Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ابوالقاسمی گفت: آمریکا مشکل اصلی کودکان سرطانی ایرانی است چون اجازه نمی‌دهد داروهای برند و معروف به دست این کودکان برسد و روند درمان خود را طی کنند.

به گزارش برنا؛ حسن ابوالقاسمی، رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران و عضو هیات مدیره مرکز کنترل سرطان ایرانیان در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به وضعیت دسترسی کودکان سرطانی به دارو گفت: کودکان سرطانی تحت حمایت بیمه، دولت و موسسه محک هستند بنابراین تلاش می‌شود تا مشکلات کمتری برای تهیه دارو داشته باشند اما کماکان واردات برخی داروها به دلیل تحریم‌های آمریکا با مشکل روبه روست چرا که این کشور از روی عمد مانع ورود برخی داروهای برند و معروف کودکان سرطانی می‌شود و مسئولان مربوطه در تلاش هستند با دور زدن تحریم‌ها به بیماران دارو برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: یکی از راه های دور زدن تحریم‌ها این است که داروهای مورد استفاده کودکان سرطانی را از کشورهای دیگر که مشابه آن را ساختند وارد می‌کنیم همچنین تلاش برای تولید داخل وجود دارد اما چون میزان مصرف برخی از آنها بالا نیست تولید آن صرف ندارد.

ابوالقاسمی تصریح کرد: تاکید می‌کنم آمریکا مشکل اصلی کودکان سرطانی ایرانی است چون اجازه نمی‌دهد داروهای برند و معروف به دست این کودکان برسد و درمان خود را طی کنند.

رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران درباره وضعیت کودکان سرطانی در روزهای کرونا گفت: از آنجایی که کودکان سرطانی داروهای ایمنی دریافت می‌کنند، جزء گروه‌های آسیب پذیر هستند اما قابل ذکر است که بگویم خوشبختانه مراقبت‌های لازم از سوی خانواده‌ها و مراکز درمانی صورت می‌گیرد تا این کودکان در مقابل ویروس محافظت شوند درواقع میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی میان آنها بالاست.

او بیان کرد: شدت بیماری کرونا در کودکان مانند بزرگسالان حاد نیست اما چون در دوران کرونا درمان کودکان سرطانی را تخفیف ندادیم و با همان شدت شیمی درمانی انجام می‌شود توصیه ما به خانواده‌ها این است که از کودکان خود مراقبت کنند به خصوص در زمان شیمی درمانی که ملاقات‌ها باید به شدت کاهش پیدا کند تا کودک در مقابل انواع ویروس از جمله ویروس کرونا قرار نگیرد.

ابوالقاسمی در ادامه گفتگو با تاکید بر اینکه مهم ترین موضوع در سرطان کودکان تشخیص به موقع است، گفت: پیشگیری از سرطان در بزرگسالان وجود دارد یعنی می‌توان با رعایت کردن چندین فاکتور از مبتلا شدن به سرطان جلوگیری کرد اما مهم ترین نکته این است که این رعایت‌ها باید از دوران کودکی اتفاق بیفتد یعنی اگر قرار است چاقی را به عنوان فاکتور خطر کنترل کرد باید از کودکی این کار را انجام داد به طور کلی با رعایت فاکتورهای متعدد می‌توان تا 35 درصد از ابتلا به سرطان در بزرگسالی جلوگیری کرد.

رئیس انجمن خون و سرطان کودکان ایران تصریح کرد: درخصوص سرطان کودکان عوامل محیطی نقش چندانی ندارند و بروز سرطان در آنها به عوامل دیگری چون در معرض اشعه قرار گرفتن مادر باردار، موارد ارثی و... بستگی دارد بنابراین مهم ترین موضوع در سرطان کودکان تشخیص به موقع و زودهنگام است درواقع اگر سرطان کودک به صورت زودرس تشخیص داده شود تا 95 درصد بهبودی کامل پیدا می‌کند اما اگر دیر شناسایی شود میزان بهبودی آن به 65 تا 70 درصد می‌رسد.

او گفت: راه حل شناسایی زودرس سرطان در کودکان تشخیص خانواده و چکاپ پزشکان است بنابراین باید سطح سواد خانواده‌ها را افزایش دهیم تا با بروز کوچک ترین علائم متوجه بیماری شوند.

//انتهای پیام: 3

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودکان سرطانی رئیس انجمن خون و سرطان کودکان حسن ابوالقاسمی موسسه محک کودکان سرطانی سرطان کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۸۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان

رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تأیید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره‌ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تأکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان؛ عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه براساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تأمین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

تشخیص زودهنگام سرطان پستان با بیوسنسور ایرانی

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی؛ دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئیس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل‌دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی؛ دبیر کمیته تجاری‌سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل‌دهی زیست‌بوم پیشگیری و شخصی‌سازی درمان و شبکه‌سازی در آن اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی