسلام اجرا شود و ما باید به اسلام برگردیم، آنچه پول گرفتند را شفاف نکردند چون کانون‌های قدرت و ثروت نمی‌گذارند مشخص شود.

وی با تاکید بر اینکه باید با گرفتن مالیات کشور را اداره کرد اظهار کرد: امروز نفت را می‌فروشیم و پول آن را خرج می‌کنیم در حالی که نفت برای ایجاد زیرساخت‌های کشور است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه امید است که قوه مجریه‌ای داشته باشیم که دنبال تحقق اهداف نظام اسلامی باشد افزود: در قوه قضاییه مردی مسئولیت را پذیرفته که تحولات اساسی شکل داده است، اگرچه مشکلاتی در این حوزه وجود دارد.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی سربازی رهبری و خدمت مردم را می‌کند تصریح کرد: مقام معظم رهبری مدال بزرگی به نام مجلس انقلابی را به این دوره از مجلس داده‌اند که نباید آن را ساده انگاشت.

نیکزاد با اشاره به اینکه قوه مجریه باید انقلابی و با ایمان باشد تا کار مردم حل شود ادامه داد: اگر ۱۰۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به فامیل‌های خودشان نمی‌دادند، مشکلات مردم از جمله ازدواج، مسکن، اشتغال مشکل مردم حل می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: شرایط در کشور باید به سمتی برود که رهبر انقلاب فراملی باشند و نه در مباحث اجرایی هم ورود کنند.

انتهای پیام/ 89040/

منبع: فارس

کلیدواژه: بورس انقلاب اسلامی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تسهیلات واحدهای تولیدی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقامات عالی کشور‌ها در امور امنیتی، در سخنانی ضمن ارزیابی وضعیت کنونی امنیت اطلاعات در جهان، پنج پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران را برای کاستن از آسیب‌های ناشی از یکجانبه‌گرایی غرب در این عرصه مطرح کرد.

علی اکبر احمدیان روز چهارشنبه در سخنانی در نشست تخصصی با تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند مرکزی؛ تهدید‌ها و فرصت‌ها که با حضور نمایندگان ۱۰۶ کشور در چارچوب اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ برگزار شد، گفت: در مقابل یک جانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

وی در ادامه به تشریح بسته پیشنهادی مشخص جمهوری اسلامی ایران به این نشست پرداخت و در نخستین پیشنهاد، تقویت همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات را خواستار شد.

پیشنهاد‌های جمهوری اسلامی ایران

چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب، پیشنهاد دیگر دبیر شورای عالی امنیت ملی به اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ بود.

احمدیان همچنین پیشنهاد همکاری برای تدوین قوانین و مقررات مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر را مطرح کرد.

پیشنهاد چهارم جمهوری اسلامی ایران به شرکت‌کنندگان در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ، تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرامریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل را به عنوان بخش دیگری از بسته پیشنهادی ایران مطرح کرد.

متن کامل سخنرانی

متن کامل سخنرانی احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی در این نشست تخصصی اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ بدین شرح است:

ابتدا لازم می‌دانم تشکر و قدردانی خود را از جنابعالی به خاطر برگزاری شایسته این نشست مهم بین المللی و خرسندی خویش را از دولت فدراسیون روسیه برای میزبانی گرم در این رویداد مهم امنیتی ابراز دارم؛ همچنین عملیات تروریستی مسکو را محکوم و به شما تسلیت می‌گویم.

همکاران گرامی.

ما در حال گذار از نوعی حکمرانی پیچیده مبتنی بر اطلاعات هستیم که روز به روز در حال توسعه است و با تکیه بر فناوری اطلاعات، نه تنها دولت­ها بلکه نظام سلطه با شناختی که از افراد و جوامع پیدا کرده اند، به سمت کنترل­های روانکاوانه‌­ای گام بر می‌دارند که کمتر رنگ و بوی مداخله‌ی سنتی را دارد. اما امکانی به مراتب بیش از گذشته برای اعمال سیاست و کنترل را در اختیار حاکمان و البته متأسفانه، دیگرانی قرار می‌دهد که می‌توانند اطلاعات را در اختیار گیرند.

همین امر سبب شده، اکنون، اطلاعات نقش و اهمیتی به مراتب بیش از گذشته پیدا نماید و یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی در عرصه بین المللی، امنیت اطلاعات خصوصاً در فضای سایبری است که حل آن نیازمند همکاری و مشارکت جمعی کشورهاست.

عالی جنابان!

سایر همکاران من از امنیت اطلاعات به مفهوم رایج آن سخن گفتند که مورد موافقت ما نیز هست، اما من با یک " نظریه محوری" و متفاوت به این نشست آمده ام تا توجه شما را به دو تهدید بزرگ جلب نمایم که از آن به " تهدید نرم" و "تهدید نیمه سخت" تعبیر می‌کنم.

امنیت اطلاعات آن گونه که در نگاه ساده­انگارانه تصور می‌شود صرفاً به معنای حفاظت از اطلاعات و داده­ها و ارتباطات نیست، بلکه در نگاهی فراگیر ایجاد سپر دفاعی و امنیتی در برابر "برده­ سازی مدرن" از انسان‌ها و جوامع با حذف هویت انسانی و ملی آنان از طریق ترویج فردگرایی افراطی و ایجاد شکاف بین نسلی و گسستن پیوند‌های اجتماعی است.

از این منظر آسیب ها، چالش‌ها و تهدیدات امنیت اطلاعات عبارتست از:

۱- انحصار اینترنت به امریکا

۲- انحصار سیستم‌های عامل رایانه­ها و تلفن­های هوشمند (مانند ویندوز و اندروید به امریکا)

۳- انحصار دیتاسنتر‌های جهانی و بزرگ و سکو‌ها (مانند گوگل و NSA به آمریکا)

در نتیجه این انحصارات تهدیدات زیر رخ نموده است:

* سوء استفاده از اطلاعات و توانمند شدن صاحبان اطلاعات به نفوذ تا عمق زندگی افراد، جوامع و کشور‌ها

* شکل دهی به خواسته ها، زندگی و حتی آرزو‌های افراد و جوامع بشری، مطابق با اهداف و امیال صاحبان مکنت و قدرت و نظام سلطه بین المللی

* ایجاد امکان برای برخی کشور‌های خاص به منظور در اختیار گرفتن زیرساخت‌های حیاتی کشور‌ها که بعنوان مثال زیرساخت اینترنت در انحصار امریکاست و از این طریق زیرساخت‌های همه کشور‌ها را در تصرف، کنترل و اختیار خود گرفته است.

* دخالت حکومت‌ها فراتر از مرز‌های سیاسی و حاکمیتی خود و حذف تدریجی حاکمیت ملی کشور‌ها

* ایجاد امکانی جدی برای تغییر در هویت انسان‌ها و جوامع و شکل دهی به آن به دلخواه غرب و ایجاد فاصله بین افراد و جوامع با ریشه‌های خود

* گسست و شکاف نسلی و پیوند‌های اجتماعی، خانوادگی از طریق فردگرایی افراطی آن هم از نوع انحرافی و فروکاست انسان‌ها به لذت جویی و کسب سود فردی

در نتیجه این موارد:

توانایی کنترل بی سابقه و به شدت افراطی، روانکاوانه و مداخله در خصوصی‌ترین لایه‌های زندگی افراد و جوامع و حتی کنترل ذهن و رفتار آنان با مقاصد تجاری و سیاسی به نوعی که آزادی، استقلال و قدرت انتخاب را از آنان سلب نموده و حاکمیت فردی و ملی را حذف و برده داری مدرن را شکل میدهد. کدام یک از شما با تغییر شگفت انگیز افکار و امیال نسل جوان خود حتی فرزندان خویش مواجه نشده اید؟!

عزیزان! سارق اصلی و عامل ناامنی همان کسی است که امین شمرده شده است، اوست که شبکه و اطلاعات را در دست دارد.

همان گونه که ملاحظه میشود از این منظر، امنیت فردی، اجتماعی و حاکمیت ملی کشور‌ها به سرعت در معرض دو تهدید نیمه سخت به معنای تصرف سکوها، سیستم‌ها و ساز و کار‌های جهانی و همچنین، در معرض تهدید نرم به معنای تصرف افکار و علائق و اقناع انسان‌ها برابر امیال نظام سلطه جهانی است.

همکاران محترم!

فقدان قوانین عادلانه بین المللی در این حوزه موجب گردیده تا دولت امریکا با در اختیار داشتن مدیریت جهانی اینترنت و توسعه سکو‌های اینترنتی، فضای سایبر بین المللی را قلمرو حاکمیتی خود بداند و بر حکمرانی کشور‌های مختلف به ویژه در حوزه امنیت ملی آنها اعمال نفوذ نماید.

جمهوری اسلامی ایران یکی از کشور‌هایی است که سال‌ها قربانی حملات سایبری متعدد از طرف امریکا و رژیم صهیونیستی بوده است. شما ماجرای حمله خطرناک به سایت اتمی جمهوری اسلامی ایران با بدافزار استاکس نت را به خاطر دارید.

با توجه به این که اکثر سامانه‌های سخت افزاری و نرم افزاری، به ویژه سیستم عامل‌های رایانه‌ها و گوشی تلفن‌های هوشمند متعلق به شرکت‌های امریکایی است این کشور از این ابزار سوء استفاده مینماید.

متاسفانه در عملیات‌های خرابکارانه، جاسوسی و تروریستی از قبیل حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و یا ترور فلسطینی‌ها از بستر‌های مذکور استفاده شده است.

عالی جنابان!

لازم است به برخی از کشور‌ها که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری و یا خرید و نصب سخت افزار‌ها و نرم افزار‌های رژیم صهیونیستی را داده اند، هشدار دهم که رژیمی که با نسل کشی فلسطینیان و کودک کشی و زن کشی و جنایات متعدد علیه بشریت در غزه ماهیت خود را بر همگان آشکار ساخت صلاحیت ورود به این عرصه مهم را ندارد و کشور‌ها باید مطمئن باشند که با گشودن مرز‌های خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های کشورهایشان بخش بسیار کوچکی از این خطر است. مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشور‌ها خواهد بود.

همکاران گرامی!

در مقابل یک جانبه گرایی امریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگهای و بریکس باید تلاش نمایند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق نمایند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

جمهوری اسلامی یک بسته پیشنهادی مشخص به این نشست ارائه مینماید:

۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

۲- چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آنها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی امریکا در فضای سایبر

۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرامریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضاء با یکدیگر

۵- تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل

ایران، امروز، برخوردار از ظرفیت‌های غیرقابل انکار علمی و فناوری است که میتواند فرصت بسیار خوبی برای همکاری در سطح بین المللی فراهم نماید. جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری نماید.

از حسن توجه شما صمیمانه قدردانی می‌نمایم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تقویت انسجام ملی در سایه انجام عملیات وعده صادق
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • ایران تنها کشوری است که با تمام قدرت علیه اسرائیل ایستاده است
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • رئیسی: همکاری‌های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و سریلانکا برای بی اثر کردن دشمنی ها باید تقویت شود
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاوردهای اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت/ استقبال پر شور ملت پاکستان
  • سفر رئیس‌جمهور ایران به پاکستان دستاورد‌های اجتماعی، سیاسی و منطقه‌ای داشت
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان