Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد که ۱۹ درصد از مردم این کشور یکی از نزدیکان خود را در اثر ابتلا به بیماری ویروسی کرونا از دست داده اند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، نتایج یک نظرسنجی جدید در ایالات متحده آمریکا نشان می‌دهد که یک نفر از هر ۵ شهروند آمریکا یک دوست نزدیک یا یکی از عزیزان خود را در اثر ابتلا به بیماری کرونا از دست داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داده‌های دانشگاه جان هاپکینز نشان می‌دهد که از یازدهم مارس ۲۰۲۰ و اعلام پاندمی کرونا از سوی سازمان جهانی بهداشت بیش از ۵۳۰ هزار شهروند آمریکا در اثر ابتلا به بیماری ویروسی کووید -۱۹ یا عوارض ناشی از این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. افزون بر این، حدود ۳۰ میلیون نفر از مردم آمریکا به این بیماری مبتلا شده‌اند.

نتایج یک نظرسنجی جدید که با همکاری «خبرگزاری آسوشیتدپرس- مرکز پژوهش افکار ملی» انجام شده، نشان می‌دهد در حالی که اکثریت مردم آمریکا از ترس و شوک اولیه ناشی از شیوع این بیماری عبور کرده‌اند، همچنان برای بازگشت به روال عادی زندگی آمادگی ندارند.

در مارس ۲۰۲۰ نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس- مرکز پژوهش افکار ملی نیز نشان داد که ۵۰ درصد مردم آمریکا «بی نهایت یا بسیار نگران» شیوع این ویروس هستند. امروز این رقم به حدود ۳۱ درصد کاهش یافته است.

بزرگترین پیروز این نظرسنجی احتمالاً «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بود؛ زیرا دو سوم شهروندان آمریکا می‌گویند که کشور خطر این ویروس را به اندازه کافی جدی نگرفته است؛ موضوعی که باعث شد جو بایدن مقابله با شیوع کووید -۱۹ را در اولویت سیاست‌های داخلی خود قرار دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا آمار کرونا کرونا در آمریکا نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر